reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
No dokładnie ;))))))) Ciekaw czy sobie poradze z tym akrylem, !!!! sie okaze ;)
Nie moge sie doczekać juz jutra, mam na mysli tego testu !!!!

Rysica kakao jakie pije? Ja mojego probuje przekonac do prawdziwego kakao, ale nie chce, on w ogole nowosci nie lubi, nawet koktajlu z owocow i kefiru nie tknie. Za to sam kefir na szczescie tak. Tego slodkiego kakao mu nie daje bo to sam cukier i dziecko tylko dlatego pije, ze to slodkie strasznie a zadnych witamin nie zawiera:(
mamuska Twoj jeszcze malutki, niech pije mleko ale oducz go usypiania z mlekiem bo to zabojstwo dla jego zebow. My Patryka zaraz w 8 miesiacu oduczylismy jak tylko 2 pierwsze zeby wyszly. Pil mleko wtedy juz na kanapie po kapieli i pozniej myl zabki, dopiero wtedy lulu:) Mleko robi wielkie spustoszenie w jamie ustnej podczas spania.

Mamuska no to ladnie moj zawsze wali po klawiaturze:) oj dyby moja siostra to widziała :D po to jej laptop:p jak nie wie to jest zdrowsza o nerwy :D
moj smyk za to jest bardzo zainteresowany suczką bokserką u mojej mamy :) coś czuję, ze za miesiąc dwa jak zacznie chodzić będzie biedna :) juz mu sie jej uszy podobają jak ją widzi to piszczy i się smieje :) a ona się go boi:)

Ollena moj stomatolog powiedział, ze najgorsze dla ząbków takich maluchów jest mleko mamy...poniewaz cos tam zawiera co moze powodować próchnicę. My myjemy ząbki dwa razy dziennie rano i wieczorem bo Sebul na widok szczorteczki juz otwiera dziobek :)

Ollena - w Lidlu kupuję - tylko nazwy nie pamiętam, ono właśnie jest rozpuszczalne ale nie jest słodkie tylko takie jakby właśnie bez cukru było albo z dużo mniejszą ilością.
Kurcze, zastanawiam się co tu porobić ;)

To wstaw fotke pazurków :) Ja uciekam z bb dziś, mój przyjechał juz :)
Jutro rano Rysica napisz jaki wynik testu !!!! ja wstanę ok 7 juz pewnie bo mi sie zawsze chce siusiu hehe :)
Trzymam kciuki za Ciebie słoneczko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry