reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU - no właśnie nie w czasie, tylko prawie tydzień wcześniej ;P
Mówisz, że wodnisty najbardziej płodny? ;]
dobra, zobaczymy co dalej hihi
i szyjkę później zobaczę bo teraz to nie mam co patrzeć ;P

reklama
Rysica - no wszędzie tak trąbią że wodnisty jest najlepsiejszy :) może będziesz też miała drugie podejście co? Nic nie można u Ciebie wykluczyć ;-)

Alebur - jak lekarz kazał to ja bym brała... tylko nie wiem kiedy.. w dzień owu kazał czy jak test owu wyjdzie pozytywnie? Chyba w dzień gdzie są pęcherzyki odpowiednio duże. Ale przecież nie wiesz jakie są. Ja bym poszła na usg na Twoim miejscu :) dziś najpóźniej jutro.

Fioletowa trzymam kciuki! Zrobisz dziś test ?
Ja na razie nie dostałam, ale spodziewam się nadejścia @ Dziś termin. Brzuch mnie trochę ćmi, ale mi niedobrze po śniadaniu że hej
Jak do południa nie dostanę chyba kupię test. Zawsze mam @ rano po wstaniu z łóżka

Rysica - no wszędzie tak trąbią że wodnisty jest najlepsiejszy :) może będziesz też miała drugie podejście co? Nic nie można u Ciebie wykluczyć ;-)
no u mnie to wszystko możliwe, hihihi
potrzebuję rady Kasiurka ;P
no nic, niech się dzieje co chce ;) ja na wszystko jestem gotowa

alebur - zatestuj ok 14 może... tylko od 12 nie pij albo mało pij. Bo jak się dużo pije, to może wyjść test owu fałszywie ujemny z kolei...

Czesc dziewczyny,
Rysica, Mou i Pajka - nie wiem czemu, ale bardzo wierze w Wasze cykle, w kazda z Was z osobna :-) Kiedy testujecie? :-)
alebur - ja bym testu owul nie robiła rano, mi tak zawsze wychodzily dodatnie, nawet jak bylam pewna, ze owu nie ma. Za duze stezenie LH w moczu po calej nocy. sprobuj po kilku godzinach.
Fioletowa powiem Ci, ze ja mialam taka historie, ze 29.08 miala przyjsc @. Dwa tyg pozniej dalej jej nie ma, zrobilam bete, ujemna... A tydzien pozniej test ciazowy pozytywny. :-)

Wczoraj za duzo nie pisalam, ale mialam masakryczny dzien, co pol godziny albo i czesciej, od 10 do 18 latałam do łazienki na pawika ;-) cos strasznego, mam nadzieje, ze dzis sie nie powtorzy !

JaM nie dziś nie zrobię... już siedzę w pracy, a po robocie będzie 16, to bez sensu
jak nie dostanę dziś to może potestuję jutro rano...
trzymam kciuki za ciebie, może też ci nie przyjdzie :-)

ja tez zawsze dostaję z rana i to powinno było być wczoraj... no ale teraz to już nic nie wiem....

aldo nie rób nadziei :-p

ja generalnie mało piję więc nie ma z tym problemu. Co do Pregnylu to kazał brać w 15dc i tyle. A co do testów to w poprzednim cyklu zrobiłam też rano po skoku temp , wyszedł dodatni , a kolejny o 16 i był już ujemny , dlatego myślałam , że już po wszystkim .

reklama
a czy mierzenie tempki ma sens również w ciągu dnia ? Mierzyłam w ustach 37 stopni pod pachą 36,7 stopni i mam pewien wstydliwy problem aż wstyd pisać zatwardzenie :zawstydzona/y: :-D:zawstydzona/y: i nie wiem czy pić jakieś ziółka czy czekać kilka dni ... oby @ nie przyszła, ale już wolałabym dostać teraz natychmiast niże opóźnioną o kilka dni, bo to większe rozczarowanie będzie :-(ale brzuch mnie ćmi jakoś nie w podbrzuszu, ale tak wyżej w okolicach pępka Pożyjemy zobaczymy. Fioletowa jaki ty masz ten "tester" owulacyjny ? Jakiej firmy

Do góry