reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
podczytuje ale padam bylam na piwie ze znajomymi kotrych zowlni z pracy jakis czas temu odpoczelam wypilam jednoi piwo przyznaje sie bez bicia i mam pytanie na wykresie te piwo zaznaczyc dzis czy jutro?

dobranoc wasz pijany kasiurek ;p

Ja mialam taki gesty przez dosc dlugi czas po zajsciu w ciaze, i bylo go duzoooo.
Buzki dziewczyny, zaraz znikam i ide swietowac rocznice slubu:-)

Spicie jeszcze Babeczki? Ja juz na nogach, choc to sobota, ale Meli nie dala pospac. Teraz wypila kasze o oglada " przystanek dzungla". Mamy tu na szczescie polska telewizje:-) Co ciekawe, ona nie chce w ogole ogladac tureckich bajek - tylko p polsku:-) Nie oglada duzo TV, ale pozwalam jej ogladnac kilka bajeczek po polsku, ze wzgledu na jezyk. Chcemy zeby byla dwujezyczna, ja rozmawiam z nia tylko po polsku, choc musze sie pilnowac, bo mysle chyba juz po turecku.
No nic ide sobie zrobic kawusie....

witam dziewuszki ja tylko na momencik bo za sprzątanie się biorę
IiM też byłam na dukanie i też sobie chwale niestety przez prolaktynę mi troszkę przybyło ostatnimi czasy i chyba do niego wrócę znów mnie na niej najbardziej brakowało owoców które uwielbiam a tak to całe życie mogłabym być na niej żeby tylko tak można jabłuszko w drugiej fazie:-D;-) a chleba i makaronów już 3 lata nie tykam!!!!!
kasiurek to pozycja w firmie już nie zagrożona????
mou to trzymam kciuki już jak już sie nakręciłaś to nie będzie u ciebie ta fasolina w nagrode za ilość zużytych testow wszelkiego rodzaju
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
!!!!!! trzymam i nie puszczem aż do jutra wiec przemów do fasoli żeby się już nie kryła i pokazała kreskę na teście!!!!!!!!
klaudusiu ty babolcu jeszcze se pytasz czy usisz pownnaś lanie dostać że cię tak długo n ie było ale ze względu na sytuacje masz wybaczone
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
chłopaki przesłodkie a twoja figurka po drugiej ciąży normalnie nic tylko zazdrościć!!!!
ollena buziaczki
rysica ja też ci wysłałam zaproszonko na fb a co do starań to dobrze że nie przerywacie bo tak naprawdę nigdy nie ma najlepszego czasu na dziecko bo zawsze coś (mówię o finansach) ale jak już się pojawi to wszystko idzie tak dostosować że dacie radę....

Ostatnia edycja:
nikola -no niesttey u nas nikt nie moze byc pewny oprocz kierowniczki . bo to przyjaciolka szefowej i tyle wiecej osob no coz u nas sam asesor zostal zwolniony "bo tak" no a ja nie wiem co robic mam ;/

MOU - dzis testuje ?

mnie jajnik lewy zacyzna bolec a wiec sie @ zbliza ;/

A ja dziewczyny mam od samego rana mdlosci - ale ciaza wykluczona, pewnie to od tej duchoty, albo na okres. Wrocilismy wlasnie ze sniadania, pojechalismy z rodzina meza na wies do takiej knajpki na swiezym powietrzu. Serwuja domowe jedzenie, sery, jajka itp. Dzieci biegaly za kurami i malymi szczeniakami. Super bylo, ale mnie ciagle muli i mam zawroty glowy.Byly by niezle jaja gdyby sie okazalo, ze jestem w ciazy. Zaczelismy staranka wdl mnie juz po owulacji. Chociaz tak na 100% nie wiem, bo przez ostatnich kilka miesiecy zupelnie sie nie obserwowalam.

Melisa mi zasnela, wiec szybko posprzatam i robie sobie pedicure. Moze uda mi sie nawet nalozyc zel na paznokcie...

Hejka kobietki!
Ja miałam od rana ukochanego gościa - teściową :sorry2: Mąż przed chwilą pojechał ją odwieźć.
Mały jak dziś zjadł o 8 rano tak dopiero o 13 udało mi się w niego cyca wepchnąć :zawstydzona/y: Mógłby robić takie przerwy jedzeniowe w nocy a nie w dzień... U nas znów pada deszcz... :-(
Iza mi Wiki ostatnio też serwuje ranne pobudki. Ostatnio Karola nakarmiłam o 5, o 5.30 położyłam się spać a Wiki wstał sobie o 6 i tyle miałam spania...
Nikola jeszcze nie doszłam do siebie po ciąży... mam jakiś 1 kg nadwagi :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka kobietki!
Ja miałam od rana ukochanego gościa - teściową :sorry2: Mąż przed chwilą pojechał ją odwieźć.
Mały jak dziś zjadł o 8 rano tak dopiero o 13 udało mi się w niego cyca wepchnąć :zawstydzona/y: Mógłby robić takie przerwy jedzeniowe w nocy a nie w dzień... U nas znów pada deszcz... :-(
Iza mi Wiki ostatnio też serwuje ranne pobudki. Ostatnio Karola nakarmiłam o 5, o 5.30 położyłam się spać a Wiki wstał sobie o 6 i tyle miałam spania...
Nikola jeszcze nie doszłam do siebie po ciąży... mam jakiś 1 kg nadwagi :sorry2:

1 kg tylko ??? o kurcze ty dopiero co urodzilas dzidziusia wow zazdraszczam hihi kobietom ze udaje im sie to tak łatwo ;] ja do dzis mam nadwage po ciazy .....

Do góry