reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiurek - ale ja właśnie nie mamniedoczynności tarczycy :p Na okres za wcześnie, mam mieć 10-11 sierpnia dopiero. Ale zauważ, że mi się tempka nie trzyma równego poziomu, tylko skacze w górę i w dół ... Ale cały czas powyżej tej linii pomocniczej czyli pow. tych 0,2 stopnia ;)

Ewelunia - widać dziewczyny i suwaczki ;)

reklama
Hej dziewczyny przeparszam że się wtrącam ale potrzebuje Waszej rady bo chyba najbardziej jesteście obcykane:)

W jakim odstępnie od owulacji dosteje się okres?? Wszedzie jest ok14 dni ale czy jest jakaś górna granica?? bo dokładnie owulacje miałam 15 lipca potwierdzoną testem i okres powinnam dostac 31-póki co brak-test ciązowy negatywny i nawet nie czuje się że jestemw ciąży tylko matrwi mnie że coś pochrzaniło mi się z cyklem. Bedę wdzieczna za odpwoiedz.
pozdrawiam

Dronka, w sumie to test mógł być pozytywny 15 lipca a owulację ma się od 24 do 48h po pozytywnym teście, więc mogłaś mieć owu równie dobrze 17 lipca. Gdzieś czytałam, że faza lutealna trwa w skrajnych przypadkach od 10 do 16 dni. Myślę, że w tym przypadku mogłabyś pójść na badanie betaHCG z krwii - to najbardziej wiarygodne badanie i jeśli owu była faktycznie tego nawet 17tego, to badanie krwii powinno dać jednoznaczny wynik. Nie trzeba być na czczo. Wynik na ten sam dzień jak się w miare wcześnie zrobi a koszt to tak chyba do 20 zł, ja chyba 18 płaciłam?
No i w takim razie trzymamy kciuki!!! :)

Dziewczyny...kupilam inny test....i mam 2 kreski.:szok:

Az nie wiem co napisac. Nie wierze w to, ale kreska jest bardzo wyrazna, troche jasniejsza, ale to wyrazna krecha.

Rysica test robiłam 14 i 15 były pozytywne ale 15 było białko kurze wiec był szczyt:) nei jestem tak obcykana jak wy ale tak sądzę:)chociaż nei czuje sie jakbym była w ciązy bo przy pierwszej oprócz braku @ to bóle piersi i sikanie co 5 min było a tu nic...no cóz czekam!!! jak za 2 dni ne bedzie okresu pójde na beta!! dzięki wielkie :*

IiM gratulacje wielkie :):):):)

IM - nie chcę mówić - A NIE MÓWIŁAM - G R A T U L U J Ę - SUPER, CUDOWNIE, WSPANIALE !!!!!!!!!!!!!! oD RAZU WIEDZIAŁAM ŻE TE CIENIE TO NIE CIENIE !!! ALE JAK ZWYKLE NIKT MNIE NIE SŁUCHAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE

Mam tylko nadzieje, ze to nie jest zadna pomylka. Oczywiscie znalazlam w necie wypowiedz dziewczyny, ktora miala na tescie tej marki 2 kreski i dostala okres w tym samym dniu, w ktorym robila test. UFFFFF jutro rano musze powtorzyc. Musialam zrobic ten test, bo od rana mialam straszne nudnosci...

MOU dzieki, dla pewnosci czekajmy na wizyte u lekarza. Czuje sie identycznie jak we wczesnej ciazy z Melisa, ale mam mega stres, ze to jakas pomylka.

IM - Kochana!!! wszystkie testy miałaś z bladymi kreskami, jeden dwie krechy - czego Ci jeszcze trzeba ???? Ja nie potrzebowałabym nic więcej !!! :):):):):) Mąż wie? Oczywiście powinien wiedzieć pierwszy !!! Ja Ci z całego serducha gratuluję, i nie zastanawiaj się już - możesz być pewna !!!!! OJ JAK FAJNIE >>>>>>>

Wie:-) Ale pierwsza sie dowiedziala zona jego brata, bo u niej w domu zrobilam test. Maz szczesliwy, ale stwierdzil, ze tak jak i poprzednio wiedzial, ze zaszlam w ciaze. Chyba widzi jakas roznice podczas przetulanek, bo zaraz po dzisiejszym seksiku powiedzial, mi, ze jestem w ciazy. Narazie nikomu wiecej nie powiem, chce wszystko potwierdzic u lekarza. Nie wiem kiedy isc, zeby nie bylo za wczesnie. Z drugiej strony nie chce bardzo zwlekac, bo ostatnio bralam hormonki na podtrzymanie, bo zaczelam plamic.

Ostatnia edycja:
reklama
Iza kochana gratulujeeee!!!!! To na pewno nie pomyłka :-) :-) :-)
Mousefish - u Ciebie tez temp. 28 outside? ;-) Matko jak ja nienawidzę tego gorąca! ;-)
Cały dzień próbuję uprać meżowi koszule, a Aleks caly czas wyłącza mi pralkę hehe ;-)

Do góry