reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hahhaa Szymus maly znawca kobiet:-)) Melisa uwielbia dzieci, zwlaszcza chlocow ( bo ma samych kuzynow) i pewnie super by sie bawili.

Dzieki za wytlumaczenie dot wykresu - juz wszystko zalapalam i nawet wkleilam do sygnaturki.

Mi sie strasznie nie chcialo wychodzic z domu, ale Melisa marudzila i poszlysmy na spacer, odwiedzilysmy znow tesciowa ( tzn nie konkretnie ja, ale siostry meza) Posiedzialysmy tam troche i znow spacerek do domu. Teraz moj maz naprawia fotelik samochodowy, a Meli mu pomaga. Wiecie co mi dzisiaj powiedzial - ze tak kocha Melise, ze az nie moze sobie wyobrazic, ze bedzie mial jeszcze jedno dzicko hahah wariat. Ale chyba wiele osob tak ma.

reklama
IiM - :D:D:D drugie tak samo pokocha! Ale faktem jest, że zawsze córeczki zajmują szczególne miejsce w serduszkach tatusiów ;) ale to fajnie, że tak bardzo zakochany w córci :)
a z tym wykresem, to chyba coś Ci się dwa razy wkleiło, bo widać część adresu. A i możesz zrobić wyrównanie do prawej i będzie tak jak dziewczyny i ja też mają, po prawej ;)

Ja zaraz będę Szymka kąpać, mąż pojechał do sklepu, przywiezie duże opakowanie lodów :D

Rysiu Wasze zdjecia tez sa super, Szymus jest super chlopaczkiem, widac, ze juz nie jest dzidzia tylko chlopaczek. A Twoje pazurki sa super, ten czerwony french baaardzo mi sie podoba.
Z tureckim to jest tak, ze nie jest on do nieczego podobny, ma strasznie duzo koncowek ( jest jezykiem aglutynacyjnym, co znaczy, ze wlasnie wszystkie formy jezykowe buduje sie przez dodawanie specjalnych koncowek do wyrazu i mozna w ten sposob z jednego wyrazu zrobic prawie zdanie.). Na poczatku bylo mi bardzo ciezko cos zalapac, ale jak po 2 roku studiow zakochalam sie w moim mezu, to jakos nagle mnie oswiecilo hahaha w ciagu 2 miesiecy zaczelam tak gadac po turecku, ze wszycy sie dziwili. Teraz to juz zupelnie sie przestawilam na ten jezyk.

O jezu ale mi zrobilas ochote na lody, juz wiem po co zaraz wysl meza.-)))) Nie jadlam lodow od wiekow, a przez @ strasznie mam na cos ochote:-))) Poprawilam wykres, juz go nie bede przesuwac bo ciagle cos krece.

hahah juz idzie po te lody:-)

IiM - my z Szymkiem już dziś na lodach włoskich byliśmy :D teraz mąż przywiezie jakieś pudełko lodów - i też mam ochotę ciągle nas coś przez ten okres!!! :/ Ale fajnie, że ci nasi mężowie tacy kochani :D
a z tym językiem, to ja właśnie chciałabym mieć możliwość się go nauczyć (tureckiego albo hiszpańskiego) w taki naturalny sposób, będąc gdzieś... Niestety, nie miałam nigdy takiej szansy - tylko angielski znam perfekt ;] ale do niego miałam talent ;) i nauczyciela native speakera i pracuję od kilku lat używając głównie angielskiego :p

hej dziewczyny, MOU dalej nie ma?
ja dzis caly dzien na podworku z malym i rodzicami, czyscilismy basen i wode lalismy, pozniej moi dziadkowie przyjechali i mielismy fun;) tarta jagodowa, pizza, wreszcie znalazlam lody Carte dor Tiramisu i zaraz ide probowac a pozniej ide na disco! :-) Oj jak sobie pomysle,ze do IE mam wracac to plakac mi sie chce... no ale jeszcze nie, wiec trzeba sie cieszyc chwila!
IiM co do meza i dwojki dzieci to ja sama zastanawiam sie jak to bedzie kochac dwoje...rozdwoje sie?;) faceci maja jeszcze trudniej jak my wiec dla nich to kosmos;)

witam
ja juz nataniela z mezem wykapalismy ubralismy nakarmilismy zeby umylismy teraz panicz zasypia;] troche mnie wola ale musi sie nauczyc samodzielnie zasypiac i tak sie ciesze ze syzbko poszlo ze on sam spi w swoim pokoju w swoim lozeczku ...noi musz eisc

Hej Ollena - no nie ma jej nie ma :/
Aż się zaczynam martwić... Już mi nawet takie głupie myśli po głowie chodzą, że wyszedł jej pozytywny test ciążowy ale krwawić zaczęła i do szpitala ją przyjęli (tfu tfu odpukać, oby nie!)... Mam nadzieję, że nic się nie stało...

Ja już spałaszowałam lody! :D Jeszcze mi się piwko moje ulubione (Redd's cytrusowy) chłodzi w lodówce :p No co, korzystam póki w ciąży nie jestem, hihi...
a zaraz z mężem będziemy oglądać film - wczoraj obejrzeliśmy Transformersów i Transformersów 2, dziś oglądamy Iron Man-a bo Transformersy 3 jeszcze się u mojego brata nie ściągnęło ;)

ja widze ze wy talenty do jezyka macie ja tylko gawait pa ruski ;] ale to jest łatwy bardzo łatwy jezyk trudnoscia jest cyrylica jedynie;] syn mi bunt robi i nie chce zasnac hyht

reklama
Ja tez zaraz bede zajadac carte dor, ale czekoladowe z kawalkami czekolady...poleje je sobie rumem, a co sobie bede zalowac:-))))
Melisa juz tez spi, ja ja zawsze usypiam, sama nie zasypia:-( Ale za to od 3 miesiaca zycia spi w swoim pokoju. Jak zajde w ciaze to zaczne ja przyzwyczajac do samodzielnego zasypiania... mam nadzieje, ze nie bedzie bardzo trudno, teraz poprostu klade sie obok i nic do niej nie mowie. Za to zazwyczaj spi 10-11 godzin bez przerwy:-))

Ja tez sie martwieo MOU :-( tez mi rozne mysli chodza po glowie. Wiec MOU jesli czytasz to prosze daj znac...

Do góry