reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
MOU nie zamartwiaj się na zapas, taki spadek o niczym nie świadczy. Trzymam & za skok do góry :)

Pajka no no no tempka skoczyła w górę , jakby z radości ;)

a ja jestem lekko zdołowana , w zeszłym cyklu w 12 dc tempka skoczyła , a w 13 miałam owulkę. A teraz temp niska cały czas, testy owulacyjne ujemne a to 13dc , czy to możliwe żeby na podwójnym CLO nie było owulki??? A może powinnam jeszcze poczekać? Zobaczcie mój wykres.

Ostatnia edycja:
Alebur wg mnie jeszzce musisz poczekać na owu... u mnie w cyklu kiedy się udalo mialam delikatny spadek i delikatny wzrost, ale u Ciebie szyjka jeszcze nie otwarta i śluzu chyba nie ma... wiec czekaj

haha jeszcze nic... ale ja mam jak w zegarku, zawsze rano i dziś powinnam dostać... pewnie z tych nerwów i nakręcania się coś się pomigało...
bo chyba beta się nie myli co? [wiem wiem aldo ;-) ]
chciałabym żeby się już zaczęła, to przynajmniej mogłabym z nadzieją wejść w nocy cykl... a tak trzeba czekać

tak tak wiem co czujesz , mi w zeszłym cyklu spóźnił się 3 dni , to czekanie było straszne. Cały czas miałam nadzieję. A jak dostałam to odetchnęłam z ulgą , bo wiedziałam że trzeba zacząć od nowa. Ale nadziei nigdy nie należy tracić ;)

reklama
Pajkaa - no no, mam nadzieję że test był wadliwy :) bo ładnie się pnie. A to na pewno nie za sprawą luteiny, bo już dawno by poszła do góry, a sporo czasu już ją łykasz :)
Alebur - też myślę że jeszcze musisz czekać. JA przy 25 dniowych cyklach owulacje miałam w 16-17dc czasami.
Fioletowa - może owu miałaś później niż myślałaś i jeszcze nic straconego ? W takim układzie nawet beta by nie wyszła :) Poczekaj jeszcze z tydzień, i jak @ się nie pojawi to kolejną betkę zrób :)
Ana - jakiś koszmar z tym skuterem!
Ale co? trzech na jednym jechało???? Jak tak to nie dziwota że się to stało. Szkoda tylko szoku kierowcy wtedy. Nigdy nie przyswoję do głowy głupoty nastolatków!

A ja zmierzyłam po dwóch godzinach kolejnego spania - i było 37.05
Nie nastawiam się absolutnie, choć fajny ewenement by był
laugh.gif
jedno serduszko dzień przed owu i myk - ciąża he he - no to by było dopiero
biggrin.gif

Tempka ładna, nie spadła poniżej linii podstawowej. W poprzednim cyklu jak tempka spadła, to tego dnia już miałam krwawienie miesiączkowe. Na razie ani plameczki. Kolejna sprawa że w zeszłym cyklu czułam się przedmiesiączkowo - ciążowo, i cycki, i podbrzusze, a teraz nic. Ciekawe jak będzie w kolejnym cyklu. Ja naprawdę bardzo bym chciała mieć jakiekolwiek objawy przedmałpowe, bóle brzucha, cycków, napięcie przedmiesiączkowe... żeby wiedzieć czy już nadchodzi czy też nie.

Rysica - na zdjęciu to nowe rybki z wczoraj???

Do góry