reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hej laski,
Mou zaciągaj chłopa na przytulanki co drugi dzien :D Ciąża murowana :-) Ten cykl będziesz miała CLO, czy następny?
ana_83 - witaj :-)

Ech i koniec weekendu, L. jutro do pracy i znow sie zaczyna tydzien... ale to oznacza, ze blizej do usg, jeszcze 13 dni :-) I dziś tylko jednego pawika zaliczyłam ufff :p

Dobry wieczór :)
aga_83 - witaj:-)
Ja jutro mam usg genetyczne. Denerwuję się trochę.
Wiecie co się dzisiaj stalo - przygarnęliśmy jeża. Jest mały i nie przetrwałby zimy na dworze. Znalazł go w ogrodzie nasz Ringo. Teraz jeżyk śpi w kartonie w piwnicy:-)

Hej laski,
Mou zaciągaj chłopa na przytulanki co drugi dzien :D Ciąża murowana :-) Ten cykl będziesz miała CLO, czy następny?
ana_83 - witaj :-)

Ech i koniec weekendu, L. jutro do pracy i znow sie zaczyna tydzien... ale to oznacza, ze blizej do usg, jeszcze 13 dni :-) I dziś tylko jednego pawika zaliczyłam ufff :p

Zależy kiedy się Trix zlituje nade mną :-D

Ana - w końcu dołączyłaś :) Fajnie !!!!
JA już tam nawet nie zaglądam. Moderatorzy prawie bogów z siebie robią i psują całą dyskusję.
Jakiś niewygodny temat to od razu kasują.
Ach - nawet nie chce mi się o tym pisać.
Tak czy siak - cieszę się że do nas dołączyłaś. My tu w dużej ilości używamy testów owu i jesteśmy czasami calusieńki dzień.

A mi się @ rozkręciła i dopiero jak się rozkręciła to brzuch zaczął boleć...

Ollena - no chyba tak zrobię... he he. Wypełnię papiery o adopcję i rach ciach i zaskoczę :-D:-D:-D
Gdzieś widziałam taki wykres. Mogę się pomylić dosłownie w dwóch czy trzech procentach:
71% - to rodzice posiadający już potomstwo
16% - to pary starające się, czekające na adopcję itp...
13% - to matki usuwające ciąże.

Ile par czekających na adopcję było by szczęśliwych i kochało dzieci tych matek, które je usuwają... smutne to jest... cholernie smutne... :-(

Sweety - no to mieli przeolbrzymie szczęście, już nie mówiąc o adopcji że spełnili kryteria,
Ale my już mamy jedno maleństwo, a z tą adopcją to taki luźny temat. Nie staralibyśmy się. Parom bezpłodnym bardziej się należy to szczęście :tak:

reklama
Adopcja była już po próbach in vitro, inseminacjach etc, etc. I fakt, udało im się w miarę szybko i do tego adoptowali 6 tygodniową dziewczynkę, która trafiła do nich prosto ze szpitala.
A Ty MOU Słonce skup się na serduszkowaniu;-)

Do góry