reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiik - po Twojej opowieści... hmmm.... jak byś Kasiikiem nie była, tylko Moniką - moją przyjaciółką. Identyczna historia, aż się włosy jeżą na ... całym ciele !!!

Na szczęście ja tych sytuacji miałam niewiele, bo też sobie na to nie pozwalam. Poprzednie dwa dość długie i poważne związki sama rozwiązałam, bo oni uważali że każda baba jest głupia i uwierzy we wszystko... heh ehe eh... wtedy nie było trzech szans - po jednej odlatywali... :-D:-D:-D
Każdy ma swoje odbicia, podejrzewam że są takie o które "on" jest zły na mnie, a ja nie wiem o co?? Tak to już jest w tych relacjach. Ważne żeby nie niszczyły nas od środka, a będzie dobrze...

reklama
sorki ze tak poza temaem ale zorbilam dzis test owulaycjny no i waham sie uznag go jako pozytywny ...zdjecia srednio wyrazne bo moja nokia E71 nie ma czegos takiego jak foty w trybie makro ;/ a wy jak mysliscie + czy raczej -

Kasiurek - to my odbiegłyśmy o tematu :-D:-D:-D
JA taki uznałam za pozytywny, bo trzy dziennie takie wychodziły, przez dwa dni, a jak nie było owulacji, to nawet cienia nie było... owulka jest - Działaj !!!!! :-D

He he heehe - biedny mąż !!! buhahahahaha

Ja tez sie ciesze,ze mam to juz za soba,jeszcze tylko kilka problemow,bo rozwod caly czas w toku,niestety byly maz nie chce mi go dac,bo ubzdural sobie ze mamy wrocic z małą do Polski,juz nawet napisal do ministerstwa sprawiedliwosci o deportowanie nas spowrotem,ale mam tu swoja prawniczke,i wszystko jest po mojej stronie,wiec chyba nie mam sie czego bac.Jestem na prawie,i mam nadzieje ze juz niedlugo uda mi sie uzyskac rozwod,bo chcemy z mm wziasc slub.
Ollena Kurcze,to tez masz ciezko,ale Ty go znasz najlepiej,wiesz czy dasz rade i czy macie szanse byc szczesliwa rodzina,a jak nie,to pech dla niego ze straci to co ma najcenniejsze-Ciebie i dziecko.Ale zycze Ci by wszystko sie ulozylo:*

Dziewczyny mam pytanko,kluje mnie bardzo mocno lewy jajnik,moze to byc objaw nadchodzacej @?

Kasiik - jak kuje jajnik - to chyba owulacja??? Ale niech się Nikolaa wypowie - hi hi - bez urazy dla innych kobitek, które znają odpowiedź - ale ona jest tak rzadko, że trzeba ją jakoś zmusić do częstszego się pojawiania :-D

Owulacja w 51dc?Sluz chyba nie jest plodny,juz nie mam takiego twarozkowego,teraz jest przejrzysty,ciagnie sie tylko troszeczke i zaraz sie rwie,szyjka jest miekka,a wczoraj byla lekko twarda.Ale mam pokickany ten cykl.Ciagnie i sie ciagnie.

No to właśnie chyba płodny ??? Skoro się ciągnie... hmmm... to się okaże. Masz testy owu?
Ja ten śluz mam taki strasznie dziwny, bo taki jakby grudki złuszczonego naskórka, którego nie da się - sorka za porównanie - rozmaślić między palcami. Te grudki są niemożliwe do rozmaślenia, tylko się wałkują między palcami, nawet przy mocnym nacisku. I dalej oczywiście nic nie swędzi, ani nie piecze...

MouNo i ja mialam taki sam,jak opisujesz,ale juz sie stracil,jeszcze dzis rano byl.Jezeli u mnie miala by byc dopiro teraz owulka,to mogl byc ten sluz przed ow.Wiec moze ty tez tak masz.A testow ow.nie kupilam,chce zamowic dopiero na kolejny cykl.A ja nie sadze ze teraz jest owulacja,bo wtedy sluz sie bardzo rozciaga.,a ten sie rwie zaraz.Zobacze co powie tempka jutro,dzis wstalam troche pozno bo dopiero o 8:40,temp zmierzylam,ale nie wpisalam do wykresu,bo pewnie sie nie liczy,bo pozniej niz zwykle mierzona,no i mialam 36,60,a wczoraj byla duzo nizsza 36,22.No ale jak pisze,chyba sie nie liczy,bo za pozno zmierzona,wiec jutro pewnie o normalnej godzinie bezdie znow niska.

Mamusia Blaneczki No to nieciekawie z ta stluczka.A z fasoleczka to Ci sie udalo:) No i tak niespodziewanie,co?Pewnie nawet nie mialas czasu pomyslec ze to moze to.Jeszcze raz Gratuluje.:-)
Dokladnie tak jak piszesz ...:tak:cudowna niespodzianka:tak:Ale nic mi sie nie stalo podczas stluczki tylko facet zniszczyl mi lakier i zderzak :dry:ale juz naprawione z jego ubezpieczenia .
Pozdrowionka dla starajacych sie :)

reklama
dziewczyny bardzo wspolczuje przejsc z facetami!! kazdy ma swoje wady ale jak nie ma milosci to nie ma szansy na wspolna przyszlosc i nie ma co brnac w taki zwiazek. Kasik 87 fajnie ze udalo ci sie wyrwac no i znalezc innego mezczyzne ktory jak piszesz jest dobrym partnerem:))) a ja jeszcze raz zadam glupie pytanie...jak robicie te swoje wykresy???jakos nie moge tego znalezc a dopiero zaczynam sie bawic w to forum...w kazdym razie fajna sprawa ...do tej pory robilam wykresy na kartce a to bardziej mi sie podoba wiec napiszcie prosze jak to dziala? ps. moj ginekolog twierdzi ze mierzenie temp. nie ma sensu o ile nie jestem ksiezniczka spiaca po 10 godz bez ptrzerwy nie mam zadnych stresow itd. ...a wam sie sprawdza?

Do góry