reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Katiaa - o której robiłaś ten rozmazany? a o której ten z bladą kreską? i ile piłaś płynów - i jak mocny był mocz przed tym drugim testem????

reklama
Katia - a mnie własnie nie ;P bliźniaki to nie dla mnie ;P ale u nas w rodzinie nigdy bliźniaków nie było ;P a i mama po CLO mnie jedną urodziła hehe ;P
rany, jak ja się okropnie czuję!!! muli mnie, zimno mi, zmęczona jestem, wtf ... :(

ten pierwszy robilam po poludniu tak przed 14 po 13 a ten ostatni 19.50 ale pilam wczesniej. Ja ogolnie duzo pije ale ty juz mnie nie nakrecaj ze cos tam moze byc :p Spac kobieto nie bede mogla ;-):blink:Szyjka jest nisko ale i tak nie wiem jak to w koncu z ta szyjka wyglada. Jak jest ciaza to szyjka nisko czy wysoko? Zglupialam!

Katiaa - idź spać i nie myśl i zrób rano :) ale cosik czuję że i tak będzie tam druga krecha - jak się mylę to podam Ci mój adres - a wtedy przyjedziesz i w tyłek mnie kopniesz z całych swoich sił... he he ;-) ... cyknij fotkę temu drugiemu co robiłaś. Obejrzę sobie później... ale wstaw.

No to pa pa :) ...
szkoda że @ bo mam ochotę na... hi hi hi...

reklama
Do góry