reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Trix - witaj :) znaczy chodziło Ci o testy owulacyjne? Bo napisałaś ciążowe :p jak test wyszedł pozytywny, to owulacja wystąpi od 12 do 48h, więc ja bym radziła teraz od dziś 3 dni pod rząd ;) Wykorzystaj męża ile się da a ja trzymam kciuki!

Kasiurek - zazdroszczę słoneczka!!! u nas leje, mąż wściekły bo urlop ma już tydzień a jeden dzień był tylko słoneczny!!! grrrr
może w przyszłym tygodniu będzie miał więcej słońca...

a ja w końcu zrobiłam sobie fotke moich pazurków, co je kilka dni temu zrobiłam :p a właściwie mąż mi zrobił, ale oczywiście nieostre... Ja nie wiem, jak to możliwe, że ja robię ostre zdjęcia bardzo ruchliwym rybkom, a Rysiek potrafi zrobić 10 zdjęć nieruchomego obiektu i każde wyjdzie nieostre :-D:-D:-D
DSCF0124%252520%2525282%252529.jpgDSCF0120%252520%2525282%252529.jpg

reklama
Witam Was KOCHANE MOJE !!!! Bardzo mi źle. Nie jestem w stanie pisać nawet. Byłam taka pewna. M też był pewien. Bardzo mi smutno, naprawdę. Dajcie mi chwilkę. Muszę odsapnąć. Jutro jedziemy z lubym do szpitala sprawdzić jego "armię". Przepraszam Was że mnie nie ma... nie wiedziałam że to aż tak na mnie podziała. Myślałam że jestem twarda, ale nie jestem. Jest mi cholernie ciężko. Chciałam wejść na forum, ale wiedziałam że mnie to rozklei... i tak jest... piszę i piszę, i płaczę cały czas, już nie wiem jak długo piszę. Dajcie mi troszkę czasu. Kocham Was. Dajecie mi tyle wsparcia!!! Moja mama przyjechała jak wiecie... od razu mi powiedziała żebym się zbytnio nie cieszyła... a jak się załamałam... nic nie powiedziała, tylko usiadła do kompa i grała w pasjansa. Dajcie mi troszzkę czasu... wiem że to może śmieszne, ale przeżywam to osobiście bardzo mocno.

MOU, kochana!!! Oczywiście, że Cię będziemy wspierać!!! Po to tutaj jesteśmy, by dzielić smutki i radości!!! My też byłyśmy pewne, że Ci się udało! Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale ja wiem co przeżywasz, bo ja przeżywałam to samo! W pierwszym cyklu starań byłam pewna, że będę miała cykl 28 dniowy jak przy tabsach, 14 dnia czułam owulację (testów jeszcze nie miałam), potem nawet mdłości miałam i mnie od piwa odrzucało i spać mi się w dzień na maxa chciało a okres mi się spóźniał i spóźniał i nawet cień kreski wyszedł a potem beta ujemna i po jakimś czasie druga też i dopiero potem w 39 dc (11 dni później niż "zazwyczaj") dostałam @. Też miałam na zmianę nadzieję z rozczarowaniem w tamtym cyklu, byłam pewna, że jestem w ciąży, potem się bałam, że jestem w ciąży ale że coś jest nie tak, skoro beta nie rośnie aż w końcu się okazało, że to organizm sobie ze mnie jaja robił! Potwornie się czułam i bardzo to przeżyłam, ale wierz mi - tutaj dziewczyny mnie pocieszały i pomogły! Uwierz mi, że następny cykl będzie Twój! Najważniejsze, że masz cykle owulacyjne, mierzysz tempkę, wiesz, kiedy owulacja - zobaczysz, że szybko zafasolkujesz!
Ja bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!!!
Głowa do góry, pierś do przodu i wieczorkiem kieliszek wina w rękę!

trix -jelsi tetsy masz pozytywne to najlepiej jest sie kochac dzien przed pozytywnymi, w dzien pozytywnym testu i dzien po te 3 wystarcza w zupelnosci ;]

MOU - kochana my cie wpisrmay i widzisz glupialysmy jak sie nie odzywalas!!!!! daj znac jak u was bedzie z armia i w ogole ;] kochana trzymamy za ciebie za rysice,nikole kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję Wam Kochane !!! Rysica - Kasiurek !!!
ha ha -wino to mało :-D jeszcze chwilka i wrócę do Was pełną parą!!! a teraz brykamy spać. :)
Dobrze że weszłam z powrotem... lepiej mi po Waszych słowach. Ja naprawdę byłam pewna, i dlatego tak mnie to dobiło. Ale brak mi Was było, i choć będzie ciężko się nastawiać na kolejny czwarty cykl... to wracam :) ale od jutra. Buziaki Kochane, i dzięki że o mnie pamiętacie :tak:

Dziękuję Wam Kochane !!! Rysica - Kasiurek !!!
ha ha -wino to mało :-D jeszcze chwilka i wrócę do Was pełną parą!!! a teraz brykamy spać. :)
Dobrze że weszłam z powrotem... lepiej mi po Waszych słowach. Ja naprawdę byłam pewna, i dlatego tak mnie to dobiło. Ale brak mi Was było, i choć będzie ciężko się nastawiać na kolejny czwarty cykl... to wracam :) ale od jutra. Buziaki Kochane, i dzięki że o mnie pamiętacie :tak:

moj 4 byl ze tak powiem owocny ;p hahaha my o tobie pamietamy bo jestes nasyzm siwatelkiem podnosisz nas na duchy wiec jak zyc w ciemnosci ?
i sie nie wa(r)z sie wiecej znikac!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mou kochana glowka do gory:) iem ze zawod jest duzy jak sie nastawisz ze sie udalo ale musimy probowac dalej i niebawem sie uda;) i tak jak dziewczyny napisaly smutno tu bez ciebie wiec nie znikaj wiecej;)

Rysica oczywiscie chodzilo mi o owulacyjne;p
Kasiurek dzien przed to juz sie nie da bo wczoraj akurat nic nie bylo...bylo przed wczoraj bo my tak co drugi dzien dzialamy;)
a w ogole to kupilam test ciazowy bo strasznie mnie od kilku dni macica boli...wiecie jakby mi sie rozciagala ...tak mnie bolalo na pocztaku ciazy a testy owu wychodzily negatywne i juz sobie zaczelam wkrecac ...ale dzisiaj wyszed pozywtyw to juz nie zrobilam ciazowego ...tylko czemu tyle dni mnie macica boli;/...

dziewczyny czy jesli wczoraj test owulacyjny wyszedl pozytywny to dzisiaj tez powinna, robic czy juz nie ma potrezby???bo nie wiem;/ a jajnik mnie kluje od rana

MOU tak myslalam, ze mialas dola i tyle...:( dostalas jednak @ ?
Nie smuc sie kochana, nie zawsze wychodzi tak jakbysmy chcieli:( wiesz moze daj sobie troche na luz, staraj sie ale normalnie, bez mierzenia, liczenia i testow przed @. Bo to wszystko powoduje, ze jak przychodzi @ to swiat sie wali na glowe... za duzo starania sie, za duzo pracy. Nie lepiej poprostu pojsc na zywiol? no nie wiem, zrobisz jak bedziesz uwazala, glowa do gory!!

reklama
Mou kochana glowka do gory:) iem ze zawod jest duzy jak sie nastawisz ze sie udalo ale musimy probowac dalej i niebawem sie uda;) i tak jak dziewczyny napisaly smutno tu bez ciebie wiec nie znikaj wiecej;)

Rysica oczywiscie chodzilo mi o owulacyjne;p
Kasiurek dzien przed to juz sie nie da bo wczoraj akurat nic nie bylo...bylo przed wczoraj bo my tak co drugi dzien dzialamy;)
a w ogole to kupilam test ciazowy bo strasznie mnie od kilku dni macica boli...wiecie jakby mi sie rozciagala ...tak mnie bolalo na pocztaku ciazy a testy owu wychodzily negatywne i juz sobie zaczelam wkrecac ...ale dzisiaj wyszed pozywtyw to juz nie zrobilam ciazowego ...tylko czemu tyle dni mnie macica boli;/...

wiesz na rozszerzenie macicy to jeszcze torche czasu ;]na razie fasolka sie miesci tam ggdzie jest za jakies 7 tygodni bedzie jej bardziej brakowac miejsca ;]

rysica ja zanieldugo bede szla na poczte ;]

Do góry