reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
przeczytałam kawałek brak mi słow.......my tu próbujemy i nic a ta flądra otak pisze szkoda mi tego nienarodzonego dziecka zal....

Dokładnie.. :( Tam jest tez dziewczyna która 3 letnia córke chce oddac ojcu bo dostala zaproszenie do kina i musiala odmówic bo nie ma co z dzieckiem zrobic. Straszne po prostu. Dla tych ludzi jest wazniejsza kariera, imprezy, i wolnosc..

Ostatnia edycja:
Przeczytalam jej dwie pierwsze wypowiedzi...ona nie pisze inteligentnie, to kretynka jakas. Opryszczke miala na ustach i moze to spowoduje poronienie? Smiech na sali drogie panie..

agnieszka- ja tez widze 2 krechy dla pewnosci zrob bete w pon i we wtorek bedziesz wiedziala ;]

mou -no to 2 krechy hyhy lec gwalcic meza a nie na placyk ;p

a gdzie Nikola ?

Kasiurek, ja nie wiem jak MOU ma teraz zgwałcić męża jak
1 jest pewnie jeszcze w pracy
2 mała nie śpi :p

MOU - leć na plac zabaw, odstresuj się na ile można, a męża zgwałć wieczorkiem jak małą położysz ;)

Agnieszkak2 - jak na mój gust to test wadliwy - też tak miałam i w ciąży nie byłam. Ale zrób albo betę w poniedziałek, albo test ale w dniu @!!! :)

A moze nie jest wadliwy?Kreska testowa jest wyrazna,slaba ale wyrazna.Jak by mi taka kreska wyszla a nie cien cienia jak zawsze to juz bym sie cieszyla.No ale wy mieliscie taki przypadek ze pomimo braku ciazy kreka sie pojawiala.Ja tego nigdy nie mialam,oprocz tych cieni-ale tak wyraznie ich nie widac na moim tescie.Aga mam nadzieje ze to to! Trzymam kciuki:*

reklama
Izunia - ta kobita, to jakiś nieuk i idiotka :-D ja już dalej nie czytałam, jak pierwsze dwa trzy zdania - kiedy stwierdziła że o dziwo zaszła w ciążę, a o on w niej nie skończył he he he he he eh --- porażka jakaś.

Mąż uprzedzony co do gwałconka :-D więc będzie się działo... oj będzie... wróciłam ze spacerku, kolejny test to samo :) :) :) JUPI :) więc owulka, jestem szczęśliwa jak bym w ciąży była. Trzymajcie kciuki, żeby jajeczko robaczka załapało !!! A najlepiej dwa jajeczka załapały po robaczku ... he he he hehe

P.s - no właśnie - gdzie Nikolaa ???

Ostatnia edycja:
Do góry