reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ollena - zaraz zacznę odbierać Twoje teksty jako złośliwości. Poważnie.

Skoro nie chce Ci się poszerzać wiedzy, tylko się spierać bo jak się tłumaczysz mama jest pielęgniarką i wie najlepiej, a Ty słuchasz i sama nie sprawdzisz, to to jest link dla Ciebie. Przeczytaj i skończ w końcu temat problemu temperatury. Jak się wczytasz różnica między pachą a odbytem to nawet 6 kresek, no cóż - chyba że jednak pojedziesz na to pogotowie??? ( w ogóle to skąd Ci się to pogotowie wzięło, wybierasz się... chora jesteś???) może nie siedź na forum tylko jedź mierzyć tempkę na pogotowiu.... Czasami wystarczy tylko poczytać, a później się sprzeczać. http://zdrowie.flink.pl/goraczka.php

Ostatnia edycja:
Ollena - zaraz zacznę odbierać Twoje teksty jako złośliwości. Poważnie.

Skoro nie chce Ci się poszerzać wiedzy, tylko się spierać bo jak się tłumaczysz mama jest pielęgniarką i wie najlepiej, a Ty słuchasz i sama nie sprawdzisz, to to jest link dla Ciebie. Przeczytaj i skończ w końcu temat problemu temperatury. Jak się wczytasz różnica między pachą a odbytem to nawet 6 kresek, no cóż - chyba że jednak pojedziesz na to pogotowie??? ( w ogóle to skąd Ci się to pogotowie wzięło, wybierasz się... chora jesteś???) może nie siedź na forum tylko jedź mierzyć tempkę na pogotowiu.... Czasami wystarczy tylko poczytać, a później się sprzeczać. Gorączka | Zdrowie i medycyna

cisza ;p

no o mierzeniu tempki komendium wiedzy to : 28dni.pl tam jest wszystko.

a gdzie nikola i cala reszta ? cio ? poucieklay czy cos ?

iza sorry ja żadnej afery nie zrobiła zrobiłaś ją do cholery sama sobą to po pierwsz po drugie nie krzyczałam na ciebie po trzecie zastanów sie co piszesz pierwsze winna Klaudusia teraz ja ..... ogólnie jesteś zabawna bo już z twoich wypowiedzi tylko przychodzi się śmiać skoro forum jest do dyskusji to musisz się liczyć z tym że nie wszyscy będą grać jak im zagrasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i sorry ale nie zabronisz mi wyrażać swojego zadnia a we wszystkim kobieto chodziło tylko o to żebyś poszła do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a nie wymagała od nas diagonozy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i masz racje bede omijać twoje posty jak śmierdzące g*wno zupełnie tak a w realu omija takie osoby najszerszym łukiem jak się tylko da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozostałe dziewczynki witam serdecznie tyle piszecie że nie sposób wszystkiego nadrobić

kasiurek
trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MOU nie jestem zlosliwa, probuje sie dowiedziec czegos.
Pogotowie wzielo mi sie z tad ze gdybym zachorowala to bym tam pojechala po pomoc. No i zalozmy, ze mierzylabym temperature w pochwie to majac pod pacha np 39,5 to w pochwie mialabym juz 40, wiec z taka temp mozna juz jechac na pogotowie. Zmierzyliby mi tam pod pacha czyli tak jak zwykle i stwierdziliby, ze cos sobie uroilam bo wcale 40 stopni nie mam... O to mi dokladnie chodzilo, ze jezeli w pochwie temp jest wyzsza niz normalnie to po co tam mierzyc? Z artykulu ktory podalas niczego nowego sie nie dowiedzialam... no ale sral pies :) nie przejmuj sie, poprostu jestem dociekliwa.

Kasiurek ale masz piękny wykres!! Skok jeszcze dodatkowo w 14dfl i się utrzymuję. Wykresik trzystopniowy.. testuj kobieto..!!

Ollena - przykro mi, ale ja odebrałam Twój post jako złośliwość. Nie był pytaniem tylko stwierdzeniem.
I tak - prawdziwa temperatura to jak podałaś dla przykładu - będzie 40. Dlatego dzieciom nie mierzy się pod pachą - nawet tym starszym, jeśli nawet wytrzymują z termometrem pod pachą.
Zostawmy temat temperatur już.

Kasiurek - czyżby Lilith miała rację???

IM - no właśnie - bez zmian. Brak plamień, na razie cisza. Czekam na test, ciekawe czy jutro przyjdzie :) Od razu go obsikam :) ale to by było dziwne gdyby nie. Trzy dni spóźnienia, trochę plamień dzień po spodziewanej @ (powiedzmy że nazwę to plamieniami, mimo że krew nie wyszła na bieliznę) Objawy baaaardzo wskazujące. Dziś bym już biegła po test, ale co chwile leje więc mi się nie widzi wychodzenie z domu. Mam wielką nadzieję że się utrzyma jeśli to fasolka, i się zadomowi na dobre :)

... acha - i wiecie dlaczego to jeszcze musi być "to" - bo wczoraj pojawił się pierwszy pomidorek na moich krzaczkach, i ogórki strzeliły w górę i rosną jak na drożdżach ! W końcu wyczuły że będą potrzebne mi jako zdrowe witaminki :-D i to wszystko dopiero wczoraj !

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka kobietki!!!
MOU ja miałam plamienie takie jak Twoje i to tylko upewniło mnie bardziej że jestem w ciąży!!!!!:tak: Ja już Ci gratuluję fasolki! I ta tempka... Test to tylko formalność!!! :tak:
Dziewczyny najważniejsze w mierzeniu tempki moim zdaniem jest mierzenie zawsze w tym samym miejscu. Nie ważne czy w d.... czy gdzie indziej komu wygodniej :-)

Do góry