reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ollena - oj nie piszę tylko tak! to postanowione, i mój stosunek do ciąży jest teraz taki jaki jest - nie było jej tyle czasu to niech jej nie będzie... skoro taki los, to taki los. Ja chcę - my wszystkie tutaj chcemy - skoro się nie udaje to mam to tam gdzie słońce nie dochodzi. I niech nikt mi nie mówi, że to wola boska, bo ukatrupię :-D:-D:-D bo skoro to wola waszego boga - to znaczy że jest to nieskończony skór... syn !!!!! i to jest moje zdanie i już!
Będę dalej testować, robić według NPR - ale to wszystko - dla czystej wiedzy, nic więcej.

Także życzę powodzenia wszystkim (naprawdę z całego serca) staraczkom, żeby się udało jak najszybciej :):):)
Jeżeli uważacie moje posty obecne, że są niepodobne do mnie - to są... teraz przedstawiam swoje prawdziwe odczucia.
Niesprawiedliwość nie zna granic. To niesprawiedliwe, że chcę dać mnóstwo miłości kolejnemu dziecięciu - a los robi sobie ze mnie jajo wielkie.. :tak::tak::tak: a niech sobie robi.

reklama
Dziewczyny ja mam 39 lat czworke chlopakow w wieku 21l 18l 6l 3l i od 2 cykli staramy sie z mezem o coreczke wiec glowa do gory i luz bo inaczej nie wyjdzie pozdrawiam:-)

wizytę u lekarza planowałam za jakieś 2 tygodnie, ale dzisiaj pojawiło się plamienie :(, więc biegiem do gina, beta hcg - wyszło 134, duphaston i odpoczywamy...L4 na koniec wakacji. Czułam, ze nie będzie lekko:(

Ollena - podejrzewam, że osa go użądliła... bo u nas tuż za ogrodzeniem placu zabaw rosną dwa drzewa śliwek mirabelek i tam osy latają bo te śliwki spadają i gniją i dla nich to uczta... No i nie da się tego wyplenić :/
na szczęście w oknach mamy moskitiery więc w domu mamy spokój. Bo gdyby nie to to byśmy mieli tu komarów jak w dżungli. U nas jak tylko jest chłodniejszy dzień i się do cienia wejdzie, to od razu ze 20 przylatuje - CHMARY dosłownie... No i nie odstraszają je żadne offy, panko, mosbito czy orinoko junior...

Rysica dobrze, ze macie siatki! dobbrze miec jeszcze Raid w kontaktach, wiedy w domu offy nie sa potrzebne.. no ale na zewnatrz to inna sprawa!
biedaczek...juz mu zeszlo troszke?

MOU ja Cie nie bede przekonywac, ze to wola Boga! ja w Boga wierze ale nigdy nie uwierze, ze to on decyduje o tragediach, wypadkach, smierci itd. Bo co to za haslo, ze Bog tak chcial? ze potrzebowal kogos u siebie? smieszne..ale dlatego do kosciola nie chodze, tzn miedzy innymi.
No i ciesze sie, ze bierzesz na luz, to podziala :-) no i czasami nie odchodz od nas!!!

Mou poki @ nie przyjdzie to nie wiesz ! :-) wysylam dobre mysli :-)
Ollena oj to kolejna noc nieprzespana, ale ciesze sie, ze Patrykowi sie polepszylo z buntem dwulatka ;-) ja tez sie przygotowuje do CAE :-)
Rysica - my tez mamy moskitiery w oknach, ale z innego powodu - ja mam fobie, prawdziwa fobie przed owadami, pszczołami, osami i nie daj Bog wiekszymi potworami. Naprawde sie ich BOJE! ostatnio mialam niezla jazde, jak na spacerze do Aleksa podleciał wielki bąk. Ze łzami w oczach go odganiałam, tak sie strasznie boje.
IiM - jak tam ząbki Meliski? U Aleksa nadal nie wyszły,ale juz są na "wierzchu" i czekam, czekam, czekam! :-) Chociaz taki czterozębny usmiech jest słodki :-)
Pajka - powodzenia w działaniach :-) taki jasny test moze zonaczac, ze LH rosnie juz:-) ale sama dobrze wiesz, po usg ze owulka przed Toba :-)

Aldo ja wiem, ze przede mną, ale cala ta sytuacja mnie dobila:(jest mi smutno i źle:( i czuje, ze kolejne 2 lata bede sie starała o rodzenstwo dla Sebka:( a jutrzejsze usg pewnie mnie dobije:( nie wiem czy mam na to siły...

Kasiurek - przerzucasz na kompa i jak piszesz posta to naciskasz na drzewko w ramce - i tam Ci się okienko pokazuje i masz wybór - z komputera lub z internetu - wybierasz z komputera, klikasz "przeglądaj" i szukasz gdzie to masz na dysku, a potem robisz "wyślij pliki, czy dodaj pliki czy jakoś tak, i samo Ci tu ładuje :)

Ollena - teraz śpi, więc ciężko zobaczyć -w ciągu dnia zeszło mu trochę opuchlizny z czoła, ale powieka dalej cała obrzęknięta była. Nie mógł jej wcale otworzyć, cały czas miał zamkniętą, bidulek :(
Teraz mam wrażenie, że jest odrobinkę lepiej, ale to może być tylko złudzenie bo śpi. Zobaczymy jutro.

aldo - ja się tylko tych gryzących boję - ale boję się ukąszenia, nie boję się panicznie i potrafię na nie "Zapolować" kiedy trzeba. Reszty po prostu nie lubię, bo są paskudne! bleh...
Jedyne co lubię, to duże pająki - ptaszniki, tarantule :) one są mega milusie ! :D

a ja sobie piwkuję ;]

reklama
Pajka glowa do gory, troche pzoytywnego myslenia i zobaczysz, ze sie uda, a moze nawet z tym cyklu, czego Ci serdecznie zycze.
RYSICA CZY TY SIE BOGA NIE BOISZ???? TARANTULE???????? LOL, ja wymiekam! ;-)

Do góry