reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pajkaa - jakoś nie doczytałam Twojego poprzedniego postu... Faktycznie możesz być zła.... i zawiedziona. Ale trzymam kciukasy żebyś doszła do siebie, i próbowała, kiedy będziesz na 100% gotowa :)
Ja mimo wszystko jestem zdania, że skoro tracimy wczesne ciąże (myślę tylko o tych naprawdę wczesnych) , to tylko z tego powodu, że to nie był czas, i że organizm podejmuje za nas decyzję najlepszą, niestety serca mówią co innego...
Zrobiłabym dokładnie tak samo, skupiła się na tym co mam, odpoczęła, i podjęła starania za jakiś czas. Trzymaj się kochana i leniu**** :tak:

Ha ha - po zatwierdzeniu odpowiedzi zagwiazdkował mi się ostatni wyraz :-D
Moderatorze - to nie był "brzydki" wyraz, przeliteruję: L E N I U C H U J ... CIEKAWE CZY PRZEJDZIE???

Ostatnia edycja:
reklama
mou - wiesz co bo to chodzi o dany ciag liter ;p hihi ion zawsze bedzie gwiazdgkowal nawet jest w srodku jest ten zakazany wyraz

ja chcialam dodac ze jak zawsz podaczas kapieli sprawdzam szyjke to zrobila sie twarda i wysoko

He he - no to jak mowa o szyjkach, to mojej już mogę dosięgnąć... nieco łatwiej, jest miękka, i jakby się wydłużyła... i poszerzyła....
Mamy zupełnie inne objawy Kasiurek :-D
Ciekawe co będzie jutro ? Może mi stwardnieje, a Tobie się rozpulchni :-D:-D:-D
A tak patrzyłam sobie na Twój wykres - to bardzo Ci temperatura podskoczyła ! jak jeszcze w żadnym wykresie... ojojoj ... może jednak...???

Ostatnia edycja:
nie raczej nie bedzie II kresek - bo w sumie dzis spadla i to znacznie ale nie wiem czy to zasluga nieprzespanej nocy czy ogolnie tak mialo byc ...tez sie zastanwaialam chyba catangus mi wydluzyl cykl i tyle ;/

To bardzo możliwe, że castagnus wydłużył Twój cykl. W rzadkich przypadkach skraca... :)
Czy Wam też tak wolno się otwiera BB?

Dzień dobry :) Zostawić was na cały dzień to później ciężko przeczytać bo mnie coś forum nie chciało wpuścić :) nie zasłużyłam czy jak?
Mousefish trzymam mocno kciuki, żeby te twoje ciasteczka dzidziusia wróżyły :)
Kasiurek póki nie ma @ to wszystko jest możliwe ;)
Kasiik przykro mi, być może maluszek woli w cieplejszych miesiącach się urodzić? mimo wszystko jeszcze jest nadzieja :)
A mi teoretycznie zostało jakieś 5-6 dni do @. W pierwszej ciąży już w takim czasie tak mnie sutki bolały, że się ubrać nie mogłam, a teraz nic - cisza. Lewy jajnik czasem zapika i to by było na tyle, więc czekam sobie cierpliwie na wredote a później się zobaczy :)
Lecę się zbierać do Kościoła bo mnie mąż zostawi i każe na piechura iść. I nie piszcie za dużo bo mnie forum znowu nie wpuści :)

Hej
zrobilam test i niestety tylko jedna kreska.36dc i pomimo brania Castagnusa @ dalej nie ma.Załamac sie mozna...

no widzisz tobie tak jak i chyba mnie castangus wydłużył cykl na maxa - tak mis ie wydaje, chociaz nie wiem jak ma byc szyjka przed @ bo jakos ona nadal wysoko i twarda sie zorbila owszem jak rano wstaje jest srednio i taka troche miekkawa ale w dzien po rozrusznaiu sie jest twarda i wysoko i ciasno na dole ..nie wiem co mam myslec o tym ;/ jutro jak dzis nieprzyjdzie @ zrobie drugi test tez z czuloscia 25 ale jakos nie wierze ze sie cos tam pokarze wiecejniz I krecha tym bardziej ze cuzje sie bardziej na okres oprocz cyckow bo sa takie hmm niby tkliwsze ale jednak nie....trudno powiedziec .

aaaa zapomnialam powiedziec ,ze dzis poprasowalam cała sterte prania chyba z 8 automatow mi sie nazbieralo, no i sztuczna trawe z mezem na balkonie ukladlaismy - wczoraj wieczorem ja kupilismy na promocji w komfocie;p hihi i juz dzis jest w koncu bo wczesniej po porzednich wlascicielach byl stary gumolit smierdzacy i taki kotrego nie dlao sie domyc zadna chemia!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny, w ogole mnie nie ma bo nie mam czasu i ochoty na kompa. Uwielbiam nie miec czasu na net! ;-) Pogoda jest boska, opalamy sie i kapiemy w baseniku pod domem, jezdzimy na rodzinne imprezki, spacerujemy, piwkujemy ;)
Wczoraj nie robilam testu owu bo na pewno bylaby znowu jedna kreska, w ogole wczoraj powinnam juz miec jak co miesiac sluz plodny a tu ciagle bialy, dzis to samo, wczoraj i przedwczoraj bolalo mnie podbrzusze, dzis zrobie test bo sluz jest bardziej ciagnacy ale jednak bialy. Podejrzane to dla mnie, nie ma owu w tym cyklu? Moze to dobry znak;) wczoraj malenkie dzieci wybawilam, widzialam wlasnie 2miesieczna Kalinke mojej kuzynki, pozniej Olusia w tym samym wieku, boskie sa, ale nie wiem czy chce mi sie znowu zyc od godziny jednego karmoenia do drugiego, nie moc posiedziec przy stole bo dziecko sie drze albo cos mu nie pasi itd. Noz kurcze wygodnie mi!!!!!!

reklama
Do góry