reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Czesc Wam! :-) moj maly kasownik zabkuje, naraz mu ida dwojki i trojki na gorze, noce nie za bardzo przespane, jutro mu dam na noc paracetamolu, moze lepiej bedzie spal... tempka znow zaburzona, ale co zrobic. Pobolewa mnie podbrzusze, licze ze to bol owulacyjny :-) Maz wczoraj chcial sie przytulac jak wrocil z pracy, czyli o północy, ale ja bylam padnieta na twarz :-( W niedziele urzadzamy roczek dla polskich znajomych :-) bo potem wyjezdzamy :)
Ollena - jedziemy w piatek po poludniu, licze ze na sobote wieczor juz bedziemy :-) Ostatnio jak jechalismy, Aleks mial 3 mce, to jechalismy dzien, noc w hotelu i znow dzien. Wiesz co Ci powiem, moze faktycznie wroccie, maz dojedzie do Was, bo po co sie tak meczyc...
Mou - no, no, no :p widze ze Twoj maz nie mial prawa odwrotu hihihi :p

reklama
MOU - wkurzające są te długie cykle, jak się człowiek stara :/ a jeszcze ten poprzedni dodatkowo przez luteinę wydłużony :/
No ale nic, dobrze, że mi się po tabsach wyregulowało już :) I mam nadzieję, że zaskoczę w tym m-cu - termin na maj też super ;)

Aldo - to ja Cię źle zrozumiałam? Jedziecie czy wracacie 26?
... no a M jeszcze dziś będzie molestowany... hi hi - już ma to zapowiedziane :)
co do ząbkowania to może faktycznie calpol na noc? Kurcze, moja nie miała problemu z ząbkowaniem na szczęście, więc nie wiem co to nie przespane noce z tego powodu. Zawsze nam niespodziankę robiła kolejnymi ząbkami - uśmiechała się a tu ups ! nowy jakiś ząbek :-D
Rysica - faktycznie dobrze że cykle Ci się wyregulowały, zamierzasz sprawdzać owu testami? Czy tylko mierzeniem tempki?

Mou i Ollena - w piatek , 26 sierpnia lol ;-)

Test owu ciemna krecha, plodny sluz wiec dzis moze sie cos dziac :-) o ile zabkowicz pozwoli ;-)

Ostatnia edycja:
mou no własnie nie wie... i sie wystraszył i dlatego chce sprawdzic a ja chce sie przebadac bo ostatni moj facet nie świecił wiernością i miał przypadkowe znajome...:)
ja zmykam bede pozniej buziaki:)

Pajka STO LAT DLA SEBASTIANKA z okazji Roczku :-) Nas tez to czeka dokladnie za dwa tygodnie :-)

Kasiurek - 26 sierpnia wyjezdzam do Polski na wakacje :-) ech ale zamotałam :) no i masa urodzin, bo moj przyjaciel, moja mama i Mou ;-)

reklama
pajka sto lat dla sebastianka z okazji roczku :-) nas tez to czeka dokladnie za dwa tygodnie :-)

kasiurek - 26 sierpnia wyjezdzam do polski na wakacje :-) ech ale zamotałam :) no i masa urodzin, bo moj przyjaciel, moja mama i mou ;-)

to przez to ze ja tak latam miedzy watkami i czasem nie wsyztskoe doczytuje
wy sie urodzilyscie 26 sierpnia ????

Do góry