reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

aldo - a ja po dzisiejszej tempce mam wrażenie (MOU też) że owu była we wtorek (spadek) bo teraz już tempka rośnie (a tempka rośnie teoretycznie po owu)...
Zobaczymy czy jutro znów będzie wysoka.

MOU - ja już zawyrokowałam :-D przepraszam ;P

reklama
aldo - a ja po dzisiejszej tempce mam wrażenie (MOU też) że owu była we wtorek (spadek) bo teraz już tempka rośnie (a tempka rośnie teoretycznie po owu)...
Zobaczymy czy jutro znów będzie wysoka.

MOU - ja już zawyrokowałam :-D przepraszam ;P

To bierę to clo dzisiaj od niego... jak odpisze he he - ale przeważnie odpisywał szybko :)

Dzień dobry:)
dzisiaj najpierw pospałam jak chłopaki wyjechali rano do szkoły. A teraz...znów mogłabym się położyć spać:/ i do tego jakoś mnie mdli...a juz myślałam, że mdłości odeszły na dobre...wrrr

Rysica - chyba masz racje c do tej Twojej owu, dobrze ze przytulanko bylo :D ale poprawcie jutro jakby co, a nóż widelec :p wysyłam Ci fluidki :-)
Mou - poki nie ma @ nie grzeb nadziei :-) no, a z clo zobaczysz ze w pierwszym cyklu zajdziesz :-)

kurcze dziewczyny mam przykaciolke ktora ma pcos :-( i zdaniem lekarza nie donosi zadnej ciazy do 3 mca. Jak jej pomoc? Mam wrazenie ze jej lekarz beznadziejny. Moze macie dla niej jakies rady?

wiecie co ? chyba jestem osłabiona. spać mi się chce i oczy same mi się zamykają. wzięłam niunię ze sobą do łóżka. ona sobie baraszkuje a ja leżę i sie grzeję bo mnie z zimna trzęsie. a nogi mam jak lody!

reklama
Aldo - co do donoszenia to jedno ale zeby zaszla to juz bedzie problem bo przy policystycznych latwo nie jest, ale to jakis konowal musial byc, bo w razie problemow wystarcza leki podtrzymujace.
Dzieki Aldo za wiare w moj cykl, moze ta tempka tak spadla ze wzgledu na to przeziebienie? nogi owinięte koldra ale dalej lodowate. na razie nie ma plamien zadnych. ale ja i tak juz nastawiona na @ jestem.

acha - pisze z komorki wiec nie ma polskich znakow

Do góry