reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

i co nikogo nie ma ;( ja spac nie moglam jak zasenlam to twardym snem boje sie o dzidzie ;/ ahhhhhhhhhh zwariuje

no i moje maniery sa do duszy bo kazda z was ie pokazala ...Małe wielkie szczęścia tu jest blog naszego synka mnie i meza mozna tam zaaobserwowac

MOU -przywołuje cie do porzadku i szeregu ty tu pisz co sie dzieje -chyba ze zafaslkowalas i na nas sie obrazialas ;>

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana ! :)

MOU!!!!!!!!!!!!!! wołamy Cię!!!!!
Kasiurek - ja bardzo chętnie przyjmę resztę Castagnusa :D wyślę Ci priva :)
PS - jak wkleić ten wykres enpr w prawy róg sygnaturki??
w pon odbieram termometr ;] od wtorku mierzę ;) Kasiurek, Ty mierzyłaś w ustach czy dowcipnie?

Hej hejjj

widze, ze dzisiaj pustki. My pojechalismy na sniadanko, teraz Meliska spi, a ja wywoskowalam nogi . Po depilacji niestety wloski mi wrastaja w skore, ale uparlam sie i nie bede golic nog, tylko przyzwyczaje je do depilacji woskiem.

Dokladnie za tydzienpowinny zaczac mi sie dni plodne:-) Juz nie moge sie doczekac:-)) Co tam u Was, jakies fajne plany weekendowe?

Mou wylaz z dziury!!

witam z rana ! :)

MOU!!!!!!!!!!!!!! wołamy Cię!!!!!
Kasiurek - ja bardzo chętnie przyjmę resztę Castagnusa :D wyślę Ci priva :)
PS - jak wkleić ten wykres enpr w prawy róg sygnaturki??
w pon odbieram termometr ;] od wtorku mierzę ;) Kasiurek, Ty mierzyłaś w ustach czy dowcipnie?
na enpr jest cos takiego jak "moje cykle" klikasz na to i tam masz kod na forum i reszte robisz jak z suwaczkami wklejacsz jako sygnature i gra i buczy i nie musisz zmieniac co cykl bo on sie sam zmieni jak ino nacisniesz symbol @ na ustawieniach;]

ja mierylam w ustach ogolnie bylo tak- budzilam sie o 6 - zamykalam dziob (zawsze swpie z otwarta) na jakies 2-3 minuty potem wkladalam termometr i mierzylam do piknieciai tyle;]

raz mierzylam dowcipnie ale jakos hmmm wolalam w ustach zreszta do teraz to robie

Kurcze, to moze ja tez zmierze w tym miesiacu, tak na probe termometrem elektronicznym, ktory mam w domu. Tylko, zee ja budze sie o roznych porach - od 7 do 9 zaleznie od tego jak mi spi dziecko. Jak sie budzi to ja biore do nas do sypialni i dalej sobie leniu****emy. Myslicie, ze moge mierzyc jak juz ja bede miala w lozku? tzn bede musiala wstac, ale tylko na kilka sekund.

IiM -noniestety mierzysz po przebudzeniu ;p od razu jelsi dowcipnie jelsi w ustach to tak jak ja napsialam , i fopiero pozniej po malo mierzy sie o stale porze +/- pol godziny . ja zawsze o 6 najgorzej bylo w weekendy.

reklama
IiM - nic nie dostałam na FB... hmmm na pewno mnie zaprosiłaś?

Kasiurek - dziękuję za instrukcję dot enpr - testuję czy działa ;)
a możesz jeszcze raz napisać drugą część posta? Bo nie zrozumiałam...
najlepiej, to chyba ustawić budzik na godzinę, gdzie dziecko jeszcze śpi, zmierzyć i iść spać dalej, nie? ;)
a mierzyłaś w ustach gdzie? tzn jak wkładałaś termometr? pod język na środku? bo ja zawsze pod pachą mierzyłam, ale to jak chora byłam, a to jest co innego...

Do góry