reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
witam
dziś później bo byłam z Elą na rehabilitacji.
mąż dziś zrobił mi niespodziankę i ogłosił że na Hel zamiast w czwartek jedziemy w poniedziałek...czyli całe 4 dni dłużej juuupiii :-)
tylko się drogi obawiam, czy dam radę tak daleko jechać... autem pojedziemy a tylko ja mam prawko, nie wiem najwyżej będziemy robić przerwy.

Rysica trzymam kciuki, żeby się udało :-)

Ja nadal nie wiem jak na wyniki badan zareagowal maz MOU...? oprocz tego, ze lyka witaminki:)
IiM zazdroszcze tych pysznych warzywek i owockow, ja jeszcze tydzien i w IE nic nie tkne bo tam same sztuczniaki:( A co do drinka to moze nie, ale piwka to bym sie jeszcze napila. Zreszta ja jak w ciazy mialam ochote to pilam czasami pol piwka z sokiem:)
No a ja narazie chyba odkladam ciaze...za duzo imprez za rok w lecie sie szykuje, a z maluchem bym byla uwieziona ciagle w domu. Jakos mi sie odechcialo, zreszta wiedzialam, ze tak bedzie jak zaczne wychodzic, spotykac sie ze znajomymi itd:) no coz...co sie odwlecze to nie uciecze;)

Rysica - ja tak mam zawsze przed @ - śluz jak płodny, rzadki i ciągliwy. Czasami nawet lepszy niż podczas owu. Teraz też tak miałam - niecały dzień przed @. Śluzem bym się nie sugerowała więc, tylko tempką i szyjką :)

Ollena - M się przejął oczywiście, ale teraz już mu przeszło, bo cały czas go pocieszam że damy sobie radę z tymi wynikami. Dziś idzie kupić flegaminę. Będziemy łykać obydwoje kilka dni przed owu, żeby rozrzedzić i ejakulat, i mój śluz. Zwiększy się tym samym ich ruchliwość. Łyka podwójną dawkę bio selen plus cynk, więc do owu może się coś ruszy.

Ostatnia edycja:
Moj sluz sie rozrzedzil, ale nie jest roozciagliwy - lepki i bialy jest, ze tak powiem. Ale narazie bede konczyc te obserwacje szjk, bo sie bede niepotrzebnie stresowac i gmerac przy szyjce nie chce.:-)

Ewelunia ale Ci fajnie.... Bylam raz na Helu na szlonych wakacjach...jeszcze jako panna....oj dzialo sie dzialo:-)

Ostatnia edycja:
... ja tylko raz byłam na helu - i cudownie było :) także Ewelunia - bawcie się dobrze !!! im dłuższy urlop tym większe szanse na dzidziusia :)
Ollena - ale nie zabezpieczajcie się, może samo przyjdzie... i zmienisz zdanie... ja też lubię wieczorne winko do filmików, ale jak tylko zobaczyłam dwie krechy, a później karmiłam piersią - nic nie było w stanie zmusić mnie do drinków.
Teraz też tak będzie - dwie kreseczki - winko stop :)

hej, ja tylko na chwilkę

zaraz jedziemy po Lilę
zdecydowaliśmy, że a. weźmie pół dnia wolnego, bo ja wieczorem straszliwie się czuję i wracam wszystko z calego dnia :-:)-:)-( więc wolę już być na miejscu, chociaz nie wiem jak w podrózy będzie...

dzięki Iza za przepis - nie odwdzięczę się, bo to nie ja robiłam buły z czekolada
ja co najwyżej muffinki umiem :zawstydzona/y:
będę robic Twoje jak wrócimy

a zatem usprawiedliwiam się na zapas, bo może nie będe zaglądac przez weekend
a w pon rano mam USG, więc napisze Wam już chyba po wizycie, co i jak :-)

szerokości życze wszystkim wyjeżdżającym

paaa

ja na chwileczkę

IiM gratuluję po cichutku :) i trzymam kciukasy

Rysica ja mialam taki śluz w ciaży kciuki zaciśnięte:)

Aldo
ja robiłam ten test wg niego 4 razy wyszla córka... a jest syn... chyba w moim przypadku się nie sprawdziło :p

wiedzialam, ze na wyjazd dostanę @ ... masakra... no cóz na szczescie to tylko 4 dni z tego 2 najgorsze bede miala dzisiaj i jutro w podróży cudnie...
cieszy mnie to, ze idealnie oznaczyłam sobie owulację :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MOU jesli nie bedziemy sie zapezpieczac to jestem pewna, ze od razu samo przyjdzie... A jesli juz to tylko sierpien wchodzi w gre staran, bo w maju bylby termin, pozniej juz rodzic nie chce, bo musialabym cale lato w ie spedzic..

reklama
Do góry