reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam sie

Trix no teoretycznie w ciąży nie powinno się nosic ciężarów, a jednak 9 kg to sporo dlatego ja czekałam azs Sebek zacznie chodzić no i oduczałam go zasypiania na mnie bo tak zawsze zasypiał a teraz zasypia wtulony we mnie:)

Rysica jak tam tempka dzisiaj??

Mou no i super, ze wieczór udany

Fioletowa zdrówka dla synka życzę dasz radę:)

mój smyk rzuca mi piłkę więc zmykam się z nim pobawić :)
tak zmarzłamw nocy, ze przeziębiona jestem no i zastanawiam się czy to przeziębienie nie odpiło się na dzisiejszej tempce. Jeszcze nie dałam jej zakłóconej, ale wątpię, zeby była owu skoro ani śluzu BJ nie było ani szyjka nie otwarta...

reklama
kochana, tempka jest w ciąży podwyższona przez 3 m-ce, aż do wytworzenia łożyska, które w 12 tc przejmuje obowiązki ciałka żółtego, i ciałko żółte przestaje produkować progesteron dla podtrzymania ciąży, bo ciąża jest już "stabilna" i dlatego tempka spada.
ja w 9 tygodniu tempke mialm normlna - ale to pewnie przez perypetie ;p

Ryska - ja piernicze twoj wykres jest ekstra ;] hahaha ;] a moze blizniaki ? :> dwea zagniezdzenia dwa spadki tempki ? bo chyba tak wysokiej nie mialas juz dawno co a moze mi sie myla juz te wykresy wasze?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny nie wytrzymalam i przed chwila zrobilam jeszcze jedne test i jest pozytywny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!plusik jak sie masz;ppp
ale zajebiscie sie ciesze:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mam nadzieje ze tak juz zostanie:) umowilam kuzynke do mojego lekarza to chyba pojde z nia;pp...
zaraz do niego zadzwonie bo chyba lutke musze dlaej brac;))) ale super:))))))

dziewczyny nie wytrzymalam i przed chwila zrobilam jeszcze jedne test i jest pozytywny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!plusik jak sie masz;ppp
ale zajebiscie sie ciesze:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mam nadzieje ze tak juz zostanie:) umowilam kuzynke do mojego lekarza to chyba pojde z nia;pp...

Ale się cieszę! Gratulacje! :-):-):-)

a ja już z sobą nie wiem o co kaman :/ śluzu w ogóle brak, tak skąpy że z lupą go szukać i tak od około 1, 5 miesiąca. Temperatura jak zwykle idiotyczna mierzę od dłuższego czasu i mam 35 st ;( suchoty nastały ;(

gratki ;]

a ja już z sobą nie wiem o co kaman :/ śluzu w ogóle brak, tak skąpy że z lupą go szukać i tak od około 1, 5 miesiąca. Temperatura jak zwykle idiotyczna mierzę od dłuższego czasu i mam 35 st ;( suchoty nastały ;(

moze masz ogolnie obnizona cieplote ciala , b ierzesz cos na sluz ? wiesiolek, olej lniany ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Trix - super!!!:-) Do lekarza tylko zadzwoń w sprawie tej lutki, z wizytą to bym poczekała bo i tak nic ci nie powie.

No dzień dobry wszystkim...chociaż chciałabym, żeby sie juz skończył chyba...Ja rozumiem, że jestem w ciąży, ja rozumiem, ze są mdłości...ale dlaczego jeszcze migrena???
Ja jestem migrenowcem...i niestety od wczoraj znów mnie dopadło, zaczęło wiać po poludniu, zaczęło zmieniac się ciśnienie i ból głowy od wczoraj wieczora, w nocy mnie budził, teraz ciut lepiej, ale cały czas czuję jak mnie ćmi...buuu

reklama
Trix gratulacje wielkie :-)))))))))))
Ja sie czuje gruba...ble... opona mi taka urosla, ze nie wiem jak ja w stroju kapielowym gdziekolwiek sie pokaze:(

Wymylam podlogi, spakowalam sie, zupe gotuje i Patrykowi do sloika wezme zeby jutro chociaz po wyladowaniu mial i na 15 do gina. Stresa mam jak zawsze przed rozebraniem sie przed obcym facetem, bu:(

Do góry