reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
a ja wlasnie tez sie troche zdrzemnelam strasznie dzisiaj spiaca jestem...brat wrozicl ze szkoly i troche mi malego popilnowal ale jeszcze bym pospala.

a w ogole to dzisiaj pierwszy raz podcielam szymkowi wlosy:pP ale ladnie teraz wyglada;)

Ja tez dzis niezywa... polozylam sie na chwile, juz odplywalam ale nie da sie spac bo Patryk z mm krzycza, wariuja, sciany jak z papieru, wszystko mi przeszkadza:( Nieprzypomna jestem i zla, nie lubie byc w ciazy, kolejny raz sie przekonuje i mam nadzieje ostatni:-(

Rysica badź dobrej mysli bedzie dobrze:)
ja na razie testów owu nie robie bo z takimi nizinami na wykresie szkoda testu :p

zmykam bo M ciągnie mnie do wyrka:p

to ja ci polecam salfazin i niech twoj maz nie pije syropu - kiedys wspominals ze pijecie oboje syrop . salfazin, selen i cynk jest na armie przy okzji na stres.
isalas tez wyzej ze kochacie sie w czasie owulacji czesciej niz 2 dni wiec to bez sensu - bo i rozrzedasz i tak słaba armie meza.

ojojoj - ja już jestem :)
Placyk, huśtawki...
właśnie skończyłam robić ciasto - w sumie piec, bo krem budyniowo - maślany, i polewa z gorzkiej czekolady pójdzie na koniec. Miałam ochotę na dziś ale ciasto będzie można wszamotać jutro dopiero...
Kasiurku - syrop tylko kilka dni przed owu na gęstą spermę, polecany jako jedyna skuteczna droga do rozrzedzenia spermy, musi pić przed uwu. Ten syrop nie rozrzedza plemników - tylko spermę;-), a jak jest rzadsza tym plemniki się lepiej ruszają, i nie ma to związku z ich liczebnością. Cykl wstecz nie pił, może błąd. - i trzeba ją rozcieńczyć. Daję mu codziennie bio selen plus cynk i witaminy w tym. Jeden z lepszych specyfików na rynku. BIO-SELEN+CYNK 30 TABLETEK
Salfazinu u nas nie ma, ale dobieram mu takie witaminki, że salfazin wymięka :-D

O kurka - Kasiurek
- my się nie króliczymy codziennie - mimo jego chęci (moich dzisiejszych też... hi hi) przed owu czekamy jakiś tydzień :)
Przez pierwszych pięć mesięcy bzykanko było co dwa dni lub rzadziej. W tym cyklu było codziennie podczas owu i nic nie wyszło, trza się bzykać... a dziś mam chrapkę na SEX total a nie bzyk bzyk - i M się pewnie zdziwi, a jak!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Oj tam - ja już mam luzik śluzik i chęci takie jak zawsze... ale podsycone chęcią dzidziownika hi hi wrrrrr

Pajkaa - dziękuję dziękuję dziękuję !!!! Jeżeli w cyklu po progesteronie się uda - będziesz winną tej ciąży !!! ( z całym szacunkiem oczywiście :tak:)

Mou ja Ci powiem jaki był u nas problem... M poszedł na badania po 4 dniach abstynencji i wynik masakra 1% żywych plemników...drugie badanie okazało się lepsze a po abstynencji 2 dniowej ! i ciekawostkę, którą powiedział nam urolog, ze niektórzy faceci produkuja taką ilość plemników (mój miał bardzo dużo plemników, ale martwych), że mają zbyt mało miejsca i obumierają dlatego on nam zalecał sex częściej:) no i posłuchaliśmy rady i jest Sebek :)
Amoże Ty w niego za dużo tego ładujesz?? bo wiem, ze czytałam też o różnych preparatach i muszą mieć odpowiednią ilość, bo jeżeli weźmie się za dużo to moze mieć odwrotny skutek... mieliscie potwierdzone badaniem , ze to co bierze podwyższa ilosć plemniorów? bo u nas Salfazin podniósł z 1% na 40 %

Salfazin, tabletki w niedoborach pokarmowych cynku, środek spożywczy, 100 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Ja sobie ze soba nie radze... z moim nastrojem, z moimi myslami :-( Wyc mi sie chce do ksiezyca, mam dosc wszystkiego... czekam tylko az Patryk pojdzie spac i ide sobie poplakac...

reklama
Pajkaa - bo to prawda. Im częściej tym lepiej dla par, u których nasienie jest słabsze. Ta abstynencja kilkudniowa jest dobra dla facetów których wyniki są dobre, a abstynencja jest dobra dla poprawy już dobrych plemniorków.
Nie mam siły dziś pisać... chyba się spiliśmy :-D powaga - jutro tempka będzie zaburzona na maxa... jestem pijana... I NIE DOBRZE MI Z TYM :-D
NIE niedobrze bo mnie mdli - ale fajnie zakręcona jestem... hi hi
To ja już nie będę skupić się na klawiaturze - dobrze???? idę w kimonko. Jutro doczytam co i jak. A jak wstanę i Rysica nie zrobi testu, to nie wrócę dopóki nie będzie "II"

Do góry