reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

IiM pokochasz synka tak samo jak corke:) A co do witamin to ja tez jeszcze nie lykam, narazie tylko kwas foliowy. Gin mi niby kazal kupic witaminy ale znowu lekarz ogolny powiedzial, ze dopiero jak mi w szpitalu zrobia badania krwi to stwierdza czy mi potrzebne..
MOU masz @?

reklama
Hej laski
No i kolejny dzien walki z termometrem... Dzis bylo lepiej bo mlody obudzil sie po 4 ale zasnal, to sobie zmierzylam po 6 na spokojnie... Ale nie wiem, czy to ok skoro spalam niecale 2 godziny...
Trzymam kciuki pajkaa, mam nadzieje ze ci sie udalo

Ollena - no niestety @ przylazła :-D Na szczęście to mnie ani nie ziębi ani nie parzy :) Jakoś człowiek robi się taki mało czuły na to, że tak długo coś się nie powodzi.
Jest mi tak rybka teraz że ho ho. A baby co usuwają ciąże - bo nie chcą dzieci, i nie oddają do adopcji rodzicom którzy by kochali z całego serca, to niech się palą w piekle i cierpią po wsze czasy i już !!!

JaM - super, spójrz na ulotkę od testu, tam jest napisane, ze nawet jeśli duga kreska jest bladziutka to oznacza to ciążę. Ja to gina jeszcze bym nie szła, bo raczej nie będzie w stanie stwierdzić jeszcze ciąży, ale zrobiłabym betę.

rysica- ja mam nokie Nseries z pełna klawiatura chce kupic tch cha cha

IIm- wiesz co z ta płcia bym sie nie nastawiala bo i u chlopca i dziewcyznki tak smao do 17 tc wygladaja narzady pozniejs ie foruuja w siura lub bzdzioche ;]ale ma nadzieje ze sie spelni i bedzie synek ;]

Ja chce córe ale nie wiem co bedzie 4 listopada sie dowiem, chcialabym core (maz zawsze chce) i odmiana nie trzeba walczyc z napletkiem ic ala reszta mamy chlopców wiedza o co chodzi ;> hyht zoabczymy dam znac

Kasiurku na dobrym usg bardzo wczesnie mozna plec wypatrzyc, mojej znajomej w 13 tyg gin stwierdzil 2 dziewczynki i sa:) tzn blizniaczki
Ja tez chce dziewczynke, ale jak bedzie chlopiec to tez good:) przynajmniej imie mam dla chlopca ;) macie swoje typy? podpowiedzcie.
Kasiurku jak u Was z z napletkiem wspomnianym?
MOU no skoro tak do tego podchodzisz... moze stan w kolejce do adopcji, od razu zajdziesz w ciaze, tak na ogol bywa;)

Witajcie! JEstem tu nowa, a nawet nowa z polecenia:)) MOUSEFISH! Pamietasz mnie z innnego forum:)?????
Tak po krotce o mnie- mialam byc majowa mama 2012,ale niestety w 6 tyg ciazy zaczelam krwawic i doszlo do samoisntego poronienia:( JEst juz ze mna lepiej,po tym wszystkim przez co przeszlam-nikomu tego nie zycze...
Pozbieralam sie i znow sie staramy:) NIe wiem jak to bedzie w tym cyklu, bo moze byc dluuuugi,nie wiadomo kiedy sei spodziwac okresu. Ale i tak probujemy!
Beta,pozdrawiam i szkoda,ze w tym cyklu nie wyszlo:) CZyli znow razem sie staramy!!!!

Mou Fioletowa szczerze nie robie sobie nadziei... będzie co ma byc jutro moze tempka spaść i przyjdzie @

Ana coś mi mówi Twoj nick :) byłaś na stronce npr??bo tak mi coś świta:) bo ja ta jestem, ale pod nickiem innym:)

a ja tak z innej beczki:) grzeją już u Was?? bo u nas nie... młody śpiki do pasa bo zmarzł w nocy i chory:/ szlag mnie trafia bo biedaczek się męczy:/

Pajka nie grzeja i chwala im za to;) my mamy cale noce otwarte okna, zreszta grzac mozemy nawet w lecie, wlaczamy kaloryfer i juz;) A malemu moze zaloz pajaca ze stopami..

reklama
Do góry