reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej,
Rysica Bardzo mi przykro:( Moja siostra miala podobna sytuacje ostatnio,testy wycodzily dodatnie,z kreska slabsza ale dobrze widoczna.A zrobila ich kilka,ginekolog stwierdzil ze to nie ciaza,ze nic nie widzi,potem dostala @.Po @ powtorzyla test i kreseczka juz wyszla slabsza,ale nadal byla.Niewiem co dalej,bo wlasnie jakos na dniach ma wizyte u gina.
My juz cali rozpakowani,nareszcie:-),MM od jutra zaczyna prace,a ja zapisalam sie do szkoly zaocznie,kierunek technik usług kosmetycznych.
@ dalej nie mam,tzn chyba bo wczoraj dostalam plamien,dzisiaj narazie cisza,niewiem czy to na @.Tempka przez caly cykl byla niziutko,nie bylo skoku a to juz 42dc.

P.s. Chcialam sie pochwalic:-pze wygrałam bezplatna wizyte u pediatry z Maja w prywatnym zakladzie opieki medycznej LUX MED z akcji KOCHAM CHRONIE BADAM.Niewiem czy slyszeliscie o tym konkursie..,
Buziaki:*****

reklama
OOO witaj Kasiik :-) Fajnie że jesteście zadowoleni !!! Oby wszystko Wam się udało.
No to teraz jesteś w PL to od razu zapisz się do ginekologa :)
Fajnie z tą wizytką u pediatry. Nie słyszałam o tym konkursie, ale fajnie bo pewnie na pierwszej wygranej wizycie zbada Majeczkę dokładnie, żeby potem w razie czego wracać :) Takie coś jest fajne, bo w razie czego taką konkursowiczkę to się pamięta i inaczej zapewne podchodzi.
Może te plamienia to owulacja???
Zapisz się do ginka i daj znać co i jak.

Czesc laski :-)
Ojjj ale miałam noc - w sensie nieprzespana. Aleks zabkuje, ida mu teraz i dwojki i trojki naraz i co godzine sie budzil, a jak tylko go odkladalam do lozeczka to plakal, tak wiec w koncu spal z nami (Pajka witaj w klubie;), ale i tak sie dalej budzil, wiec dzisiaj jestem zombie. Tempka zaburzona i to ostro ;-)
IiM - no my za niecale 2 tyg jedziemy do PL samochodem. Pojedziemy w nocy, ale i tak zostaje nam jeszcze dzien do przejechania, zobaczymy jak to bedzie ;-) Przeczuc na ten sezon nie ma, zreszta u nas pewnie niewiele sie zdarzy, zaczynaja mi sie dni plodne, a z mezem sie kloce non stop... Juz wczoraj bylo tak dobrze, pojechalismy do parku, spedzilismy super dzien, poszlismy do kawiarni na cappuccino, a potem wrocilismyy do domu, nie minely 2h i juz COS. Ech...
Ale za to Aleks zaczyna chodzic :) na razie za jedna raczke, ale juz czasami sam :-) Iza i Rysica mozecie podziwiac na FB :p
Mou jak tam testy owu. ? Moj dzisiaj jeszcze nie zrobiony ...

Mou No jutro juz mamy wizyte,i fajnie sie zlozylo bo LUX MED mamy pod blokiem:-)Jezeli to nie bedzie @ to jutro odrazu zapisuje sie do gina.Ja mam jeszcze pol opak.Luteiny,szkoda ze nie mieszkasz blizej to bym Ci podeslala.;-)

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczynki:-)
Moze kawki?:tak: U mnie zaczal sie najprawdopodobniej skok ,wiec teraz czekam tylko na rozwoj sytuacji ;-) Mam nadzieje ze nie zakonczy sie szybciej jak za 9 miesiaczkow :happy2:

Pajkaa - no to już rozumiem. Szkoda że nie mogę mieć monitoringu cyklu tutaj, wiedziałabym na pewno.
Mogę jeszcze udać że mnie macica strasznie boli. I wyznaczyć sobie termin na dzień po spodziewanej owulacji na usg... :):):) hi hi - ale nie tak tylko głupoty sobie piszę...
Zaraz brykamy na spacerek, to jak wrócę to kolejni teściorek obsikam :-D No poważnie, dziś jest testowa ciemniejsza. Może ten cykl w ogóle będzie dłuższy, jak dwa cykle temu - zamiast 25 będzie 28?? Skoro by tak było nie ma się czym martwić.
Dobra kochane - stacjonowałam z rana przy komputerze a teraz uciekam się szykować do wyjścia. Chmurki wredne wyłażą, ale dobrze, ja nie lubię spacerów w upale, niunia też nie bo się szybko żuczek męczy...
No to pa pa - do później :):):)

ooo ja tu pisałam a wyskoczyłyście wszystkie jak po deszczu.. he he he -
no Aldo - ja dzisiaj testowałam i jest ciemniejszy. Zobaczymy po spacerze jaki będzie. Fajnie że malutki zaczyna brykać :) - chwila i zacznie biegać !!! :-D
Kasiik - ja bym nie czekała i od razu się zapisała, bo jak @ to może będzie chciał zrobić hormonki w 3 dc ???

Amna - ... oby :tak:

... teraz naprawdę uciekam. Może jeszcze Was podczytam jak już się ubiorę he he

Ostatnia edycja:
... KOCHANE - TROCHĘ CZASU ZAJĘŁO MI SZYKOWANIE HE HE HE HE HE ... ups capslock był..
Chciałam napisać że teścior owu jak najbardziej pozytywny mi przed chwilą wyszedł. Czyli owu jutro, pomiędzy ranem a wieczorem, więc dziś M będzie gwałcony, plus rano he he he he he he albo tylko rano??? Co myślicie? Wczoraj nic nie było. Było przedwczoraj czyli może coś przetrwać do jutra, a jak będzie jeszcze dzisiaj zamiast rana to szanse większe na dziewuszkę. Czyli jak będzie dobrze? Wieczorem i dzisiaj, czy tylko wieczorem czy tylko rano???

reklama
Pajkaa - i chłopach wyszedł trzy dni przed owu :-)
błąd-a strzeliłam w poprzednim poście... "wieczorem i dzisiaj" a chodziło mi o wieczorem i rano.
Zastanawiam się poprostu czy zostawić więcej plemniorków na rano, czy żeby zwiększyć szanse to i dziś i rano. I właśnie mówisz że zależy od chłopaków - a mojego M są na granicy normy...

Do góry