reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamuska23Gratulacje:-) Super,teraz duzo odpoczywaj,nie przemeczaj sie,i teraz napewno ciaza przebiegnie prawidlowo.:)

My juz po lekarzu,Majka spadla na wadze z 10,450 na 10,200.250g w ciagu niecalych 2 tyg.:( Zrobili jej badanie krwi,biedna sie nacierpiala:(nie umieli znalezc widocznej zylki,Maja plakala,trwalo to troche bo duzo jej tej krwi pobrali.Wyniki w poniedzialek albo wtorek.Dalej mała nie chce jesc,nawet czekoladki ani ulubionych biszkoptow,:(( Martwie sie o nia.

reklama
kasiik to teraz trzeba czekać na wyniki i nie zamartwiać sie tak na zapas, wiadomo ze coś nie tak skoro nie chce nawet jeść ale wyjaśni sie to mam nadzieje !!!!!!!!!!!!!!!
dzięki, gin kazała wypoczywać nie dźwigać i no po prostu sie nie przemęczać !!!

Mamuska23Gratulacje:-) Super,teraz duzo odpoczywaj,nie przemeczaj sie,i teraz napewno ciaza przebiegnie prawidlowo.:)

My juz po lekarzu,Majka spadla na wadze z 10,450 na 10,200.250g w ciagu niecalych 2 tyg.:( Zrobili jej badanie krwi,biedna sie nacierpiala:(nie umieli znalezc widocznej zylki,Maja plakala,trwalo to troche bo duzo jej tej krwi pobrali.Wyniki w poniedzialek albo wtorek.Dalej mała nie chce jesc,nawet czekoladki ani ulubionych biszkoptow,:(( Martwie sie o nia.

Kasik, no to może jakiś wirusek ją trzyma... ??? niewiadomego pochodzenia. Ja jak byłam mała, od samego początku malutko jadłam, pamiętam, że przez cały dzień (a miałam wtedy 3 latka - tak pamiętam !!! Bo jak miałam dokładnie trzy latka to z domu uciekłam !!! i policja mnie szukała przez calusieńki dzień!!! i to też pamiętam he he) no ale do czego zmierzam - jak wmusili we mnie pół parówki dziennie, to byli szczęśliwi - no i oczywiście anemie miałam, ale oprócz tego wszystko było ok :) Więc nie martw się, niektóre dzieci tak mają i już, że nawet pół bułki dziennie wystarcza :) nie pamiętam niestety to się działo sprzed trzeciego roku życia, ale ponoć właśnie tak jadłam i już !!! Może loda jej daj w wafelku, albo na patyku - coś fajnego i zimnego i jakieś tam kalorie ma... albo lizaka nimm2, jak się okaże że zacznie lizać to albo to - to znaczy że to tylko niejadek.. a co do czekolady - to jak moja wcinała aż jej się uszy trzęsły - to po jakimś czasie tylko krzyczała na czekoladę "nie nie nie !!!"

mousefish moze jakis wirus,dowiem sie we wtorek,kurde troche sie boje,bo poczytalam troche na necie,no i Majka ma objawy celiakii,miedzy innymi wzdety brzuszek,myslalam ze dzieci tak po prostu maja,a ona ma dosc spory brzuszek a reszta taka chudziutka,no i te luzne stolce,brak apetytu,sennosc,drazliwosc,no i spadek wagi.A gluten wlasnie wprowadzilam jej jakis miesiac temu do diety,bo dotad staralam sie go unikac,i ona mogla tak zaareagowac.

A z ta ucieczka,wyobrazam sobie reakcje twoich rodzicow,takie male dziecko,horror dla kazdej matki.Brr,az strach pomyslec.Ja tylko raz prawie ucieklam,tez bylam w podobnym wieku 3 czy 4 lata,zaczelam sie pakowac,ale mama mnie zlapala w drzwiach,a ja do niej ze jej juz nie lubie i ze wyprowadzam sie do babci.Ale to bylo nic,podobno robislismy z siostra takie akcje ze mama zyla kazdego dnia w strachu co nam jeszcze glupiego do glowy przyjdzie,ja namowilam moja wtdy 3 letnia siostre do zjedzenia krecika do przpychania rur,bo powiedzialam jej ze to cukierki,zjadla i zrobila sobie tym dziure w jezyku,ja wylalam sobie wrzatek na noge z czajnika,do dzisiaj mam dosc duz biale znamie na udzie po tym.A siostra spalila mi misia na srodku pokoju.Duzo tego bylo,mam nadzieje ze moja Majka ne\ie bedzie miala rownie szalonych pomyslow.

Mou robiłaś ten test ??????????

Niestety nie!!! bo w aptece były, ale za 20 funtów za 7 sztuk - jeszcze mi nie odbiło, żeby prawie 100zł za testy płacić. Jutro najpóźniej powinny przyjść zamówione z ebay-a. Jak dzisiaj była owulacja to jutro też wykaże. Tak mi się wydaje przynajmniej. A dzisiaj na wszelki wypadek zgwałcę mojego rozproduktora :-D coby jajeczko się nie zmarnowało - jeśli było ...

Mamuśka super to gratuluję jeszcze raz !!! odpoczywaj:)

Mou jak owu była disiaj to test juz nie wyjdzie bo test wychodzi jak jest skok piku LH a jak jest po owulacji to poziom LH spada wiec tescior wyjdzie na -

Nikolaa a ile Wy się staracie??

reklama
hahaha to gwałć go i juz , ojjj biedny chłop !!!!!!!!!!!!!!!:-D:-)

Ja idę małego szykować do spania zaraz sama tez sie ogarnę a potem chciałam poprawić te tipsiory i jutro fotke wstawie to ocenicie czy sie skrzywdziłam czy tez nie ;P ;P:p:p:p:p

Do góry