Hej,
Rysica Bardzo mi przykro
Moja siostra miala podobna sytuacje ostatnio,testy wycodzily dodatnie,z kreska slabsza ale dobrze widoczna.A zrobila ich kilka,ginekolog stwierdzil ze to nie ciaza,ze nic nie widzi,potem dostala @.Po @ powtorzyla test i kreseczka juz wyszla slabsza,ale nadal byla.Niewiem co dalej,bo wlasnie jakos na dniach ma wizyte u gina.
My juz cali rozpakowani,nareszcie:-),MM od jutra zaczyna prace,a ja zapisalam sie do szkoly zaocznie,kierunek technik usług kosmetycznych.
@ dalej nie mam,tzn chyba bo wczoraj dostalam plamien,dzisiaj narazie cisza,niewiem czy to na @.Tempka przez caly cykl byla niziutko,nie bylo skoku a to juz 42dc.
P.s. Chcialam sie pochwalic
ze wygrałam bezplatna wizyte u pediatry z Maja w prywatnym zakladzie opieki medycznej LUX MED z akcji KOCHAM CHRONIE BADAM.Niewiem czy slyszeliscie o tym konkursie..,
Buziaki:*****
Rysica Bardzo mi przykro
My juz cali rozpakowani,nareszcie:-),MM od jutra zaczyna prace,a ja zapisalam sie do szkoly zaocznie,kierunek technik usług kosmetycznych.
@ dalej nie mam,tzn chyba bo wczoraj dostalam plamien,dzisiaj narazie cisza,niewiem czy to na @.Tempka przez caly cykl byla niziutko,nie bylo skoku a to juz 42dc.
P.s. Chcialam sie pochwalic
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Buziaki:*****