reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Kasiurek a Ty zawsze masz taką krótką fl że już na @ czekasz??
A i @ przychodzi do Ciebie na wyższych bez spadku wcześniejszego??
wiesz co ja chyba pierwszy raz mam tak pozno owulke ja w sumie 3 cykle obserwuje i wsyztskie 3 cykle sa na stronie jak dasz na poprzedni to zoabczysz jakie cykle mialam
w zalaczeniu I z niepełnym II cyklem oraz clay II a trzeci w podpisie
Ostatnia edycja:
Ech, nie umiem coś tego powiększyć albo coś mi się wiesza bo nie dowidzę ;/
Jak masz owulkę to nic ale jaką masz zwyczajowo fl i czy @ dostajesz na wyższych? Ten Twój obecny wykres jest bardzo ładny z jeszcze piękniejszym skokiem w 11dfl ale dość szybko się na testa skusiłaś.. Jeśli jeszcze urosła tempka to nie powinnaś dostać @ a raczej odczekać ze 2 dni i walnąć z rana teścik a i może nie wyjść na 13dfl, różnie bywa.
Wybacz, że się tam rozczytać nie mogę.. napisz może jakie masz te fazy i jak @ przychodzi
Jak masz owulkę to nic ale jaką masz zwyczajowo fl i czy @ dostajesz na wyższych? Ten Twój obecny wykres jest bardzo ładny z jeszcze piękniejszym skokiem w 11dfl ale dość szybko się na testa skusiłaś.. Jeśli jeszcze urosła tempka to nie powinnaś dostać @ a raczej odczekać ze 2 dni i walnąć z rana teścik a i może nie wyjść na 13dfl, różnie bywa.
Wybacz, że się tam rozczytać nie mogę.. napisz może jakie masz te fazy i jak @ przychodzi
Kasiurek1983
Ech, nie umiem coś tego powiększyć albo coś mi się wiesza bo nie dowidzę ;/
w pierwszym cyklu mialam @ jak mialam tempke 36,8 w drugim 36,4 natomiast w trzecim czyli tym co teraz mam @ dstalam 36,8 i wydaje mi sie ogladajac te dwa cykle ze faze FL mialam jakos 15 dni ......
test dzis robilam z rana i o czulosci 20 ......
ja nigdzie nie umiem znalesc jak powinna sie zachowywac szyjka ...jajniki mnie kluja mniej ale nadal mam takie dziwne uczucie wczoraj krzyz mi nawalal ;/
co do tempki z dzisiaj to mi sie wydaje ze to moze przez emocje w nocy snili mi sie *******y i mierzylam jakos 30 minut przed czasem jesli dorbze pamietam bo nie wiedzialam co bedzie jednak czlowiek nie chce myslec o czyms to mysli jeszcze bardziej
lilith- jak wejdzisz na moj wykres w podpsie to mozesz poogladac wsyztskie poprzednie -nie trzeba sie logowac bo jest udostepniony dla wszytskich
Ostatnia edycja:
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
NikolaaSukienka boska Calkiem w moim typie;-)tez chce taka samaaa:-)
Izula Co nie znaczy ze dostaniesz @,mnie tak boli od ponad tygodnia i nic.
Juz od 3 dni pobolewa chwilami, i za każdym razem już mysle ze dostałam @... Cały czas mam mokro na dodatek i glupie uczucie..
Dziewczyny, przy kazdym wysiłku, mnie tak dziwnie ściska w podbrzuszu i promieniuje do prawej pachwiny..
Ostatnia edycja:
kasiurek widzisz lilith ma podobne zdanie do mnie teścik za wcześnie dalej zaciskam mocno kciukasy!!!!! a szyjka z tego co pamiętam twarda to na pewno ale czy wysoko czy nisko to ci nie powiem
izka to może pozostałości po zapaleniu nie licz że cokolwiek bedzie w tym cyklu normalne to chyba natrualne ze organizm potrzebuje czasu aby dojsć do siebie nie zdziwiłabym się gdybyś @ dostała dopiero przy następnym terminie @...
izka to może pozostałości po zapaleniu nie licz że cokolwiek bedzie w tym cyklu normalne to chyba natrualne ze organizm potrzebuje czasu aby dojsć do siebie nie zdziwiłabym się gdybyś @ dostała dopiero przy następnym terminie @...
Kasiurek1983
nikola mowisz twarda hmmm ......no i nikola ma racje iza moze byc tak ze "ta" @ ci wypadnie i bedzie dopiero na nastepnej
Kasiurek to @ dostajesz jednak na wyższych.. ale może się dopiero coś stabilizuję skoro i na niższej miałaś. Fl nie powinna trwać krócej niż 10 dni bo to znaczy, że może być niewydolność ciałka żóltego. A z obecnego wykresu wychodzi, że to dopiero 11dfl, z czego na test za wczesnie i na @ również. Spokojnie jak na moj gust możesz odczekać te 2 dni, jeśli na 2 nie pojawi się spadek wtedy testować.
Jutro zerknę na te wykresy dokładnie jak liczysz skoki etc. A jaką metodę stosujesz? To też ważne bym CI nie namieszała..
Co do szyjki to chodzi o taką ciążową?? Na pewno jak pisała Nikolaa jest twarda [ może Ci dopiero twardnieć ] i zamknięta [ tez dopiero może się zamykać ] a to czy nisko czy wysoko to już zależy.. każda kobieta jest inna niektóre mają wysoko niektóre nisko. Z czasem powinna zrobić się długa. Ale nie wiem dokładnie kiedy.
Jeśli chodzi o bóle krzyżowe, bywają takie w ciąży. Sama męczyłam się okrutnie w ciąży z córa z takimi i to nim o ciąży nie widziałam. Pamiętaj, że bóle na @ nie oznaczają, że ona się zbliża, mogą również oznaczać fasolkę
Co do emocji.. nie wiem czy sny na tempke wpływają.. ostatnio miałam straszne koszmary senne i tempka była niższa troszkę niż zazwyczaj.
A gdy mierzysz wcześniej lub później to korygujesz??
Jutro zerknę na te wykresy dokładnie jak liczysz skoki etc. A jaką metodę stosujesz? To też ważne bym CI nie namieszała..
Co do szyjki to chodzi o taką ciążową?? Na pewno jak pisała Nikolaa jest twarda [ może Ci dopiero twardnieć ] i zamknięta [ tez dopiero może się zamykać ] a to czy nisko czy wysoko to już zależy.. każda kobieta jest inna niektóre mają wysoko niektóre nisko. Z czasem powinna zrobić się długa. Ale nie wiem dokładnie kiedy.
Jeśli chodzi o bóle krzyżowe, bywają takie w ciąży. Sama męczyłam się okrutnie w ciąży z córa z takimi i to nim o ciąży nie widziałam. Pamiętaj, że bóle na @ nie oznaczają, że ona się zbliża, mogą również oznaczać fasolkę
Co do emocji.. nie wiem czy sny na tempke wpływają.. ostatnio miałam straszne koszmary senne i tempka była niższa troszkę niż zazwyczaj.
A gdy mierzysz wcześniej lub później to korygujesz??
kasiurek chyba twarda bo wiem że jak sie ma w ciąży miękką to zły znak wiec wychodzi że na ciążę twarda zamknięta z tym ze z teggo co przed chwila czytałam na necie to ile ludzi tyle opini ale najczęściej to że szyjka długa twarda i zamknięta no niby logicznie to bo potem jak lekarka cię w ciąży bada to patrzy czy się szyjka nie skróciła ale ja to wiesz na tych grzebaninach się nie za bardzo znam wiesz jak ja tam czuje u siebie to kiedy bym palucha nie wsadziła to tak samo dla mnie wygląda
oooooooo lilith to prawdziwy ekspert tempkowy ;-)
lilith a ty ile się starasz przepraszam ale zapomniałam!!!!!
oooooooo lilith to prawdziwy ekspert tempkowy ;-)
lilith a ty ile się starasz przepraszam ale zapomniałam!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Eee albo to ze zmęczenia albo faktycznie na zeszłych widać, że masz fl około 10 dniową a nawet chyba 9 się dopatrzyłam na 1. Trochę nie rozumiem jak interpretujesz skok. Nie wiem gdzie masz szczyty bo na mój gust szczyty nie są przy skokach [ patrząc na opisy ]. Jak mówiłam jutro na spokojnie siądę i zerknę popatrzeć. Ciężko się odczytuje z tego skarbu wykresy są takie kolorowe że się po prostu gubie
Trzymam mocno by jutro nie spadła tempka i przeciągnęła fl
Przepraszam ;/ na tym 2 masz chyba 12-13 dni fl. Jakby liczyć tak od tego, że szczyt szyjki był 16dc.. ale temu pytałam o metode by syfu nie narobić..
Nikolaa.. tak.. długi już, ponad 3 lata, prawie 4 ale z przerwami sporymi.. i żaden tam ekspert daleko mi do niego
Trzymam mocno by jutro nie spadła tempka i przeciągnęła fl
Przepraszam ;/ na tym 2 masz chyba 12-13 dni fl. Jakby liczyć tak od tego, że szczyt szyjki był 16dc.. ale temu pytałam o metode by syfu nie narobić..
Nikolaa.. tak.. długi już, ponad 3 lata, prawie 4 ale z przerwami sporymi.. i żaden tam ekspert daleko mi do niego
Ostatnia edycja: