reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej
U mnie temperarura rosnie,a myslalam ze jak bedzie spadek to przyjdzie @.I znowu zapowiada sie dlugi cykl:wściekła/y:
Kurcze,mam bole krzyza juz od tygodnia,myslalam ze to moze na @,ale tak dzien w dzien?Bole mam jak przy 1 dniu @,podbrzusza i tylnego odcinka plecow:-(
kochana wiesz co jak rosnie to dobrze ;] to znaczy ze np ciaza sie rozwija spadek mogl bym implantacja zarodka (czy jak sie to tam pisze) aczkolwiek nie nastawiam cie na ciaze vbo wiem jakie trudne jest rozczarowanie ;]zreszta zobaczysz za pare dni - kiedy testujesz? wiem ze pytalam ale jakos skleroze mam hyhy

reklama
Od dzisiaj za tydzień :) Powinnam 12 czerwca, w dniu spodziewanej @ - ale zacznę wcześniej - jak to ja... :-D jak dziś by się zapłodniło jajeczko, to za 6 dni teoretycznie powinno wykazać... ale 12 też zatestuję :)

sory ze post pod postem ale pisze z komorki i nie umiem cytowac !!!!

a ty jestes niemozliwa ;] az tyle razy chcsz testowac ;] ja az takich stalowych nerowo nie mam bo ja po pierwszym tescie z I krecha bym sie załamala poszla płakac i czekalabym w mega złosci na @ a jakby juz przyszla to bym dostala nerwow i zas bym płakała i tyle

Nikolaa Chcialabym bardzo,ale nie nastawiam sie.Nie mierzylam nigdy wczesniej temperatury-wiec nie mam porowniania,moze kazdy moj cykl tak wyglada.
KasiurekZatestuje 1 czerwca albo 2 jak @ nie przyjdzie.Twoj wykres wyglada obiecujaco:)
MouTo ja trzymam kciuki juz od dzis:)

Ostatnia edycja:
MOU niech bedzie ;)
Ja dzis 4dc i dzis zaczynamy juz przytulanko bez zabezpieczenia...niech sie dzieje co chce :-))

Nikolaa Wlasnie przed chwila odpisala mi kolezanka,z odpowiedzia na moje pytanie o tych Twoich dodatnich testach pomimo braku ciazy.I ona pisze ze moze byc tak ze do twojej hiperprolaktynemii dolaczyla sie nadczynnosc tarczycy(czasem sie tak zdarza),bo przy nadczynnosci tarczycy testy ciazowe tez mogą być fałszywie dodatnie.I moze najlepiej do gina z tym?Zeby zbadac te tarczyce,czy faktycznie ona tak powoduje ze te testy sa pozytywne?

reklama
witam wieczorkiem
tylko na chwilkę
kasik nie na pewno nie nadczynność tarczyce badałam idealne wyniki tsh 2,02 w samym środku norm prawie...robiłam to po tych fałszywie dodatnich wiec nie to ale dzięki za pamięć kochana miałam mocz zbadać i nie mogę się wybrać ...
kasiurek buziaczki a wykresik ładniutko wygada naprawdę gorąco trzymam kciukasy!!!!!!

Do góry