reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamuska23 Ciasto wyglada smakowicie-jeszcze raz dzieki za przepis:-) Troche go zmodyfikuje-bo galaretka bedzie cytrynowa i poloze banany.;-)
Klaudusia Śliczny!:) I taki malutki:-)

reklama
Kasiik jak bede robić to tez bedą banany :))))))))) bo lubimy :))))))
Klaudusia no w koncu on taki nie jest malusi !!!!!!!! haha,ja bede kupowac na 62 od razu haha :)

Klaudusiu prześliczny normalnie bombastyczny:-):-):-):-):-) .....a poród to ci ekpresowo poszedł super !!!!!!!!!!!!!!!! a powiedz nacinali cię czy udało sie bez.......????????

Ostatnia edycja:
Klaudusia - przecudny Karolek jest !!! I chyba będzie do Wikiego podobny :) Super, że WIk zainteresowany braciszkiem no i poród expresowy - marzenie :) Super!
Kasiik - no zobaczymy, nie wiem co będzie, test zrobię jeszcze w poniedziałek. Czasem i po tygodniu wychodzą. Ale prędzej mi się coś z hormonami popier...... poprzednio (czyli w pierwszym cyklu od odstawienia tabsów) dostałam @ w 40 dc zamiast w 28 :/

rysica kochana a który masz dzień cyklu ???

jejku nażarłam się babeczek z pianką śliwkową i mnie mdli aż .................

Ostatnia edycja:
Nikolaa - 31 dc, ale coś czuję, ze to nie to, tylko znowu mi się po prostu spóźnia... :/ Pewnie tak jak u Ciebie - jak nie planowałam, to było ok, nawet bez tabsów, teraz jak chcę, to d..a, wszystko się pie....i :/

Ja mam ciągle nadzieje Rysica ze wyjdzie za pare dni test !! Bierz ze mnie przykład, mnie po tygodniu wyszedł !!!!!!! !!!
Jak coś to dopiero u mnie bedzie ciężko liczyć tygodnie ciąży, ale z wymiarów dziecka trzeba bedzie liczyć( o ile to dziecko jest )
ja przed chwilą zjadłam schab który upiekłam i poprawiłam delicjami :szok:

Zapomniałam napisać, wracaliśmy z kościoła a tu na naszych oczach samochód potrącił starszą Panią, masakra huk był straszny, Pani upadła nie mogła w stać, pogotowie przyjechało i policja tylko coś z nogą miała, ale to starsza Pani wiec nie wiadomo czy jakis obrażeń nie ma, !!!! ehh,,, nie lubie takich scen !!!!!!!:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamuśka, raczej nici z tego... łatwiej się nabawić problemów hormonalnych niż zaciążyć :/ No i ja myślę, że gdybyś wtedy wcześniej zrobiła, też by wyszło. A ja teoretycznie powinnam mieć w czwartek @... bo owulka, jeśli już była, to przed 15 dc... bo od 15 dc robiłam testy i były negatywne. Albo wcale owulki nie miałam :/

reklama
Do góry