reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
MOU Dzięki za odpowiedz. Ja ostatnio fatalnie się czuję, mam straszne mdłości. Zawroty głowy. Nie robiłam testu, przecież miałam @ w terminie i trwała 4 dni ale teraz to już nie wiem cholera. Dziś też ledwo żyję. Może to jakaś bakteria a może by zrobić test - bezsens totalny Przeciez nimożliwe jest mieć @ w
terminie i tak fatalnie się czuć ...

LOLCIA a byłaś zobaczyć czapeczkę w H&M ? Tam zawsze jest z czego wybrać :p
Polecam Ci taką czapę i dla chłopaków i dla dziewczyn, moja Jula długo ją nosiła. Od wewnątrz polarek, zapinana na nap pod szyjką, bardzo wygodna.

Zobacz załącznik 390150

Mamma - szkoda że nie mierzysz tempki, byśmy miały jakieś rozpoznanie... a tak to nie wiadomo czy to @ była czy nie ;-)... śliczna czapeczka :) ja miałam z ZARY i trzymam ją dla kolejnej dziewczynki. Moja niunią ją tak uwielbiała, i jak ostatnio ją znalazła to kazała sobie zakładać, i chodziła w niej cały dzień - nawet spała :-D
..aaa no i prześliczna niunia !!!!

Kataszka - nie chcę Cię martwić, ale brązowe plamienie świadczy o zbyt małej ilości progesteronu, więc lepiej jakbyś to do lekarza zgłosiła...

u mnie z temperaturą ciała to zawsze cyrk, już o tym pisałam, przeważnie mam 35 stopni jak mam 36 to znaczy że temperatura :D Ostatnio chorowałam brałam antybiotyk i miałam 38,8 ale tak mi niedobrze że hej - zwalałam to na antybiotyk, ale to mnie trzyma od ponad tygodnia a przeciez już nie jestem chora, teraz od wczoraj mam dość silny ból w podbrzuszu i mnie muli, pewnie jakaś bakteria bo miałam wczoraj rozwolnienie :D śmiesznie o tym pisać ale chyba znowu się zarejestruję u lekarza bo to dziwaczne jest o dziwo w tym @ w ogóle nie miałam bóli jajników i brzucha jakoś tak bezobjawowo i krew jasnoczerwona i dosyć skąpo

może to jest po prostu okres ;( bardzo mnie zakłuło w lewym boku i kij wie czy to brazowe czy czerwone , nie wiem , jestem zalamana.

Mamma - a jak i gdzie mierzysz?
Mnie cycuchy cały czas ćmią, a w podbrzuszu jakby tak "tępo" a przed @ nigdy nic takiego nie miałam, żadnych bóli, ćmienia w piersiach - nic. Jedyne co miałam, to że byłam napuchnięta i syfu na twarzy, jadłam co mi w rękę wpadło, a teraz nic, żadnego spuchnięcia, wzdęcia, nic.

Kataszka - nie załamuj się tylko idź dziś do lekarza, jak masz brązowe plamienia lekarz powinien dać Ci luteinę i po kłopocie. No właśnie a czemu nie robisz testu???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JaMamma śliczna niunia i czapeczka super :) Właśnie takie z uszami mi się podobają tylko narazie chciałam coś cieńszego taką przejściową a H&M to u nas niestety nie ma :/ Ja mieszkam na zadupiu pod względem sklepów nie mamy nawet porządnego supermarketu a co dopiero mówić o ciuszkach :) Dla młodego mam mase fajnych rzeczy od rodzeństwa z UK ale o czapeczce siostra nie pomyślała :D
Mou i jak sytuacja?

reklama
zrobiłam wczoraj i jedna kreska i byłam u lekarza i powiedział, że nie wyjdzie mi bo za wcześnie , z krwi też mi nie kazał robić. jestem umowiona na wizyte na 21, powiedzial ze mam sie trAKtowac jakbym byla w ciazy bo mam objawy i mialam napuchnieta szyjke... a teraz co... niby nie mam tego tak jak w okres no ale zobaczymy do poludnia czy sie bedzie krwawienie nasilac...

Do góry