Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Rysica wygadalismy sie tesciowej:-) Bardzo sie cieszy, oczywiscie sprzedala wiadomosc tesciowi i ten to juz w ogole szaleje ze szczescia. Dzisiaj zrobil mi zakupy: kilogram winogron, kilogram brzoskwin, kilogram bananow, sok owocowy i tluste mleko:-) Rozczulil mnie, bo i tak udaje, ze o niczym nie wie:-) Mielismy nikomu nic nie mowic, ale ciezko utrzymac to w tajemnicy przed najblizsza rodzina, jesli jest sie z nia tak blisko jak my. Widzimy sie prawie codziennie, co najmniej co 2 dni i tesciowa i tak zauwazylaby szybko moje mdlosci i uciekanie z kuchni. A najlepsze, ze moj ginekolog sie o mnie wypytywal. Bedzie mial niespodzianke, jak mnie zobaczy przed gabinetem w sobote. Musze dzisiaj zadzwonic i umowic sie na wizyte. Juz nie moge sie doczekac:-)
Szukam w internecie przepisu na ciasto, nie chce takiego bardzo cienkiego( choc zazwyczaj take wybieram) i musi byc z drozdzami...
Szukam w internecie przepisu na ciasto, nie chce takiego bardzo cienkiego( choc zazwyczaj take wybieram) i musi byc z drozdzami...