reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
cześć dziewczyny
dawno się nie odzywałąm, trochę Was podczytuje, ale już nie nadążam.
W sumie u mnie po staremu, nic ciekawego, psychicznie nawet trochę lepiej.
W zeszłym tygodniu jeszcze ciężko było, moje myśli krążyły wokół jednego.... :-(
Teraz trochę lepiej, tzn. inaczej, bo chyba lepiej nie.
Pracuje w szkole, jako sekretarz. W piątek koło szkoły nasi uczniowie mieli wypadek, w trójkę jechali na skuterze i uderzyło w nich auto. Jeden uczeń (czternastolatek) z tej trójki doznał poważnych obrażeń i cały czas jest w śpiączce, ma obrzęk mózgu i uraz czaski, ogólnie nie wiadomo nic więcej na razie. W pracy o niczym innym się nie mówi i mnie też jakoś wzięło, teraz cały czas myślę o nim i nie mogę przestać. To bardzo miły, sympatyczny chłopak i nasz najlepszy uczeń. Straszne to wszystko, jedna chwila zmieniła wszystko.......... :-:)-:)-(
A ja właśnie napiłam się wina domowej roboty mojego męża, chyba wyszło mu niezłe, bo upiłam się dwoma kieliszkami. Masakra!!!!!!!!!!! Sorki dziewczyny jeśli pomyle literki, ale mam śmigę :baffled:. NIe pamiętam kiedy się upiłam, wiem że to nie jest dobry sposób,ale odstresowałam się trochę. I wiecie co.... mój mąż leży obok i zasnął chyba, a ja.... mam na niego ochotę :zawstydzona/y: Normalnie nieprzyzwoita jestem :zawstydzona/y:. najgorsze że musimy się na razie zabezpieczać, a nie lubię z "gumką", mój mężuś też nie....:zawstydzona/y:

WOW Rysica, dzielo sztuki, cos cudownego !:-) naprawde oczu nie idzie oderwac od tego akwarium, sama kiedys mialam, pisalam Ci juz, ale nie radzilismy sobie z nim, rybki sie rozmnazaly w zastraszajacym tempie hihihi ;-) no i na pewno nie bylo taki jak Twoje. Zawsze ogladam Twoje zdjecia akwariowe na FB.

A ja tez nie stosowalam nigdy tej smyczy, jak w tlumie jestesmy to Aleks w wózku, a jak na spacerku to sam albo za raczke idzie :-)

Juz nie moge sie doczekac swojego usg, kurcze jeszcze 17 dni......................

Dziewczyny bardzo dziękuję :) Bardzo mi miło :)

MOU - kuje się żelazo póki gorące od słowa KUĆ, ale jajnik kŁuje, od słowa KŁUĆ ;)

Aldo - szybko Ci zleci :) myśl pozytywnie

Anagrzymis - strasznie współczuję tej sytuacji - mam nadzieję, że szybko chłopaczek dojdzie do siebie.

Rysica, czy nie zbliza Ci sie owu? na Twoj wykresik patrze :-)
Ana - ja tez Ci wspolczuje, ale jeszcze bedzie dobrze, trzymaj sie z nami :-) a kiedy mozecie rozpoczac staranka?

ŁO BOZYCKU! CO WAM Z TYK KUCIEM??? NIE MOŻNA SOBIE DZIWNYCH SŁÓWEK JUŻ WPISYWAĆ??? ŁO MAAAATKO!

Tempka spadła o kreseczkę, czy już powinnam się martwić?

reklama
witam dziewczynki
ja tylko na chwilke bo jade dzisiaj do mamy jak bede miala czas to sie odezwe:)

Mou mysle, ze nie masz sie czego obawiać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry