reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hmm ja tem sie nie znam ale jesli @ byla 18 grudnia to powinna @ sie pojawic od 13 do 18 stycznia
owu
wg 27 dni powinna byc 30 grudnia a okres plodny konczy sie 2 stycznia a wg 32 dni powinna byc 4 stycznia a okres plodny konczy sie 7 stycznia

Ostatnia edycja:
reklama
Pajkaa :-) poczekamy jeszcze ale myślę, ze to jest TO:tak:

Mam do Was pytanie. Kupiłam sobie wczoraj testy owulacyjne i zaraz zrobiłam.
@ spodziewam się 14 stycznia. Wiem, że to nie czas na testy, przynajmniej zgodnie z obliczeniami, ale nie mogłam się powstrzymać. Wczoraj wyszły mi dwie kreski, ale ta druga bardzo słaba. Zgodnie z opisem owulacji nie było w tym czasie. Czy to oznacza coś jeszcze? Czy z tego można wyczytać czy owu była wcześniej lub nie było jej wcale? A może to tylko informacja, że w danej chwili nie ma?

sylwia, dzięki. Od kiedy wróciła @ ,jest tendencja spadkowa w długości cyklu, więc założyłam, że w okolicach Sylwestra będzie.
Moniś, na testach się nie znam. "Jeszcze" :)

Roseann będziemy testować razem:-) choć u mnie na 99 % "po ptokach", bo gdy według obliczeń owu była w okolicach sylwestra to u nas akurat był post :( bo dostałam porządne uczulenie na pomarańcza

Ostatnia edycja:
Pajka: gratulacje napewno to jest to :))
A my narazie musimy poczekac bylam dzisiaj i lekarza i narazie nie mozemy dopiero jak skoncze brac tabletki i pojde na kontrol to moze dopiero wtedy

Moniś - testy owu nawet w całym cyklu mogą pokazywać słabą testową, bo w organizmie zawsze jest LH, najważniejsze żeby pokazały testową tak samo mocną (nawet odrobinki nie słabszą) od kontrolnej, albo musi być ciemniejsza od kontrolnej.
Skoro do spodziewanej @ zostało 9 dni, to normalne że testy jeszcze pokazują wyraźną testową, ale owu na pewno była wcześniej.

Pajkaa - Ty ciężarówko - gdzie jesteś? czy już się pogodziłaś z faktem ??? :-D:-):-D:-);-)

No tak... Teraz rozumiem. Dziękuję dziewczyny. Tak sobie myślę, ze fajne te testy, bo dzięki nim nie pominiemy tej chwili... ale z drugiej strony, nie wiem czy jestem gotowa dowiedzieć się, ze owu wcale nie było....

Moniś testy owu mogą Ci pokazać owu, zle wcale jej nie musisz mieć bo one wykazują PIK LH a nie sam fakt owulacji. Jeżeli chcesz wiedzieć kiedy masz owu proponuję monitoring:)

Mou
Ty Ty:p nie wiem czy mam zacząć brać luteinę??

reklama
aktualna lista staraczek
biggrin.gif

PAJKAA 6-7 styczeń

ANA 10 styczeń

ALEBUR 10 styczeń

ROSEANN
14 styczeń

MONIŚ31 14 STYCZEŃ

MOU 19 styczeń

JUDITH 19 styczeń

SIWA 20 styczeń

FIOLETOWA 22 styczeń

MAGDUŚ1983 27 styczeń

LOLCIA
3 luty

KARIIN 28 grudzień??? brak informacji o teście

nasze cieżaróweczki od listopada 2011
biggrin.gif

AMNA - sierpień 2012
KAROLINA - sierpień 2012
EWA - sierpień 2012,
MAMA ROBERTA - wrzesień 2012

SylwiaD nie ma Cię na liscie na kiedy testowanie??

inne dziewczyny, które chętne na listę dawać terminki:)

Do góry