reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Mou ale obfitość @ mialaś normalną czy nie?? zobacz Ollena miała owulację wczesnie... ja miałam tez jeden cykl, ze miałam 7 dc więc jest to możliwe, a endometrium rośnie pod wpływem hormonów dzisiaj mozesz miec 2-3 mm a jutro 10 mm bo wraz ze wzrostem pęcherzyka rośnie endo (jeżeli oczywiscie hormony działają dobrze)

Pajkaa - w tym cały sęk ... przy normalnej @ mam 2 opakowania tamponów Super w pogotowiu. Teraz zużyłam niecałe pół opakowania prze cały ten okres. Sama byłam zdziwiona....

No to swietnie, ja mysle ze to TO, sugerujac sie soba ;) Kup testy Tesco i zrob, the best sa ;-)))
Ja zawsze mialam B, ale to wg siebie tylko, pozniej po ciazy C nosilam, a teraz okazalo sie, ze mam 65D. Az sie boje co bedzie w trakcie i po ciazy, jak nie bed ekarmic to zaraz zmaleja w sumie.

Ollena - Ty nie patrz na cyce tylko na mlenio. Ja też nie mam schizy na punkcie karmienia piersią, ale wiem że to super sprawa, a to co dostarczasz dziecku w ten sposób to nieporównywanle.
Mi się udało karmić przez prawie 6 miesięcy, a że niunia przylgnęła tylko do lewego, a prawego znać nie chciała - poskutkowało moim strese, że tylko jeden daje mleko - a drugi nie...

Testów kupiłam dziś 20 sztuken he he - powinny być najpóźniej pojutrze :) Mam jeszcze dwa clearblue w zapasie :)

Ostatnia edycja:
Sama nie usnie?

Ja na mleko patrze, ale pierwszego nie udalo mi sie karmic ze wzgledu na bol straszliwy wiec nie obiecuje sie, ze mimo wszystko bede karmic drugie. Nic na sile, niestety. Roznie moze byc.

TRIX ja biorę lutkę tak, ze w pollowie cyklu jadę na usg lekarka stwierdza, czy owu byla czy nie jak tak mam zacząć brać lutkę jak nie mam czekać i następne usg za 2-3 dni... bo jak wezmiesz za wczesnie moze zablokować Ci owu i cykle bedziesz miała regularne, ale bez owu...

dobranoc wszystkim :)

reklama
Do góry