reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dzieki Rysiczko. Mnie cos tknelo, jak powiedzialas, ze szyjka nie powinna sie podniesc jesli nie ma ciazy - bo u mnie bardzo sie podniosla. Ja oczywiscie mam teraz stracha, ze dostane @. No mic, trzeba sie przyzwyczaic, do nowego stanu i nie szukac dziury w calym.

Witaj Kamii :-)

Ostatnia edycja:
reklama
IiM - jak szyjka jest wysoko, to nie dostaniesz już @ ;] bo zupełnie inne hormony powodują podniesienie szyjki a inne powodują jej obniżenie i okres ;]
Dumna jestem z siebie, że z daleka Ci ciążę zdiagnozowałam :D
Najciekawsze, że moja szyjka też jest wyżej niż powinna.................................
hmmmmmmmmmm??????????????

... i teraz będziemy się kłóciły z Rysicą która pierwsza powiedziała że IM jest w ciąży... to ja się wstrzymywałam z gratulacjami - powstrzymywana przez Ryśka z zoo ... :-D tak - ojjjjj nie dam sobie tego odebrać !!! oj nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to ja byłam pierwsza i juz - a na dowód są posty wstecz - Rysiek - uciekaj do zoo....
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

MOU - Ty jej już 3ciego dnia mówiłaś :p ale tamte testy nie mogły być pozytywne :p Bo w 3 dni nie nastąpiłaby implantacja ani wzrost hcg ;)
ale najważniejsze, że IiM się udało :D:D:D:D FARCIARA!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D 1 cykl ;]
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

cieszę się tak bardzo, jakbym to ja w ciąży była :D:D:D:D
albo nawet bardziej, bo się cieszę, a u mnie to bym się też strasznie bała hehehehehe
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Droga Mou, ja sie wpraszam do Ciebie na te pysznosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAaaaaaaaa!!!!! :happy2:
Iza - moje przeczucie się sprawdzilo co do Ciebie, ciekawe czy się też sprawdzi co do Rysicy :nerd:

Aldo no nie smialam zapytac czy przewidzialas:-)

Dziewczyny ja sie oczywiscie ciesze, ale jeszcze do mnie nie dotarlo. Jestem pelna obaw, ale w sumie ciesze sie, ze od dawna mnie mdlilo, bo chyba hormonki dzialaja. Dzisiaj psiknelam sie takim slodszym zapachem DKNY i zoladek podszedl mi do gardla. A ten test, co pokazywal dzisiaj rano cien kreski, to dziwny jakis...chyba zawsze pokazuje sie ten cien. Gdybym miala taki w zapasie, to przetestowalabym siczki meza:-) Ten drugi pokazal normalna kreske, oczywiscie bledsza, no ale bez watpliwosci kreske ciazowa. Ciale cos mnie kluje w dole brzucha, ale to z tego co pamietam norma na poczatku ciazy.

... a nie prawda że 3 dni po - bo IM robiła test później - ja "gratulowałam" w dzień krwawienia implantacyjnego... hi hi hi hi
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
nie wcześniej... hi hi..
a ja też się cieszę jakbym to ja miała fasolkę - ta IM to ma farta...
IM - Ty się nie wtrącaj - my tu prowadzimy konwersację... idź leżeć i odpoczywać ciężarna babo
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Aldo - szynek do jutra nie będzie hi hi - jak będziesz szybka to się załapiesz...
laugh.gif
laugh.gif
(nie no żartuję - będą na jakieś 3-4 tygodnie :):):) )

reklama
Aldo - co taka dziwna minka? :nerd:
Czyżbyś przeczuwała, że nam nie wyjdzie jednak??
Powiedz proszę, bo jeśli masz przeczucie, że nie, to jakoś spokojniej podejdę do @ jak przyjdzie. A tak to już się niepotrzebnie tą moją wysoką szyjką zaczęłam nakręcać...

Do góry