Agnieszka A nie lepiej zaczekac te 4 dni?I zatestowac w dniu spodziewanej?Ja teraz sobie postanowilam ze wczesniej niz w 33dc,nie bede testowac.Bo tylko sie niepotrzebnie stresuje.A wiesz jak jestes w ciazy,to i tak kilka dni przed @ ta druga kreseczka bedzie jasniejsza,moze jej nawet jeszcze widac nie bedzie,i bedziesz sie tylko zastanawiac czy to ciaza,czy jakis felerny test,a tak w dniu spodziewanej albo kilka dni pozniej wyjdzie ci gruba krecha i bedziesz miec pewnosc.
reklama
agnieszkak2
Fanka BB :)
a co mozna brac jeszcze na wspomaganie w zajsciu tak tylko zciekawosci pytam??
Kasik ja doskonale wiem bo to przerabialam juz ale jakos tak mnie naleciało bo dawno nie robiłam testu hehe jakies dwa miechy temu
ja do 33 czekac nie bede bo mam cykle 27 to do tego mi sie wydaje sporo czasu
Kasik ja doskonale wiem bo to przerabialam juz ale jakos tak mnie naleciało bo dawno nie robiłam testu hehe jakies dwa miechy temu
Ostatnia edycja:
Ja slyszalam tylko o wiesiolku i castagnusie,niby gdzies kiedys czytalam ze tez luteina,ale ja bym sie bala brac lutke jako wspomagacz w zajsciu.Biore tylko na wywolanie okresu.Ale najlepiej chyba nie faszerowac sie tyloma wspomagaczami bo fakt czasami pomagaja ale czasem moga tylko zaszkodzic,bo lekarze tez tak chetnie nie przepisuja takich lekow,tylko w ostatecznosci jak staranka trwaja naprawde dlugo albo jak sa jakies problemy hormonalne,wg mnie to najlepiej troche luzu,duzo przytulanek,i wiary ze sie w koncu uda.Ja mierze sobie tez temperaturke,ale chce po prostu zobaczyc czy moje cykle wogule sa owulacyjne,staram sie za duzo o tym nie myslec,dzisiaj 1 dzien bez @ i czekam na wieczorek bo jestem juz taka ''wyglodzona'',5dni bez przytulanek,to dla mnie za dlugi czas bez
A moja Majcia dzisiaj pierwszy raz ladnie zjadla caly obiadek Humor mi sie az poprawil,jest wesola,goraczki juz nie ma,moze teraz juz bedzie lepiejA jutro juz roczek
A moja Majcia dzisiaj pierwszy raz ladnie zjadla caly obiadek Humor mi sie az poprawil,jest wesola,goraczki juz nie ma,moze teraz juz bedzie lepiejA jutro juz roczek
Ostatnia edycja:
a co mozna brac jeszcze na wspomaganie w zajsciu tak tylko zciekawosci pytam??
Akurat jak zamówisz, to miną 4 dni zanim dostaniesz i sprawa z głowy
agnieszkak2
Kasik to dzisiaj gorąco bedzie;-)
a ja chyba zaczne codziennie sie przytulac teraz bo moze za rzadko hmmm sama nie wiem
wiem ze lekarze odradzaja ale moze ja jakas inna z moim jestem haha
chyba nie bede z netu zamawiac tylko w poniedziałek jak małego zawioze to go kupie w aptece
a ja chyba zaczne codziennie sie przytulac teraz bo moze za rzadko hmmm sama nie wiem
wiem ze lekarze odradzaja ale moze ja jakas inna z moim jestem haha
chyba nie bede z netu zamawiac tylko w poniedziałek jak małego zawioze to go kupie w aptece
agnieszkak2
ostatnio byłam zła bo miałam dostac 15 a dostałam 12 sama nie wiem co sie działo ze mna
tylko 5 minut mnie nie było !!! A znowu tyle lektury !!!
Kasik - strasznie się cieszę że mała w końcu zaczęła jeść - czyli pewnie tak jak mówiłam - jakiś wirusek, który w końcu puścił a jak wyniki badań???
A życzonka jutro malutkiej złożę
Ja to mam bardzo nie fajną historię, bo jak nasza maleńka miała roczek, to mieszkaliśmy w hostelu dla bezdomnych... więc nawet nie miała imprezy - tylko my, i torcik aż mi się płakać chce !!!
Agnieszka - co do ilości przytulań lekarze mają 1000% racji - i czym częściej tym jest mniej plemników ( nie w każdym wytrysku są plemniki ) a przy częstych - codziennych przytulankach to nie nadążają się produkować, i jest tylko śluz (sperma) a plemników brak
he he, czasami to dobrze tydzień nawet przetrzymać !!! Jak grzmotną, to z prędkością światła
Kasik - ja mam zawsze 28-29 dni cykl.
Zobaczcie kochane --- te co zaciążyły, to jak były tu cały boży dzień... tak już ich nie ma !!!
Kasik - strasznie się cieszę że mała w końcu zaczęła jeść - czyli pewnie tak jak mówiłam - jakiś wirusek, który w końcu puścił a jak wyniki badań???
A życzonka jutro malutkiej złożę
Ja to mam bardzo nie fajną historię, bo jak nasza maleńka miała roczek, to mieszkaliśmy w hostelu dla bezdomnych... więc nawet nie miała imprezy - tylko my, i torcik aż mi się płakać chce !!!
Agnieszka - co do ilości przytulań lekarze mają 1000% racji - i czym częściej tym jest mniej plemników ( nie w każdym wytrysku są plemniki ) a przy częstych - codziennych przytulankach to nie nadążają się produkować, i jest tylko śluz (sperma) a plemników brak
he he, czasami to dobrze tydzień nawet przetrzymać !!! Jak grzmotną, to z prędkością światła
Kasik - ja mam zawsze 28-29 dni cykl.
Zobaczcie kochane --- te co zaciążyły, to jak były tu cały boży dzień... tak już ich nie ma !!!
Ostatnia edycja:
M
mamuśka23
Gość
Mou Ja jestem ciągle tu z Wami co za głupoty klepiesz co ?????????????? Znajoma wpadła wiec dopiero teraz jestem !!! :-):-)
reklama
Mou Ja jestem ciągle tu z Wami co za głupoty klepiesz co ?????????????? Znajoma wpadła wiec dopiero teraz jestem !!! :-):-)
He he, ale Cię wyciągnęłam to wygoń znajomą he he he he ( nie no żarcik )