reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

w uszach to moze nie ale w brzuch mi poszło okropnie łeeee najgozej bedzie spodnie na wakacje wcisnac na wielki kuper:-D
kurcze ja tak chciałam na styczen termin:(

reklama
KasiurekJa biore Castagnus,dzieki niemu zaszlam juz w drugim cyklu brania po prawie 3 latach staran.Ja go bralam z powodu hiperprolaktynemii wtedy,teraz biore na wyregulowanie okresu,niestety w tamtym cyklu zamiast go skrocic wydluzyl mi cykl.Duzo dziewczyn dzieki nim zaciazylo.,ale niewiem jak to jest jak ktos go bierze bez powodu,kolezanka miala normalne cykle,zaczela go brac to skrocil jej cykl do 23dni z 28.I odstawila.
cukiereczkuGratulacje:)
A za nami ciezka noc,Majka miala w nocy 40st goraczki,troche wymiotowala.Wzielismy ja do siebie do lozka,ale ciezko jej bylo zasnac,pewnie przez ta goraczke,dzis jest lepiej,ale jest bardzo marudna i nie chce jesc:( nawet danonka.A zazwyczaj to bylo jedyne co zjadla ze smakiem.

Ostatnia edycja:
ja ide zaraz chyba spac bo mi sie oczy same zamykaja ....jeszcze chyba po solinie nie wypoczełam wczoraj usnełam jeszcze jasno było a rano problem ze wstaniem mam...

Kasikprzykro mi z powodu niuni

korci mnie aby w niedziele zatestowac bo nie lubie czekac nie mam juz cierpliwosci tylko nie wiem czy ma to sens ....jak by wyszła jedna krecha to bym przynajmniej sie juz nie zastanawiała

mój maz sie ze mnie smiał bo jak jechalismy juz w górach to było zgórki i pod górke a ja oddychałam jakbym rodziła bo mi tak nie dobrze było:-D

reklama
Cukiereczek GRATULUJĘ!!! 3 tydzień czyli normalnie liczony 5 tydzień od ostatniej @? Tak dla pewności pytam :)
Agnieszkak2 - jeszcze się może okazać, że będziesz miała styczniowego dzidziusia :) Kiedy powinnaś dostać @? Poza tym wiesz, zawsze możesz mieć termin na luty a urdzić w styczniu hehe ;)
edit: a już doczytałam, za 4 dni...
Ja dopiero 20-25 będę miała owilkę pewnie... Szok! Tak długo trzeba czekać... ehhh też mi się będzie dłużyło :/

Ostatnia edycja:
Do góry