reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
No przecież są dwa, teraz to już 2 dni po owu, więc już nie ma co, ale było dzień przed domniemaną owulką, więc serduszko jest. Jeśli owu była we wtorek, to dziś i tak żołnierzyki nic by nie zdziałały... A czy dzisiaj serduszko będzie to zależy od tego, czy mój mąż przyjdzie z pracy zmęczony czy nie. Poza tym aż do dzisiaj myślałam, że owu przede mną ;P A dziś się zorientowałam, że jest już może być za mną ;P
krótko mówiąc - w tym cyklu jest pełen luz i spontan ;P
a no i te plamienia też mnie jakoś przed serduszkowaniem odstraszały... Nie lubię się bzykać jak plamię...

Pajka, ja w ogóle do tego cyklu podeszłam na luzaka bez przymusu, i pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale jak faktycznie owu miałam we wtorek, to serduszko było, więc szansa jest (np, Kasiurek miała na 3 dni przed owu serduszko i też nie wierzyła, a jednak zaciążyła...)
Co ma być to będzie, luzik :cool2:

a jeszcze się może okazać, że juto mi tempka spadnie i że to jeszcze nie owu hahahahah ;P

Ostatnia edycja:
Rysica patrz na moj wykres... dziwny, ale ja mam tyle zaburzonych zenie wiadomo jak to u mnie bylo ja obstawiam jednak 18 dc wtedy mialam bardzo wysoko szyjke byla mocno otwarta sluz byl a to, ze tempka potem taka dziwna wiesz ja czasami bardzo niespokojnie spie... czasami kilka razy w nocy sie budze i nie zaznaczam wtedy tempki jako zakloconej tan np bylo wtedy jak mam te 3 tempki po 36.35, ale ja na spokojnie bo wiesz jak to z tymi cieniami :) kupie sobie bardziej czuly test:)

Pajka, jaki test mam kupić bardziej czuły? ciążowy?? czy owulacyjny? owulacyjnych nie stosuję w tym cyklu, a ciążowy bardziej czuły mi pokazał ciążę, której nie było... Ja właśnie powinnam mieć test mało czuły i robić kilka dni po terminie @ (ale to by mi tempka powiedziała prędzej o ciąży w takim wypadku...)

reklama
Rysica nie zdolujesz mnie tym krotkim rekawkiem:) wiem jak u Was jest, mama mi mowila:) ja tego zimna nie przezywam, gorzej bo pada za czesto i ten wiatr... takie uroki jesieni... BYle do lata, byle do lata:) Zreszta juz za 2 tyg lecimy do PL wiec ciesze sie bardzo:) szkoda tylko, ze pozniej odchorujemy to, no ale co zrobic, pocieszam sie ze juz niedlugo i wrocimy na stale...

Do góry