Cześć kobietki
Dzisiaj to ja was ubiegłam i jestem pierwsza
Miki tradycyjnie zrobił mi pobudkę o 5 zjadł pobawił się i spać nie chciał! a czasem jeszcze pośpi z godzinkę, ale co tam słoneczko świeci to można nie spać
@ dalej nie ma, eh... pokręcony ten mój organizm w konia mnie tylko robi
Rysica to jeszcze kawał czasu przed wami z kredytem, my chcemy się budować ale nie chcemy brać kredytu, trochę odłożyliśmy w uk a jak już zaczniemy to stopniowo chcemy wykańczać, mieszkać mamy gdzie więc się aż tak nam grunt pod nogami nie pali, żeby kredyt brać, ale rozumiem, że są sytuację, że jest to nieuniknione.
Burza u ciebie a u mnie już jest 25 stopni
IiM to już się pewnie rozgrzewasz na przyjazd mężusia
Mou o oszczędzaniu i mieszkaniu w uk też można mówić, my kupowaliśmy co chcieliśmy, jedzenie, ubrania, sprzęty, pół chaty mam zawalone gratami co sobie nawiozłam bo promocje były ektra i do tego jeszcze odłożyliśmy trochę kasy, mimo, że ostatni rok w uk to tylko mój m pracował a ja latałam do pl na każdą kontrolę
Ale mieszkaliśmy ze słowakami co nie kupowali prawie nic, wode pili z kranu, soki najtańsze z możliwych, mięsa prawie w cale bo oszczędzali na budowe domu, ale jak reklamowali nowe tusze do rzęs czy kremy to ona musiała je kupić
Kasiurek koleżanka jest teraz w 23 tc też ominęły ją wszelkie atrakcje, nawet stwierdziła, że ona może całe życie w ciąży być bo tak się rewelacyjnie czuje, życzę ci kochana takiego lajtowego przebiegu ciąży i obyś tym razem w 40 tc urodziła a nie wcześniej
Nocanka witaj