reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nikolaa - ja znalazłam polaka dzisiaj - na ebayu - co niby sprzedaje puste opakowania po lekach ;-);-);-)i ma Clo po 25f za 20 tabl. x 50mg
Od lekarza mogę zapomnieć - żeby dostać receptę. A szkoda bo mam leki na receptę za free. Więc będę musiała próbować bez monitoringu. Żadne hormony na mnie nigdy nie wpływały negatywnie, więc się nie obawiam ryzyka.
Chociaż 25f to nie tak dużo jak za 4 dawki kuracji... bo to się bierze 1 tabl. przez 5 dni od 2 dnia cyklu... ? Czy tak?
Aha - orientujesz się jak to jest wtedy z testami owu??? Czy wykrywają uwolnienie pęcherzyka, czy są jakoś fałszowane przez clo?

reklama
Mou A nie boisz sie ze namieszasz sobie w organizmie tymi wspomagaczami?Czytalam ze CLO moze wydluzac cykle,i moze jest tak jak z Castagnusem,ze jak sie go bierze bez konkretnego powodu to wiecej szkodzi niz pomaga.Nie chce nic mowic,wiem jak bardzo pragniesz drugiej dzidzi,jak my wszystkie,ale mozna tak brac CLO bez wskazan ze strony lekarza?Ja tez teraz wzielam Castagnusa na wlasna reke,nawet niewiem czy napewno mam podwyzszona prolaktyne,tylko tak przeczuwam bo mam dokladnie tak samo jak poprzednio jak ja mialam,wiec mysle ze to znowu ona sie przyplatala,ale tez troche sie obawiam ze moze to jednak nie to a ja biore Cast.i jeszcze gorzej sobie mieszam w organizmie.:-( Mam nadzieje ze w niedziele wyjdzie Ci test bardzo pozytywny:-pto nam napewno poprawi humory i zdopinguje do dalszych staranek,bo ja z soba juz sama niewiem czy to ciaza,wydaje mi ze piersi juz nie sa takie nabrzmiale i zbliza sie @:-(

Ostatnia edycja:
A ja dola zlapalam...
Zaczelam ogladac moje zdjecia, z wakacji w Las Vegas kilka late temu, z kolezanka bylam, wspaniale bylo. Tesknie za czasami wolnosci, samotnosci, gdzie robilam co chcialam i z kim chcialam. Nie musialam sie nikomu tlumaczyc, klocic sie czy zwracac uwage na kogokolwiek. Dlaczego z tamtad wrocilam? Tzn z NY...przyjechalam po 2 latach do domu i wymyslilam sobie ze polece do IE do mojej starej-niedoszlej milosci...
Trzeba bylo siedziec na dupsku a nie wymyslac...tesknie za NY :( :(

Hej dziewczynki :) U nas coś pogoda lepsza była to i humorek dopisuje :) W dodatku cały dzień spędziłam ze swoim smykiem i czwórką dzieciaków szwagierki i jestem wykończona :)
Trix przykro mi, że jednak nie wyszło tulę mocno i trzymam kciukaski za następny cykl :)
Kasiik nie czekaj na @ może wtedy nie przyjdzie?
Ollena skarbie to cię dopadły bardzo pesymistyczne myśli. Nie wiem jak w takim wypadku ci pomóc? Czy moje prawe ramię na wypłakanie pomoże choć troszkę? Tulę i pozytywne fluidki wysyłam :) Spójrz na swojego smyka i uśmiechnij się, życie przy takim cudzie jak dziecko jest niesamowite i szkoda czasu na smutki :)
Mou ja brałam clo od 5-9dc ale ja miałam wskazania do tego i powiem szczerze, że nie ryzykowałabym brania czegoś na własną rękę, tym bardziej mam nadzieję, że w tym cyklu ci się udało bo zaczynam się o ciebie bać :p
Aaa u mnie 19 dc o ile dobrze wyczaiłam to gdzieś w sobotę miałam owulkę bo mi się ładny śluzik pokazał i w dodatku coś mnie skorciło na sprawdzenie szyjki i była otwarta co łatwo dało się wyczuć :) czekam teraz do @ żeby się przekonać czy mój organizm faktycznie sam z siebie ładny cykl mi zafundował :)

NIkolus- no co u mnie to widac na wykresie ,raczje to smao co u ciebie nie cuzje sie ani na @ ani na II krechy mam troche stresu w pracy i ogolnie jakos zyc sie nie chce czekac na @ i wizyte u gina

witam wszytskie mamy ;]

mou właśnie dziś czytałam o clo i bez monitoringu bym sie nie zdecydowała choć leki mogę mięć bez recepty bo moja mam w aptece pracuje ale boje sie że coś tam źle pójdzie jakieś torbiele mi sie porobią czy ta hiperprodukcja czy jakoś tak!!!! ja według wszystkiego co czytałam jestem idealną kandydatką do tego leku AAAAAAAAAAAAAAAAA I BARDZO WAŻNE DLA CIEBIE twoje szanse jak jesteś zdrowa wzrosną tylko 4-5% wiec to naprawdę nie wiele wiec nie wiem czy warto abyś siebie narażała :dry:..... co do zarzywania to teraz odchodzi sie od zarzywania od 5dc zaczyna sie 2 lub 3 dc
kasiurek no wykres nie jest zły widać że progesteron działa prawidłowo
ollena ja czasem też tęsknie za starymi czasami tylko wiesz po czasie rzadko pamięta sie te złe rzeczy posiedź i pomyśl czy wtedy zawsze byłaś szczęśliwa na pewno nie na pewno miałaś też gorsze dni i marzyłaś w danej chwili o czymś innym pomyśl w ten sposób będzie ci lżej....ogólnie fajnie być młodym pięknym i wolnym ale młodość to nie wieczność kiedyś musi sie skończyć ciesz sie pięknymi wspomnieniami a teraz pracuj aby dzień dzisiejszy kiedyś był pięknym wspomnieniem
kasik ja mocno trzymam kciukasy aby byłą ciąża !!!!!!!!!!!!

Dziewczyny wiecie co,hihi,bylam pod prysznicem,chcialam zbadac szyjke a tu patrze na dole mam wszystko zasinione,o cholercia.I teraz sie zastanawiam zeby sie nie napalac czy takie zasinienie wystepuje tez przed miesiaczka?

Boje sie tylko ze sie nastawie,a tu nic z tego nie bedzie,dlatego juz bede cichutko;-)jutro gin, zamowie sobie tez jutro tesciki,a zatestuje w niedziele jak @ nie przyjdzie.

reklama
Do góry