reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczynki moje kochane !!!
DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA DLA SZYMUSIA!!! :D:D:D

Szymek się o 9:57 urodził, więc o tej godzinie prezent dostanie i życzenia ;)

Ja weszłam tempkę zapisać i z Wami się przywitać, ale zaraz znikam i chyba dopiero wieczorkiem po imprezce się pojawię.
A z m wczoraj nic nie było, po padłam dosłownie!
Ale tempka niziutko, śluzu mało, tylko pojedyncze nitki BJ, więc jeszcze czas ;)

Miłego dzionka kobitki!!! :D:D:D

reklama
Pewnie:-) Uwierz, ze upaly wcale nie sprzyjaja czestym przytulancom. U nas od rana prawie 30 stopni i czasami sie odechciewa:-) jak dobrze, ze koniec dni plodnych ahahhahaha odpoczne sobie z 2-3 dni:-) Chyba, ze moj m mnie gdzies przyszpili...

mnie dziś w nocy chciał "przyszpilić" ale się nie dałam :-D byłam tak śpiąca, że nawet oczu nie mogłam otworzyć, no ale dziś mu wynagrodzę :) bo biedny pomyśli że kilka razy po środku cyklu tylko się do niego dobieram... jeszcze się załamie chłopina, a jak jeszcze zajdę to wtedy już w ogóle??? hi hi ... no nie mogę mu tego zrobić... :-D
Macie jakieś środki po których zasnę na 2 tygodnie i obudzę się na testowanie??? ale by było fajnie! Mam tylko jeden teścior, ale korci mnie kupno jeszcze trzech. Fajna promocja jest, bo ważne są do sierpnia. Normalnie kosztują 11 funtów za dwa, a teraz 6 funtów za 3. Clearblue plus. Ja mam taki najtańszy z możliwych, więc tym bardziej mnie korci... ale nawet najtańszy wykryje ciąże jeśli ona jest, więc chyba będę twarda.. a jak zmięknę to dam Wam znać i wtedy na opierdzielanko będę czekała :tak:

Ja tez mam jedentaki tani - zreszta tutaj zazwyczaj takie sprzedaja. Ozywiscie ja skorzystalabym z promocji:-))) Ale mna sie lepiej w tej kwestii nie sugeruj:-) testow owu tez mialam nie kupowac w tym cyklu i co...?
Glodna jestem, ale w lodowce nie mamy nic - bo se zepsula.Zostaly w niej jedynie jajka. Ide sciagnac mojemo mezula z lozka.

No i wlasnie znalazlam w internecie, ze testy clear blue sa dostepne i tutaj...az sie boje wizyty w aptece:-)

Ostatnia edycja:
IM - Ty okropna Ty !!! tak koleżankę szczuć - orzesz Ty :-D:-D:-D chyba je kupię... a to wszystko przez Ciebie !!! ... nie no żartuję :) Dopóki nie wejdę na ebaya to będzie dobrze, gorzej jak wejdę!

Zbieram się na spacerek i do sklepu, jutro parapetówa u znajomych, a że mają wszystkiego w nadmiarze, to kupię im kwiata w jakiejś ładnej doniczce. Myślałam żeby upiec im jakieś dobre ciasto, sernik czy cuś, ale oni prowadzą restaurację, więc zupełnie odpada... bo ciast mają powyżej uszu... alkoholu też, gdybym miała zamiar kupić jakąś lepsiejszą flaszeczkę, a kompletach naczyń to już nie wspomnę !!! Zostaje kwiatek więc...

A co to za cisza, wybylyscie weekendowo? Ja siedze i lenie sie. Nawet obiadu nie ugotowalam, M przyniesie kurczaka z rozna i zrobimy salatke. Jakos nie czuje sie dzisiaj w formie, od rana wkurzona i zmeczona. Pewnie cos z cisnieniem.

MOU kwiat w ladnej doniczce to bardzo dobry pomysl, sama bym sie ucieszyla..

reklama
ojoj - faktycznie nikogo nie ma...
IM - dzięki że popierasz pomysł z kwiatem, ale niestety nie było nic ciekawego, jak na złość. Ale kupić coś musieliśmy, więc jest 8 letnie czerwone winko, i ceramiczny taki zielony piękny kociołek do kiszenia ogórków :)

Do góry