reklama
no to teraz czekać na wyjazd do PL, a po powrocie przydusić lekarza, i powiedzieć, że musisz mieć kontynuację leczenia w Niemczech, bo inaczej nie będzie sensu wydawania pieniędzy w PL. Musisz przycisnąć lekarza u siebie. Nie bój się kłamać. Ja u tutejszych lekarzy tylko w ten sposób wymuszam badania. Pamiętasz jak jakiś czas temu pisałam, pytałam dziewczyn jakie leki biorą, na co biorą itp? Chciałam mieć podkładkę że jak pójdę do lekarza, to się nie zająkam na kłamstwach które mu wmawiałam, i potraktował mnie poważnie (powiedziałam że leczyłam się w PL bo nie miałam owulacji, tylko kilka razy w roku, i musiałam brać leki ha ha - oczywiście nie było tak) Od razu zrobił wszystkie badania, i mam spokój. Dziś idziemy kłamać - do innego lekarza - żeby nie było ha ha ha - z moim lubym powiemy że staramy się od kilku miesięcy a nie od dwóch to od razu wyśle go na badanie plemniczków... Obawiam się tylko, że jak mm wróci, będzie chciał przełożyć wizytę, bo dziś ciężki dzionek miał w pracy... no nic zobaczymy. najwyżej za tydzień pójdziemy. To i tak nic nie zmieni, bo owulację mam za tydzień, i w razie gdyby coś było nie tak (oby nie!!!!) to nawet nic nie zdążymy zrobić. Więc znając go pewnie każe mi dzwonić i przekładać.. echh
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Mou- ty jestes szalona to dopiero 2 cykl a nie 20 ! dajcie na luz a sie uda kobieto
kasik brałam bromergon teraz w tym cyklu odstawiłam wedle wszystkich znków na niebie i ziemi owulkę miałam teraz czekam na @ zobaczymy co będzie w terminie @ po prostu musiałam zrobić przerwę bo nie wydalałam póki co czuje się dobrze jak bedzie coś nie tak to znów zrobie badania i zobacze jak prolaktyna ja bromergon znosiłam fatalnie ale są zamienniki i jeśli byłaby znów wysoka prl to na pewno nigdy więcej bromku więc zaznacz odrazu że bromek na ciebie nie działa wtedy lekarz ci przepisze ten drugi jest droższy opakowanie ok 80 zł ale podobno dużo rzadziej skutki uboczne i właśnie podaje się go jak bromek nie działa nazwy nie pamiętam jest jeszcze 3 lek ale opakowanie kosztuje ok 200-300 zł zażywa sie go tylko raz na tydzień
Kasiurek - ja na pierwszą ciąże czekałam 4 lata !!! - więc teraz będę szaleć że ho ho (aż zgłupieje) albo lekarze zgłupieją (prędzej niż ja na pewno)
Kasiik - tak - trzeba kłamać kłamać i jeszcze raz kłamać. To nie PL gdzie można się z kopertą wybrać, albo farmaceutkę poprosić żeby nam sprzedała coś spod lady....
Kasiik - tak - trzeba kłamać kłamać i jeszcze raz kłamać. To nie PL gdzie można się z kopertą wybrać, albo farmaceutkę poprosić żeby nam sprzedała coś spod lady....
Kasiurek1983
mou- jakos umklo mi ze 4 lata sie staraliscie.......
nikus - a kiedy masz miec @? bo na skarb mamy nie umiem ogladac wykresow w ogole tylko enpr moge otwierac;/
nikus - a kiedy masz miec @? bo na skarb mamy nie umiem ogladac wykresow w ogole tylko enpr moge otwierac;/
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiurek1983
co tak zamarło ?
ja wlansie polozylam syna pierw mu włosy scianlam, potem kapielenie dobrnaocka butla zeby i spiocha ;] hyhy nawet smaam sie wykapielilam i teraz jakies filmy ogladam w tv w sumie nie ma co ogladac;/
ja wlansie polozylam syna pierw mu włosy scianlam, potem kapielenie dobrnaocka butla zeby i spiocha ;] hyhy nawet smaam sie wykapielilam i teraz jakies filmy ogladam w tv w sumie nie ma co ogladac;/