reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej babki,

Widze dzisiaj rano maly ruch w interesie:-) Ja juz na nogach, zaraz bedzie sniadanko, a potem sprzatanie, bo jutro przylatuja rodzice:-) Nie musze pewnie mowic jaka jestem szczesliwa. O 17:30 ide do ginekologa, bedzie kolejne USG i pewnie powie mi kiedy i jakie bedziemy robic badania.

Ollena - chyba moze byc za wczesnie na test, ostatnio pokazal Ci ciaze po 2 tyg od terminu @. Tzn jesli chcesz to rob ( tak jak ja), ale jezeli bedzie negatyw, to sie nie przejmuj, masz jeszcze czas na testowanie. Pamietasz co nam pisalas jak testowalysmy jak wariatki hihihihhi mial byc jeden jedyny test tydzien po terminie @ :-) Ale nie przejmuj sie, doskonale Cie rozumiem:-)

reklama
Witajcie, ja popadam w paranoję :p Wczoraj dostałam @ Planowo. Ale skromnie się sączy. Jednocześnie mam straszne mdłości. I już nie wiem co mam o tym myśleć ;/ Nigdy nie byłam w grupie fuksiarzy, zatem nie dopuszczam myśli że jestem w ciąży pomimo @ a jednocześnie "dziwnie" się czuję. Tyle o tym myślę ostatnio, że to chyba urojenie. Nawet śni mi się, że urodzi się synek

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam cien cienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT! To nie cien cienia, to cien, widoczny, wyraznie!!!
O matko gdzie jestescie?! cala sie trzese, maz nie odbiera, napiszcie cos!! uszczycie mnie! to test TESCO, czyli badziew, powinien wyjsc po terminie @! jak sie ubiore lece po inny, powinnam?! o matko!
test nie byl z pierwszego moczu bo dzis sikalam w nocy co godzine albo i czesciej......

Ostatnia edycja:
O zesz Ty :-)))))))))))))))))) Trzymam kciuki z calej sily, zeby sie zrobila z tego piekna kreska:-) Bylo by cudownie.
Mozesz wkleic zdjecie testu? Widac juz na tyle?

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam cien cienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ollena
! a da się zrobić fotkę tego cienia ????
A i tak Cię zamorduję bo do @ się czeka, żeby z @ w razie co nie zeszło !!!! i żeby później się nie denerwować że coś było a z @ zeszło... wrrr....
oczywiście trzymam kciuki !!! Wszystkie 4 !!! :-D:-D:-D i teraz czekamy na drugą wyraźną krechę !!!! Ale to cień czy jaśniejsza kreska ???

Ollena no to super !!! gratulacje:)

Mou jak to?? dlaczegho nie pisza tego na ulotce?? a poza tym wczesniej jak robilam rano to wychodzil negatywny...chyba ze to tylko czasem takiego psikusa sprawia ...a to by sie zgadzalo z tym cyklem co test wyszedl pozytywny a na usg nic nie bylo bo robilam go rano..czyli musze zrobic jeszcze jeden po poludniu?

reklama
jasniejsza kreska!! wyrazna, widoczna nawet w ciemniejszym pokoju... o matko z corkom!!!
jak ochlone to wysle zdjecie ktorejs na maila, podajcie! to wstawicie tu plis!

Nie bez powodu moje cycki urosly a jeden szczegolnie bardzo...no i brzuch ktorego wciagnac nie moge, tzn wzdecie takie.
Brzuch mnie dzis strasznie boli...
MOU nie krakaj mi tu o zadnej @, przeciez ciaza wyszla, @ pappaaaaaaaaa! ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry