reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ty mnie od sexoholiczki Aldo nie wyzywaj Ty bestio Ty !!!
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

MOU no ja wlasnie miałam ta samą sytuację bo napisalam, ze zarodek a ona, ze to dziecko bylo... i o to posżlo... moze to ta sama osoba:p

Pajkaa - ja też łykałam olejek - ale tylko mnie nieźle przeczyściło :-D:-D:-D
M idzie spać - więc i ja muszę hi hi - bo jak uśnie to nici z bzykanka
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
... co do tej samej to może i tak.... daj znać na priv kto to taki :):):)

Mou Ty jestes przejedyna laska hahahaha :-) Musisz do mnie wpasc kiedys do Cheltenham :-) Milego bzykania hahah :-)
Wy tu o porodach i przyspieszaczach a ja mialam wywoływany poród, masaż szyjki - bolałoooo ! a spotkałyscie sie z opinia, ze wywolywany porod boli bardziej ? bo chcialabym strasznie w to wierzyc, ze nasteony bedzie naturalnie i ze nie bedzie az tak bolało. Dodam, e nie mialam oksytocyny.

Aldo - już naprawdę zmykam !!! ale faktycznie - ja uważam że jestem twarda baba i mam wysoki próg bólu, ale poród był wywoływany a ból nie do opisania ! Ponoć rodzenie kamienia nerkowego przez cewkę moczową można porównać do najgorszych bóli porodowych - wierz mi - rodzenie kamienia to pikuś... więc coś z w tym jest. Lepiej robić wszystko na wywołanie porodu naturalnie. Mam nadzieję że drugi poród będzie łatwiejszy PRZECIEŻ MI TRZY RAZY WBIJALI SIĘ W KRĘGOSŁUP ZE ZNIECZULENIEM, BO DWA PIERWSZE NIE PODZIAŁAŁY !!! a ja głupia chcę jeszcze raz
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

... no dobra.. naprawdę dobranoc kobitki :) Aldo - trochę daleko kurka blaszka
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
ale kto wie... kto wie...

DObranoc Mou :-)

No poród to był bol nieziemski, powiem Wam, ze myslalam, ze juz na drugie dziecko sie nie zdecyduje, a tu nawet rok nie minal, a ja juz chce drugie dzieciatko :-) Ja tez chcialam epidural Mou, ale nie zdazyli, bo jakos w 30min z 4cm sie zrobilo 9,5cm hehe :-) Wiec porod byl w miare szybki :)

A powiem Wam, bo mnie to strasznie ciekawi jakiego jestescie zdania: moja mama swego czasu, czyli ponad 20 lat temu tez prowadzila swoje wykresy plodnosci. Ja juz bylam na swiecie, a ona nie chciala drugiego dziecka, dlatego badala kiedy dni plodne, zeby nie zajsc. I powiedziala mi, ze jest pewna, ze nie doszlo do niczego w dni plodne, a zaszla w ciaze drugi raz :-) Oczywiscie cieszyla sie, zeby nie bylo ;-) Ale nie spodziewala sie. Ciekawi mnie jak to mozliwe.

Mou, Ty nie odp, tylko do loza zasuwaj ;-)

reklama
aldo moja byla siasiadka zaszla w ten sposob w ciaze jakies 4 razy, domniemam ze 2 pierwszych dzieci byly planowane;) dwie ostatnie ciaze byly rok po roku, ona miala juz 43 lata z ostatnim i byla bardzo zdziwiona jak to mozliwe;) Wiec mama i tak miala fuksa;)

MOU milego!!!!!!

Ja z mm srednio gadam, mam takiego dola odkad przylecialam, ze najchetniej patrzylabym sie w sufit, tak bardzo chce do domu, do sloneczka, ciepelka, swojego lozka, rodzicow itd... Nie chce mi sie z mezem gadac, nic mi sie nie chce, on podchody robi ale nie mam ochoty na nic:( tylko dziecko mnie jakos podtrzymuje bo inaczej bym lezala i wyla :(

Do góry