Mou kilka miesiecy temu tez robilam testy i kreska nabierala coraz bardziej az test byl pozytwyny tak jak ostatnio ale wtedy bylam na monitoringu i na isg gin stwierdzil ze owulacji nie ma i nie bylo i nie bedzie dlatego sie obawiam ze teraz tez nie potrzebnie sie ciesze...ja mam pco i cykle bezowulacyjne...drugi cykl jestem bez monitoringu a wczesniej na mnitoringu 4 pod rzad bez owulacji jedyne co mysle ze moze to przez luteine tez owulacji juz nie bylo ze moze gin zalozyl ze jak mam 28 dniowe cykle to owulka musi byc do 14 dnia i od tego dnia powinnam brac lutke 13 dnia cyklu bylam na usg a 12dc test owulacyjny wyszedl pozytywny...na usg najwieksze jajeczko mialo tylko 10mm;/...w tym cyklu sama sobie wstrzymalam luteine zeby zobaczyc czy jednak owulacja nie bedzie pozniejsza no i mam nadzieje ze bedzie tzn ze byla i ze w koncu sie uda wiem ze to nie musi byc juz ...i powiem szczerze 30% to marna statystyka biorac pod uwage jeszcze moje pco;/ no ale najwazniejsze nie tracic nadzieji a powiem szczerze ze ostatanio mysle sobie ze juz nigdy nam sie nie uda
reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
MOU - ale nawet taka skarbnica wiedzy i objawów jak Ty, nie daje rady na mój teraźniejszy cykl ;P On wychodzi poza wszelkie możliwe i niemożliwe standardy hahahahaha
głupawkę mam, wiecie? ;P
głupawkę mam, wiecie? ;P
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ollena - będę trzymać kciuki za dwie kreski!!!
Ollena !!! nie rób jeszcze ! poczekaj do terminu @ Kiedy ma być???
... kurcze - ten mój wykresik jest śliczny !!! Jeszcze jak będzie to mój ostatni wykres to będzie jeszcze piękniej
idę spać, zaszłam wpisać tempkę i napić się ciepłego mleczka
... kurcze - ten mój wykresik jest śliczny !!! Jeszcze jak będzie to mój ostatni wykres to będzie jeszcze piękniej
idę spać, zaszłam wpisać tempkę i napić się ciepłego mleczka
Ostatnia edycja:
R
RiSiA
Gość
witam sie
jak widac zaczynam nowy cykl
TRIX JA tak z testami miałam przy poprzednih staraniach. Tak naprawdę tylko monitoring cyklu Ci w 100% potwierdzi , ze owulacja tak naprawdę była. Ja w poprzednich starankach miaam testy owu, swkoki tempki itp a owi nie było...
jak widac zaczynam nowy cykl
TRIX JA tak z testami miałam przy poprzednih staraniach. Tak naprawdę tylko monitoring cyklu Ci w 100% potwierdzi , ze owulacja tak naprawdę była. Ja w poprzednich starankach miaam testy owu, swkoki tempki itp a owi nie było...
Dzień dobry To ja dziś pierwsza? 8 godzina a wy śpicie? Mou ciebie nie liczę bo ty w środku nocy wstałaś Temperaturka pięknie idzie w górę jak się okaże, że wam się udało (czego ci życzę z całego serducha) to będziesz jakimś wyjątkowym okazem nie dość, że wyczułaś moment zapłodnienia to jeszcze zagnieżdzanie a hasło z zębami megaśne
Rysica powiedz mi, czy ten zespół co byłaś na ich koncercie nie był czasem w Must be the Music? bo jakoś mi ten koleś znajomo wygląda
Ollena gdzieś jest? czekam na wynik!
Pajkaa nowy cykl nowe nadzieje jak nastrój lepiej troszkę?
Trix ja też PCOwiec jestem ale nie robię ani testów owu ani monitoringu przynajmniej narazie Wcześniej nie brałam takiej opcji pod uwagę bo chodziłam prywatnie i może w porównaniu z niektórymi płaciłam niezbyt dużo bo ok 70-80 zł za wizytę to jednak uzbierałoby się troszkę a narazie jeszcze mam luz to czekam cierpliwie, mam jednak nadzieję, że dobrze zrobiłaś z tą luteiną i uda ci się zaskoczyć w tym cyklu przypomnij mi proszę ile ten twój smyk już ma? skończył już roczek czy jeszcze nie?
A ja idę później do neurologa i strasznie mi się nie chcę
Rysica powiedz mi, czy ten zespół co byłaś na ich koncercie nie był czasem w Must be the Music? bo jakoś mi ten koleś znajomo wygląda
Ollena gdzieś jest? czekam na wynik!
Pajkaa nowy cykl nowe nadzieje jak nastrój lepiej troszkę?
Trix ja też PCOwiec jestem ale nie robię ani testów owu ani monitoringu przynajmniej narazie Wcześniej nie brałam takiej opcji pod uwagę bo chodziłam prywatnie i może w porównaniu z niektórymi płaciłam niezbyt dużo bo ok 70-80 zł za wizytę to jednak uzbierałoby się troszkę a narazie jeszcze mam luz to czekam cierpliwie, mam jednak nadzieję, że dobrze zrobiłaś z tą luteiną i uda ci się zaskoczyć w tym cyklu przypomnij mi proszę ile ten twój smyk już ma? skończył już roczek czy jeszcze nie?
A ja idę później do neurologa i strasznie mi się nie chcę
hej dzuewczyny
Mou no to teraz mam da ciebie zagadke..dzisiaj 18dc ..przypominam ze cykle mam 28 dniowe ...zrobilam test owu przed chwila czyli rano i wyszedl meeeeega pozytywny!!!no i co to znaczy? a do tego moj m juz dzisiaj wyjechal do pracy i nici z seksu beda;/
lolcia moj maluszek ma 10 miesiecy...a ty na razie sie nie starasz czy po prostu nie masz duzego cisnienia ze to musi byc juz?
Ollena jak wynik?
Mou no to teraz mam da ciebie zagadke..dzisiaj 18dc ..przypominam ze cykle mam 28 dniowe ...zrobilam test owu przed chwila czyli rano i wyszedl meeeeega pozytywny!!!no i co to znaczy? a do tego moj m juz dzisiaj wyjechal do pracy i nici z seksu beda;/
lolcia moj maluszek ma 10 miesiecy...a ty na razie sie nie starasz czy po prostu nie masz duzego cisnienia ze to musi byc juz?
Ollena jak wynik?
Karollaaa
Zaangażowana w BB
witam:-) dziś już humor mi dopisuje, wczoraj przeprowadziliśmy rozmowę i mój mąż zauważył pewne nieprawidłowości co jeżeli chodzi o faceta to jest sukces teraz czekam na efekty...
tak patrzę na ten mój wykres i chyba tej nieszczęsnej owulacji nie było, bo nie ma takiego wyraźnego skoku. Co o tym myśleć? może ona już była???
tak patrzę na ten mój wykres i chyba tej nieszczęsnej owulacji nie było, bo nie ma takiego wyraźnego skoku. Co o tym myśleć? może ona już była???
reklama
Trix ja się staram ale na luzie Zresztą Miki ma prawie roczek więc jeszcze nie mam takiego parcia ogromnego na drugiego dzieciaczka chociaż nie ukrywam, że bym chciała Problem w tym, że narazie jakoś przytulamy się rzadko bo albo ja padam jak mucha po 21 albo mąż posiedzi przed kompem o kilka minut za długo i już nici z przyjemności narazie czekam co będzie. Miałam w pon pogadać z nową ginką ale jej nie było i nie wiem czy w ten pon będzie ale kobitka jest fajna przyjmuje na NFZ i w dodatku nie muszę czekać na wizytę tygodniami bo umawiam się w ten sam dzień w który przyjmuje Może ona coś mi doradzi
10 miesięcy to do roczku już niedaleko
10 miesięcy to do roczku już niedaleko