reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

He he - Aga - zrób za parę dni jeszcze :)

A ja zrobiłam (jak to ja) drugi teścik przed chwilką, i też się pojawiła kreska od razu :) :) :) czyli to na pewno to!!!
Idę na placyk z niunieczką :) jak wrócę za jakieś 3 godzinki, i nic w tym czasie nie będę piła - to też zrobię kolejny teścik :) wtedy nie będę pewna na 100 tylko na 1000% A 12 czerwca zrobię teścik ciążowy :)
Ha ha kłamię !!! Zrobię za 9 dni ha ha 5 czerwca :)

reklama
MOU niezla jestes! Nie rob tylu testow tylko wykorzystaj meza, nic nie tracisz tak czy inaczej ;-) Masz owulacje i tyle, po co tracic tyle testow?
Agnieszka nie powtarzaj narazie testu tylko czekaj na @. Jak sie spozni to bedziesz pewna:)

MOU, śiwtnie! Działaj cuda! hihi ;) I życzę fasolki! :) MOU, a powiedz mi, skoro Ty testujesz juz 5 czerwca, a dzis masz owu, to ja skoro wou mialam 17, 18 maj, a @ mam miec 2 czerwca, to moglabym dzis lub jutro testa szczelić? Tak dla pewności.. Wyszłoby?

Agnieszka, przepraszam że to napisze, chcesz sie cieszyć, rozumiem.. Ja miałam kilka takich "kresek".. :( i nic.. Mam nadzieje że w Twoim wypadku to jest TO! :) Ale powtórz test za pare dni, dla pewności.. Ta kreska bodajże powinna być nieco grubsza :( Niech zgadne, to pre test lub bobo test? Mi na pre teście zawsze taka wychodziła.. :( Życzę jednak powodzenia i oby to dzidzius był!

Znalazłam ostatnio przypadkiem na kafeterii rozmowe która zaczeła dziewczyna, wlasciwie kobieta (31 lat), ktora zaszla w ciaze i czeka na poronienie.. To juz gdzies 5-6 tydzien ciazy ;( ona po prostu katuje to dziecko swoim zachowaniem :( Brak mi slow.. Nie wiem czemu o tym Wam pisze, po prostu chcialabym jej napisac cos co by ją ruszyło.. Nie chciała zrobic aborcji, bo to wbrew niej, a bierze gorącą kąpiel i cos tam jeszcze by poronic.. Szok.

Ostatnia edycja:
IzulQa pewnie masz racje bo ja juz sie pogodziłam z tym ze cos nie tak tylko to mnie nie powiem ze troszke zdziwiło i ucieszyło do czasu gdy kumpela obok miała nie uzuwany test i tak dla ciekawosci zrobiłam pink i nic czyli sorki za błedne wiadomosci:(

IzulQa pewnie masz racje bo ja juz sie pogodziłam z tym ze cos nie tak tylko to mnie nie powiem ze troszke zdziwiło i ucieszyło do czasu gdy kumpela obok miała nie uzuwany test i tak dla ciekawosci zrobiłam pink i nic czyli sorki za błedne wiadomosci:(

Ej, ale nie poddawaj sie!!! Masz jeszcze czas! To napewno fasolka, tylko pokaże sie za pare dni.. Prosze, bo teraz przeze mnie smutna jestes.. Uśmiechnij sie.. :( Przepraszam.. :(

Kochane, ja mam ciagle nadzieje ze to nie było zapalenie wewnątrz maciczne, bo nie mialam zadnego krwawienia, plamienia, @ miałam normalnie, w terminie, sluzy miałam ok, zadnego pieczenia, swedzenia, nic co wskazywaloby na zapalenie wewnątrzmaciczne, tylko ten ból, który równie dobrze mógł być zapaleniem pęcherza, bo teraz właściwie mnie boli tylko jak długo siusiu nie ide.. Lekarz nie zrobił posiewu, usg ani nic, na podstawie zwyklego badania stwierdził to zapalenie. A powinien zrobic usg zeby to stwierdzic, poniewaz musi miec wgląd na endometrium czy jest prawidlowe, musi zrobic posiew, bo bez tego nie wie czy to grzybica czy zakażenie bakteriami, bo ja nic a nic nie mam, mam ladnie i czysto zawsze, nawet nie śmierdziałam, że tak brzydko to określe. I co teraz? Może sie pomylił? Za 2 dni koncze kuracje antybiotykiem, bo tyle mi zostało, i na razie nie wykupie nastepnych leków, pojde w przyszlym tygodniu do lekarza, i bede blagac o usg.

agnieszka wlasnie wcale nie musi byc to blad, moja kuzynka miala jasnitenka kreseczka taka jak ta i juz ma coreczke z tego wlasnie testu:) poczekaj i okaze sie.
Iza jak to ta kobieta czeka na poronienie? nie rozumiem. zaszla w ciaze i ma nadzieje, ze poroni? marne szanse chyba;) goraca kapiel? ja bralam gorace cala ciaze (uwielbiam) i nie poronilam, wiec nie sadze ze mozna poronic 'bo sie chce'. Zreszta na kafaterii jest duzo prowokatorow, tam malo kto serio pisze..

to nie przez Ciebie tylko przez ten drugi test:( a ja juz sie długo staram jak dla mnie i tak jakos juz nie wierze

Uwierz w siebie :) W to że potrafisz :)

agnieszka wlasnie wcale nie musi byc to blad, moja kuzynka miala jasnitenka kreseczka taka jak ta i juz ma coreczke z tego wlasnie testu:) poczekaj i okaze sie.
Iza jak to ta kobieta czeka na poronienie? nie rozumiem. zaszla w ciaze i ma nadzieje, ze poroni? marne szanse chyba;) goraca kapiel? ja bralam gorace cala ciaze (uwielbiam) i nie poronilam, wiec nie sadze ze mozna poronic 'bo sie chce'. Zreszta na kafaterii jest duzo prowokatorow, tam malo kto serio pisze..

Nie, to nie prowokacja. Ma bardzo bogate słownictwo, widac że uczona, wypowiada się na temat, nie pisze głupot.. Tzn nie licząc tej o poronieniu.. Krwawi, wstawila nawet zdj tego czegos co z niej wyplywa.. Czeka az poroni.. Modli sie a z nią inne nienormalne kobiety ;/ Przeczytalam całą tę rozmowe bo dla mnie to tak niepojęte jak mozna byc tak bezmyslnym ze az mnie to wciągneło..

reklama
Do góry