Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Kobitki melduje, ze w tym tygodniu raczej mnie nie bedzie - sa u mnie rodzice. Buziaki dla wszytskich***
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja kolezanka dowiedziala sie o ciazy w 18 tyg i do tego czasu miala wszelakie imprezy w tym sylwester. Palila do tego czasu jak smok. Mala cala i zdrowa do dzis a ma juz ponad 3 lata
Ollena - ja nie jestem abstynentka ale alkohol wpływa na płód od momentu zagnieżdżania, kiedy to na tym etapie zarodek łączy się z ukladem krazenia matki. i jest tak, ze podczas tego etapu (wgryzania w endometrium) matka dostarcza procenty - to albo zacznie sie rozwijac poprawnie, bo uszkodzone komorki zastapia sie nowymi na tym etapie komorkami, albo nie przeksztalca sie i plod zostanie wydalomy???