reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Cześć Kobietki :) właśnie nadrobiłam co napisałyście :) My już zaliczyliśmy rehabilitację, młody znowu okazał swoje niezadowolenie ale cóż, jak trzeba to trzeba.
Mousefish szkoda, że nie dałaś rady córeczki dłużej karmić, z kolejnym życzę powodzenienia :) No ty to jesteś aparatka :D Zapas sobie niezły zrobiłaś :D obdzieliłabyś pół forum tymi sztukami. To jak dziś negatyw to pojutrze powtarzasz, tak?
Kasiurek dlaczego twój pokarm miałby szkodzić? Mi powiedzieli w szpitalu, że nie ma nic lepszego niż mleko mamy. Woziłam tyle ile dałam rady a jak brakło
to dokarmiali modyfikowanym. Twój synuś miał urodzniki? To spóźnione ale bardzo szczere życzonka dla niego :) Zdrówka przedewszystkim i malutkiej siostrzyczki ;)
Rucia86 witaj :) szybkiego zaskoczenia życzę :)
Kasiik oj tak jak mówi Mousefish póki nie ma @ to jest nadzieja. Ja trzymam mocno kniuki za ciebie i za Kasiurkę.

wiesz pokam nosilam ale go wylewali bo poznac mozna który jest sztuczny no ale co zorbisz? nic na szczescie to za nami !!!!

no ja okresu nadla nie mam chodze i sprawadm w pracy jajniki i piersi kłuja

Hej! Ja dalej nie mam @, i mam śluz jakby "białawy", troszeczke się ciągnie, ale nie tak do końca, no nie umiem wytłumaczyć.. Heh ;/ i cały czas mam wrażenie że mam @, bo jest tam mokro. Na bieliźnie zostają białe ślady. Brzuch mam nadęty, jakby mi gazy nie uchodziły ;D I nic mnie nie boli.....

Kasiurek, jest szansa :)

Ollena, ja bardzo trzymam kciuki.. :)

MOU moje testy nie byly takie tanie, raczej normalnej ceny;) Z Allegro nic nie zamawiam, bo nie umiem, kupie sobie zapas w aptece jak bede wyjezdzac.
Dzis chyba jednak nie bedzie owu, ani nawet dni plodnych nie ma bo sluz bialy:( a zawsze 10dc mialam juz sluz jak bialko kurze, wiec mialam nadzieje ze teraz tez...
Caly dzien mnie podbrzusze boli, krzyz i mysle ze dupa z tego w tym cyklu:(
Najlepsze jest to, ze moja mama ciagle zartuje co do mojej drugiej ciazy, dzis kobitka jakas szla i mowi do patryka ze ma takiego samego wnuczka jak on i wnusie malenka w wozku, zeby zobaczyl a mama, ze lepiej nie bo jeszcze cos wypatrzy ;) No kilka razy tak zartowala, zebym czasami w ciaze nie zaszla. No wg mojej rodziny ja mam sie uczyc a nie dzieci rodzic i w domu siedziec. Troche prawdy w tym jest..

KasiurekTempka Ci ladnie skoczyla do gory:-) Ja mysle ze fasolinka jest.Ale nie zapeszam;-).Zobaczymy za kilka dni.

A co z Aga?Mila chyba tez dzis jeszcze raz testowac?

witam dzieczynki
ja dziś odebrałam paczkę z zamówioną sukienką z allegro
monaco_0280_3380.jpg

jest boska super leży normalnie cudeńko jestem strasznie zadowolona i kupiłam sobie jeszcze jedną sukieneczkę u siebie taką na wpól sportową też super tak ze humor dziś na 5+ choć w portfelu susza:-) chłop mnie zabije!!!!!!

kasiurek tepka nie spadła @ jest nadzieja wiem że lepiej się nie nakręcać ale wiesz w zasadzie to dopiero to może być 11 dpo wiec czasem nawet tym co invitro mają testy nie wychodzą w tym momencie wiec trzymam kciukasy dalej.....
mou nie dlatego tak napisałam że zrobisz po swojemu ja nawet jeśli coś radze to z zaznaczeniem że to moje zdanie a na forum mnie mniej bo piękna pogoda a moja Wiki cały czas na polu chce siedzieć samej jej nie zostawię bo niestety przy ulicy bardzo ruchliwej mieszkamy i boje się że wpadnie jej coś do głowy i otworzy bramę zresztą ja jestem nadopiekuńcza i jakoś nie mogłabym siedzieć w domu gdy dziecko na polku i ot cały powód mojej nieobecności;-)

dla pozostałych dziewczynek buziaczki sorki że tak nie odpisuje ale znów na polko lecimy zaraz

NikolaaSukienka boska:D Calkiem w moim typie;-)tez chce taka samaaa:-)
Izula Co nie znaczy ze dostaniesz @,mnie tak boli od ponad tygodnia i nic.

reklama
Do góry