reklama
MOU czyzbym brzuch mnie boli wyjatkowo i glowa, jakos mdli mnie.
Pisalam przedtem, ze mi tez zle w domu nie jest ale ilez mozna? ok 40 nie bede szkol zaczynac, bo teraz nic nie robie i mam czas na szkoly i tak dobrze, ze nie musze laczyc szkoly z praca i rodzina. Bo tak to chyba bym nie wydolila...
Zaczelam studia w PL, przerwalam bo wyjechalam do USA, w NY zaczelam studia ale przerwalam bo znalazlam fajna prace w ktorej nie poszliby mi na reke z shiftami. Po 2 latach przylecialam do PL na urlop i juz zostalam i do dzis zaluje, tesknie i placze za NY ukradkiem:-(
Zmaronowalam wiele lat, oj za wiele :-( moi wszyscy znajomi i kuzynki juz po studiach a ja dupa...kura domowa w wieku 25 lat! wstyd i hanba!
JaMama mam dylemat. Brac psa czy suczke? mam psa od zawsze, kochany jest ale jednak zwiewa na suki regularnie. W miocie sa wolne jeszcze 2 rude suczki, 3 rude psy i jeden niebieski. Mam dylemat czy brac suczke czy tego blue:-) Suke chcialam miec bo nie ma ciagnelgo wachania, naznaczania terenu, niepotrzebnego podniecania itd. No i suke bym wysterylizowala, psa tez jak najbardziej ale mm sie nie zgadza, psa w zyciu nie pozwoli wykastrowac glupota meska...
A ja nie chce zeby on mi uciekal jak juz bedziemy w PL i plodzil dzieci...
Help..
Pisalam przedtem, ze mi tez zle w domu nie jest ale ilez mozna? ok 40 nie bede szkol zaczynac, bo teraz nic nie robie i mam czas na szkoly i tak dobrze, ze nie musze laczyc szkoly z praca i rodzina. Bo tak to chyba bym nie wydolila...
Zaczelam studia w PL, przerwalam bo wyjechalam do USA, w NY zaczelam studia ale przerwalam bo znalazlam fajna prace w ktorej nie poszliby mi na reke z shiftami. Po 2 latach przylecialam do PL na urlop i juz zostalam i do dzis zaluje, tesknie i placze za NY ukradkiem:-(
Zmaronowalam wiele lat, oj za wiele :-( moi wszyscy znajomi i kuzynki juz po studiach a ja dupa...kura domowa w wieku 25 lat! wstyd i hanba!
JaMama mam dylemat. Brac psa czy suczke? mam psa od zawsze, kochany jest ale jednak zwiewa na suki regularnie. W miocie sa wolne jeszcze 2 rude suczki, 3 rude psy i jeden niebieski. Mam dylemat czy brac suczke czy tego blue:-) Suke chcialam miec bo nie ma ciagnelgo wachania, naznaczania terenu, niepotrzebnego podniecania itd. No i suke bym wysterylizowala, psa tez jak najbardziej ale mm sie nie zgadza, psa w zyciu nie pozwoli wykastrowac glupota meska...
A ja nie chce zeby on mi uciekal jak juz bedziemy w PL i plodzil dzieci...
Help..
życzę poprawy nastroju
ja dziś mam niemiłosiernie nudny dzień w pracy, dawno taki nie był
ale jeszcze tylko 45 minut i spadam stąd :-)
ollena spokojnie jeszcze zdążysz, 25 lat to nie koniec świata
poza tym heh "kura domowa" to jest w cholerę dużo pracy...
ja dziś mam niemiłosiernie nudny dzień w pracy, dawno taki nie był
ale jeszcze tylko 45 minut i spadam stąd :-)
ollena spokojnie jeszcze zdążysz, 25 lat to nie koniec świata
poza tym heh "kura domowa" to jest w cholerę dużo pracy...
Monika20078
Fanka BB :)
Cześc dziewczyny
Ollena, jak ja tesknie za takim siedzeniem w domu ..... ale mowie tak dlatego ze ostatnio mam urwanie d...y i czasu ciagle brak. Dom, praca, dziecko, budowa itp. itd.
Wkurzyłam sie. Wczoraj pisałam ze 14 mam dostać @ a tu objawów brak... nadzieja... a wieczorem.... pojawiła się cioteczka bez uprzedzenia !!!!!!!!!!!!!!
No ale od piątku Clo zaczynam brać
Miłego popołudnia
Ollena, jak ja tesknie za takim siedzeniem w domu ..... ale mowie tak dlatego ze ostatnio mam urwanie d...y i czasu ciagle brak. Dom, praca, dziecko, budowa itp. itd.
Wkurzyłam sie. Wczoraj pisałam ze 14 mam dostać @ a tu objawów brak... nadzieja... a wieczorem.... pojawiła się cioteczka bez uprzedzenia !!!!!!!!!!!!!!
No ale od piątku Clo zaczynam brać
Miłego popołudnia
Monika - czyli staranka od nowa ... mąż się ucieszy No ale co? zawsze przykro troszku, więc trzymamy kciuki za kolejny cykl, aby był owocny !
Ollena - 25 lat to początek życia zdążysz wszystko pokończyć co tylko zechcesz i kursy i szkoły więc nie załamuj się teraz.
JA jak odchowam dzieci to zacznę znów malować - mam cel. Będę sprzedawać obrazy na aukcjach i tym właśnie się zajmę, ale to jak dzieci odchowam, bo teraz dobrze mi jak jest. Ale cel jest, więc nie muszę siedzieć i kombinować co tu robić na starość - to co robiłam przed ciążą, czyli malowanko olei..
Ollena - 25 lat to początek życia zdążysz wszystko pokończyć co tylko zechcesz i kursy i szkoły więc nie załamuj się teraz.
JA jak odchowam dzieci to zacznę znów malować - mam cel. Będę sprzedawać obrazy na aukcjach i tym właśnie się zajmę, ale to jak dzieci odchowam, bo teraz dobrze mi jak jest. Ale cel jest, więc nie muszę siedzieć i kombinować co tu robić na starość - to co robiłam przed ciążą, czyli malowanko olei..
my_sweety
No ja zdecydowanie na dłuższą metę w domu się męczę. Muszę coś robić, muszę być wśród ludzi, inaczej jestem nieszczęśliwa. Chociaż jak dwa lata temu zmieniałam pracę, w tym samym czasie robiłam studia podyplomowe (każdy weekend spędzałam w Wawie), do tego jeden tydzień w miesiacu przez 5 m-cy spędzałam w firmie w Niemczech...to przez chwilę klęłam, bo na nic nie miałam czasu. Dom, praca, studia, Piotrek zaczynał wtedy podstawówkę, wyjażdy...działo się. Ale teraz wiem, że to był trudny czas, ale wysiłek się opłacił:-)
Monika20078
MOU pewnie ze przykro. No ale teraz to sie ostro biore do roboty. Tzn. meza biore w obroty hehehe
my_sweety
Wiecie co...niby nie jem dużo, bo mam średni apetyt ale od 3 tygodni się nie ruszam..i cały czas czuję się koszmarnie wzdęta :/, mam wrażenie że brzuch mam jak słonica
reklama
my_sweety
Ollena - dokładnie, MOU ma rację, ja w wieku 25 lat byłam na początku drogi zawodowej, robiłam zupełnie coś innego niż teraz:-)