R
RiSiA
Gość
Pajka - odpowiem za Kasiurka, bo to akurat wiem
Castagnusa bierze się 3 cykle pełne, chyba, że wcześniej zajdziesz w ciążę, to odstawiasz.
Na śluz jest wiesiołek (np. Oeparol) i bierze się go DO OWULACJI oraz siemie lniane ale to nie wiem jak się bierze - to już Kasiurek musi się wypowiedzieć
a u mnie to jeszcze nie owu ;P fałszywy alarm. ale tak myślałam, bo za wcześnie jest i śluzu odpowiedniego jeszcze brak![]()
to na co on dokładnie jest??
Kasiurek- ale czy się utrzyma to już druga sprawa
w poprzednim (głupim zresztą) cyklu też tak było. Spadek, dwa dni do góry, i nagle spadek zupełny i @
Fajnie by było gdyby się utrzymało... no ale jakim cudem po jednym serduszkowaniu w trakcie owulacji...
Pajkaa - jeśli to zagnieżdżenie to nie powinno być spadku poniżej linii podstawowej?
Co do śluzu, to ja już szalałam z tym tematem :-) i na mnie najlepiej podziałał syrop, którego tutaj musiałam się naszukaćale w PL jest pod dostatkiem. Tu w uk jest polecany przez lekarzy dla starających się. Jest i na spermę dobry i na śluz. Kilka dni się go łyka przed owu. Rozrzedza i zwiększa jego ilość, ja pływałam w śluzie po tym syropie. GUAJAZYL
No a standardowo tak jak Ci Rysica napisała
... a no i mam cały czas wrażenie że ten jajnik mnie z prawej strony czasami ciągnie
Pajkaa - jak Ty to czujesz - tego swojego jajnika, on cały czas Cię boli i czasami w ciągu dnia? Bo u mnie to jest tak, że kilkadziesiąt razy w ciągu dnia. Szczególnie jak się ruszam i nagle usiądę, albo w ogóle jak siedzę. To nie boli ale jakbym miała tam "pełno" coś rozpierało w okolicy jajnika. To takie jest uczucie wtedy? Pytam bo nigdy nie "czułam" jajnika...
tzn... nigdy wcześniej nie czułam... hi hi
mnie juz boli sporadycznie, ale to taki chwilowy ból, taki ciagnacy
mnie dopadła jakas infekcja wiec powinnam chyba dac zaburzona tempke? katar mam, zimno mi :/