reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

To nie chodzi o nienawisc do tesciowej MOU tylko o to, ze taki maz podczas pobytu tesciowej nie moze sobie za przeproszeniem swobodnie puscic baka hehehehe ;) moja mama byla zbabcia u nas tydzien i po 3 dniach sie dusilam, bo we wlasnym mieszkaniu nie moglam robic tego co zwykle. Miesiac to dla mnie kosmos, choc teraz w domu czuje sie normalnie bo jestem w domu....ale na swoim terenie za dlugo mamusi nie chce miec;)
co do anginy utajonej to dr mi wczoraj powiedzial, ze przy anginie dziecko by nie chcialo jesc, przelykac, bo bol gardla jest straszny... wirus jakis znowu pewnie:(

reklama
Ollena - :-D:-D:-D - mój nie odczuwa żadnej krępacji podczas puszczania bąka he he he heehe... tak jak teściowa przy nim... łojej - co ja z nimi mam... :-D

dziewczyny a jak zaznaczacie na wykresach leki to skad wiecei jaki kolor wybrac?? ja cos nie bardzo kumam te oznaczenia jeszcze..;/czy gdzies jest legenda?

wybieras zjaki chcesz kolor ogolnie ejst tak ze jak bierzesz np jakij lek przez 5 dni to wybierasz pierwsyz kolor jak zacyznas zinny lek to nastepny kolor ;] ja biore 3 eki te same przez clay cykl dlaego kolor ten sam mam ;]

A my dopiero szykujemy się do wyjścia - bo kosiłam trawę - tak ja... nie luby.... he he, ale ruchu mi się trochę przyda, więc lubię kosić :)
Pycha była wczoraj ta zapiekana papryka, dziś zrobię gnocchi z suszonymi pomidorami, bo tak mi wczoraj zasmakowało, że dziś muszę znów zrobić coś z suszonymi pomidorami... mniami :)

Witam:-)
A mysmy wczoraj mieli wizyte znajomych,mała imprezke,napilam sie malutkiego drinka,wypilam tylko polowe bo nie lubie alkoholu:-D
I co chcialam mowic,od wczoraj mam nabrzmiale piersi,sa tez wieksze.I czytalam ze to moze byc tez objaw PMS,nigdy nie mialam takiego czegos,i wlasnie tak sobie mysle czy to to czy moze....;-)

Witam:-)
A mysmy wczoraj mieli wizyte znajomych,mała imprezke,napilam sie malutkiego drinka,wypilam tylko polowe bo nie lubie alkoholu:-D
I co chcialam mowic,od wczoraj mam nabrzmiale piersi,sa tez wieksze.I czytalam ze to moze byc tez objaw PMS,nigdy nie mialam takiego czegos,i wlasnie tak sobie mysle czy to to czy moze....;-)
wiesz mzoesz zorbic tescior ;] wydaje mi sie ze jaki by wynik nie wyszedl bylabys zadowolona...a moze opkres sie zbliza w koncu ? ja zycze II kresek ale jak juz kiedys pisalam niech juz bedzie @ czy II krechy bedziesz wiedziala na czym stoisz;]

my bylismy z synkiem na spacerku , mieliśmy do zoo jechac ale pogoda taka ze za chwile lunie jak nie wiem co !!!!

teraz obiad robie -fasolka szparagowa ziemniakii jajo , moj maz sobie taki obiad zaczyl dla mnie lepiej na jutro kurczak sie odmraza juz ;]

Ostatnia edycja:
Kasiurek Jak by byla ciaza to i tak za wczesnie zeby testowac,w czwartek ide do gina,i tam zrobia mi napewno test i bete.A w domu juz testow nie mam niestety.Ja bede sie cieszyla nawet z @.Bo zawsze jest kolejny cykl,i skoro ta wieksza dawka Castagnusa tak dobrze dziala to moze w nastepnym cyklu sie uda:)

Kasiurek Jak by byla ciaza to i tak za wczesnie zeby testowac,w czwartek ide do gina,i tam zrobia mi napewno test i bete.A w domu juz testow nie mam niestety.Ja bede sie cieszyla nawet z @.Bo zawsze jest kolejny cykl,i skoro ta wieksza dawka Castagnusa tak dobrze dziala to moze w nastepnym cyklu sie uda:)

ten twoj wykres wyglada jak ciazowy w sensie jesli jeszcze apre dni sie bedzie tempka tak wysoko trzymac oznacza ze ciaza a jak spadnie to ze na @, mysle ze teraz ten catangus dziala a od ilu dni bierzesz włąsciwa dawke?

reklama
Kasiurektak chyba od poltorej tygodnia,moze dluzej,nie pamietam dokladnie a tez na wykresie tez tego nie zaznaczylam bo zapomnialam.
Chcialabym zeby byla fasolka,ale stoje twardo na ziemi,bo czy przy takim dlugim cyklu moze byc ciaza?Chociaz moze,swedza mnie tez piersi ale tylko czasami i zaraz przestaje,ale to tez moze byc objaw PMS.Nigdy nie mialam takiego czegos przed @,ale moze teraz to sie zmienilo.Po prostu nie chce sie nastawiac,co bedzie to bedzie;-)

Ostatnia edycja:
Do góry