reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasrolinko ja się tyle razy rozczarowalam jak mi cienie wychodziły, ale teraz 2 testy... tylko, ze są tej samej firmy i czulości, ale zobacze jeżeli jutro będzie wyraźniejsza to coś w tym jest

reklama
haj laski
nam wysypał się internet w domu

pajkaa ja jeszcze nie gratuluję ;-) ale czekam na jutrzejszy test... cholera o ile się do netu w ogóle dostanę :/
możesz mi na fejsie na priva napisać? to jakoś z komórki odczytam - bb nie chce mi się ładować...

ja też mam bladziochę;-) ale na teście owulacyjnym ;-) czyli się zbliża, pewnie dziś albo jutro będzie druga... zobaczymy
wczoraj na szybciocha zmaltretowałam męża.... ech ja bym chciała w tym cyklu [pajkaa i mou zaraz za wami - bo ja się mou nastawiam ze ty zajdziesz :-)]
mi się kolo dupy pali ze względu na przeprowadzkę siedziby firmy, a nie chce mi się dojeżdżać 50 km

pajkaa to ja czekam na priva na fejsie...
a ja spadam do domu
miłego weekendu jesli mnie nie bedzie w tym czasie

Pajkaa - jak ja się cieszę :) jestem pewna że jutro kreseczka będzie wyraźniejsza :) mąż będzie w szoku, ale szczęśliwy to na pewno :)

reklama
A ja trzymam kciuki za wszystkie blade kreseczki, żeby się zrobiły wyraźne:)

U nas udało się poprzytulac w okolicach wyliczonej owu, ale nie wiem czy ta owu była, bo brak jakichkolwiek oznak:/ Możliwe, że jeszcze będzie?Ostatnie cykle 27,30,32 dni ,ostatnia @ 18.12.

Do góry