reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dobra, wlasnie wyslalam list do szpitala, teraz pewnie bede dlugo czekac na termin pierwszej wizyty, zobaczymy. Dopiero po 21 pazdz pojde do gina w PL, nie wiem czy do tego czasu nie osiwieje, bo zaczynam wymyslac jakies *******y, np skad mam wiedziec, ze dziecko rosnie i czy sie rozwija i czy w ogole jeszcze tam jest...

Ooo jakies gwiazdki mi sie zrobily, ale jaja!

MOU a kiedy Twoja mala idzie do przedszkola?

Ostatnia edycja:
:-)Ollena, mnie ostatnio też się zrobiły gwiazdki w wyrazie luniu****ę...w środku, coś tu rozpoznaje brzydkie wyrazy wszędzie i je wygwiazdkowuje...hihi. Odebrałam Piotra ze szkoły, kupiłam znów pojemniczek pysznych malin...mniam. A na obiad dzisiaj kurczak słodko-kwaśny z ryżem:-)

HA - teraz też wygwiazdkowało

Piękna ta jesień w tym roku, szkoda że pewnie za kilka dni zrobi się szaro i ponuro...

Ostatnia edycja:
sweety smieszne to ;) U nas jtez pieknie, ciekawe jak dlugo. Syn poszedl z pania za reke na plac zabaw i nawet nie zrobil 'papa' a ja siedze jak na szpileczkach... moje malenstwo kochane... hlip hlip ;-)

aldo nie mozemy swirowac, jakby sie cos nie tak dzialo to pewnie byloby to jakos widac..

A u mnie wszystko staje na głowie !!!! Czego się nie dotknę to psuję , a jak akurat nie psuję , to ryczę jak małe dziecko. Nie wiem co to za wahania nastroju pewnie po CLO . Podjęłam decyzję , że jeśli tym razem nie wyjdzie , to w przyszłym cyklu nie biorę żadnych wspomagaczy i pozostawię to swojemu biegowi. Może wtedy wyluzuję , bo jak na razie to strasznie świruję. Owulka przypada u mnie koło środy lub czwartku , popracujemy i zobaczymy co z tego wyjdzie.

aldo nie miałam okazji Ci jeszcze pogratulować !!!! Strasznie się cieszę . Oszczędzaj się i ciesz skarbeczkiem pod serduszkiem.

Hejka :)
Ja dopiero mogłam przysiąść.
Szyjka dalej wysoko :) więc na 1000000000000000% @@@@@@@ się zbliża :crazy: wredna ona jest. !!!
Trix - ratuj!!! może jeszcze dam radę wziąć od 3 dnia cyklu.... :rofl2:

... a no i cycki zaczynają boleć. jakbym w kilku miejscach miała nagle dostawać kuksańce - tak punktowo :) wiecie? chyba bym wolała dostać tą wstręciochę jutro, szybciej by przyszedł kolejny cykl.

Ostatnia edycja:
reklama
MOU a mowilas, ze Cie cycki nie bola przed @? Hmmmmm...

A moje dziecko nie chcialo wychodzic z przedszkola! Pani powiedziala, ze zjadl caly obiad (baranine z ryzem), na co zrobilam wielkie oczy bo on nie tyka takich rzeczy. No i chyba mam racje, bo wsiadl do samochodu i wolal, ze chce mieso i ziemniaki, mowi, ze nic nie jadl, ze dzieci jadly a on nie jadl i pani go nie karmila, podchodzilam go z roznych stron i caly czas zaprzecza zeby cos jadl. Wiec nie wiem za bardzo co robic, pytac jutro i drazyc temat? co byscie zrobily?

Do góry